Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5361 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 52
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

nHk stilius ; ) Man jo stilius laaaabai patiko. Nenoriu perkišt labai daug spalvų. Na kitas darbas bus gal kiek geresnis, bet manau vėl bus DBZ, nes neturiu kitų gražių renderių...

Kokia nauda visus darbus daryti beveik tokius pačius. Štai čia keletas renderių kurie galbūt tau patiks: gfx/vair-s-aidimai-t55856.html

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Visiškas Š.... Spalvos ir efektai tai patylėsiu geriau..... Darbo laikas kokios 2-5 min pridedi efektų uždedi render gradient map ir vsio.. Dėk sharpen, tamsink, stenkis geresnius daryt darbus, o ne tokius gaidiškus.. 3/10

Dar vienas "N" Lygio skillas... :funny:

Šiaip Vidmaxai darbai gal ir nieko, bet dėk daugiau spalvų, vertinimas būtų 7/10 :o

7f1d657af87f408184ad0da6852b802459ac03cb

R.I.P lukonic will be missed

2009-12-03 - 2016-12-29

Visiškas Š.... Spalvos ir efektai tai patylėsiu geriau..... Darbo laikas kokios 2-5 min pridedi efektų uždedi render gradient map ir vsio.. Dėk sharpen, tamsink, stenkis geresnius daryt darbus, o ne tokius gaidiškus.. 3/10

Dar vienas "N" Lygio skillas... :funny:

Šiaip Vidmaxai darbai gal ir nieko, bet dėk daugiau spalvų, vertinimas būtų 7/10 :o

Oho vierchas iš olos išlindo, ir išmoko pc naudotis... Aš, nesakau, kad aš skillas, bet kiek pažiūri tarp tų darbų jokių pasikeitimų ir pažangos 0.. tą patį ir apie tave galiu pasakyt

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5361 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...