Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4955 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki taivat zadejau but sanfiero.lt meperis bet ten visi nubai zadejau duot darbus daryti :D bet ... jiems geriau plikiems buti :D ten baze vapsie tuscia sumpinau kamentuokit vertinkit mapas parduodamas uz 5lt Sakaipas audrius540

VIDEO

http://www.youtube.com/watch?v=O9z6CFzHFuU

Labas Turiu tau klausima ir prašyma Gal galetum paspausti Patinka? https://www.facebook.com/anegdotai.LT

Nepatinka neziurek kas tau ce surgusta? tai jums truksta viseims visko tai jums perdauk prikista vertink o ne postus rink (tai tu stobal ce vaikas esi ant visu stumi kas mepina o pats nemepini ir nezinai to malonumo jausmo keik laiko uztranka mepink pats ir paziuresim ir paziurek kas vaikas o kas ne geriau patiletum )

-- 20 Rgs 2011, 22:48 --

apei tavo prigrudima nueik y servus pvz lmg.lt sarg.lt paziurek ir eik ten jiems sakyk kat bazes prigrudot o ne mums meperems vadovauk !!! nekenciu tokiu zmoniu kaip tu

Labas Turiu tau klausima ir prašyma Gal galetum paspausti Patinka? https://www.facebook.com/anegdotai.LT

mapas tikrai nieko vertas, perdaug visokio šudo.

pats tu kaip sudas uzsiciaupsi viena karta ar ne su tais savo beviltiskais postais man tai patiko 10/10 taip ir toliau

Haters gonna hate, heh, sakau savo nuomone don't cry.

Noliferis esi totalus neuik nuo pc pagaliau sedi uzsiduchines i chata ieiti neina ant tiek niuchina nuo taves noliferis atsikeli 5k ryto ir iki 12h vakaro prasedi

banner9.gif

Paspausk ir užsidirbk.

:)

Noliferis esi totalus neuik nuo pc pagaliau sedi uzsiduchines i chata ieiti neina ant tiek niuchina nuo taves noliferis atsikeli 5k ryto ir iki 12h vakaro prasedi

Man rodos bandydamas mane apgaidinti apsigaidinai juodai, "i chata ieiti neina ant tiek niuchina nuo taves" Tai pala, jei tau niuhina kai bandai pr pc prisest, tai gal kompe kokiu žiurkiu lizdas yra ir išdvesusios jos ten? o gal pats pahini ant tiek?

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Duotum man čia daugiau nei pusę objietų neliktu, gelės garaže, lempų daxuja, jotvaimat kur vaizduotė ar tau jau pc visas smegenis išplovė? Ir dar tu tai parduodi ? :oO:

-- 26 Rgs 2011, 17:59 --

Man rodos bandydamas mane apgaidinti apsigaidinai juodai, "i chata ieiti neina ant tiek niuchina nuo taves" Tai pala, jei tau niuhina kai bandai pr pc prisest, tai gal kompe kokiu žiurkiu lizdas yra ir išdvesusios jos ten? o gal pats pahini ant tiek?

1

Šitas *Myliu SuperGames.lt* visus gaidina, bet nepavyksta, mapperi primeta su savaitės patirtim... nepradėk, kaip sako liaudės išmintis-duok durniui kelia :)

:D
Duotum man čia daugiau nei pusę objietų neliktu, gelės garaže, lempų daxuja, jotvaimat kur vaizduotė ar tau jau pc visas smegenis išplovė? Ir dar tu tai parduodi ? :oO:

-- 26 Rgs 2011, 17:59 --

1

Šitas *Myliu SuperGames.lt* visus gaidina, bet nepavyksta, mapperi primeta su savaitės patirtim... nepradėk, kaip sako liaudės išmintis-duok durniui kelia :)

Tu čia man kažka sakai kad primetu ar anam?

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4955 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...