Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5408 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na bet jei random, vienas pamato kito gražesnį ir užsinori to tai ką daryt? Siūlau padaryt, kad galėtų pasirinkt kol pakankamai FLT susirinks gražiam avatarui. Avatarus aš galėčiau padaryt.

Žinok nepyk, bet reikėtų labiau patyrusio GFX'erio. Tokio kaip GaNkster, susimetat FLT visas forumas ir jis jums padaro paslaugą. Nors aš prieš. Avatarams yra GFX parduotuvės.

Na bet jei random, vienas pamato kito gražesnį ir užsinori to tai ką daryt? Siūlau padaryt, kad galėtų pasirinkt kol pakankamai FLT susirinks gražiam avatarui. Avatarus aš galėčiau padaryt.

Žinok nepyk, bet reikėtų labiau patyrusio GFX'erio. Tokio kaip GaNkster...

O ko ten tokio įspūdingo reikia tuose avataruose? Tiesiog truputį apdirbtus avatarus pagaminti, ir leisti rinktis, o paskui susirinkę FLT, galės jau nerealius ar kokius tik norės pirktis....

v1.png

Žinok nepyk, bet reikėtų labiau patyrusio GFX'erio. Tokio kaip GaNkster...

O ko ten tokio įspūdingo reikia tuose avataruose? Tiesiog truputį apdirbtus avatarus pagaminti, ir leisti rinktis, o paskui susirinkę FLT, galės jau nerealius ar kokius tik norės pirktis....

\

Tai aš tą patį jam ir sakau.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5408 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...