Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5360 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Mano mintis tokia , kad jeigu įeina į GFX parduotuvę žmogus kuris yra BlackListe, ir į kokią nors temą kai paspaudžia tarkim Atsakyti, jam išmeta: Jūs negalite rašyti į šią temą. Jūs esate BlackListe .

O kai va negalės, atsiskaitys ir tada mažiau manau pateks į blacklistą žmonių. :)

Laukiu įvertinimų šiai minčiai.

❤️

Šiaip už, nes jie vėl užsisakinėja ir vėl apgauna

Per kelis kartus perskaitęs supratau ką tu turi omenyje :D

už.

Nes pvz.: užsisakai darbą, ir sugenda PC arba ištinka panašios problemos, ir negali niekaip ateiti prie interneto, ir kai problema susitvarkai, pamiršti tiesiog susimokėti ir pažiūrėti darbą, tai dėl tokių priežasčių aš sakau už. (Man panašios situacijos buvo)

Dixie, mano mintis tokia , kad jeigu įeina į GFX parduotuvę žmogus kuris yra BlackListe, ir į kokią nors temą kai paspaudžia tarkim Atsakyti, jam išmeta: Jūs negalite rašyti į šią temą. Jūs esate BlackListe .

O kai va negalės, atsiskaitys ir tada mažiau manau pateks į blacklistą žmonių. :)

Va tą aš turėjau omenyje.

❤️

Dixie, mano mintis tokia , kad jeigu įeina į GFX parduotuvę žmogus kuris yra BlackListe, ir į kokią nors temą kai paspaudžia tarkim Atsakyti, jam išmeta: Jūs negalite rašyti į šią temą. Jūs esate BlackListe .

Va tą aš turėjau omenyje.

Supranti - trugdome mes plėsti forumui, jeigu už neatsiskaitymą žmogus nėgalės rašyti ten ir ten.

BlackListas yra tik GFX`Eriam , jie gali darbus daryti visiem arba tik kam nori..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5360 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...