Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5001 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Perfect worldas buvo man idomus tik delto kad po vandeniu gali kautis ir su elfu skrist daugiau nieko. Mu online atsibodes. Cabal nlb patiko. Wow irgi nlb o lola noreciau lost bet neveikia kasko pas mane viska bandziau. O Del runescape tai net nepradesiu laiko gaisimas ten :D nepsimoka lost jei nezadi verstis membu o as tikrai neleisiu bapkiu ten

As Girtas! Tai neklausk ar isprotejau...

Perfect worldas buvo man idomus tik delto kad po vandeniu gali kautis ir su elfu skrist daugiau nieko. Mu online atsibodes. Cabal nlb patiko. Wow irgi nlb o lola noreciau lost bet neveikia kasko pas mane viska bandziau. O Del runescape tai net nepradesiu laiko gaisimas ten :D nepsimoka lost jei nezadi verstis membu o as tikrai neleisiu bapkiu ten

As nekarto nesivertes membu o Total skill'as jau 895,ir dar lengvai uzsikelsiu,paskui pasiversiu memb'u,zinok juo gali pasiverst ir uz Rs milus,ne tik musu tikrai Litais,bet,kad laiko uzima keltis viska tai pritariu:|

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5001 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...