Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5068 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 92
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

1 ir 4 kazkas geresnio, bet taip kiti lievi... 8/10

Na jei tokiais žodžiai drįsti kritikuoti, parodyk savo darbų :))

-----

Kitiems dėkui :)

Kaip matau nemėgsti kritikos? Tai kam tada išvis kėliai savo darbus, juk žinojai, kad kritikuos...

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

-----

Kaip matau nemėgsti kritikos? Tai kam tada išvis kėliai savo darbus, juk žinojai, kad kritikuos...

O aš kur nors taip sakiau? :) Kiek mačiau, tas Kzkas, per visas galerijas vaikšto ir kritikuoja tokiais žodžiais, lyg jis būtų geriausias GFX'eris pvz.: Lievi, kraupūs ir t.t. o jo pačio galerijos nemačiau. :)

-----

O aš kur nors taip sakiau? :) Kiek mačiau, tas Kzkas, per visas galerijas vaikšto ir kritikuoja tokiais žodžiais, lyg jis būtų geriausias GFX'eris pvz.: Lievi, kraupūs ir t.t. o jo pačio galerijos nemačiau. :)

Koks skirtumas kaip zmogus gfixina gal jam nepatiko ir ivertino maziau nei 10/10 ir tu cia verkt pradejai? tj galejai isviso nedaryt tos galerijos

-----

Koks skirtumas kaip zmogus gfixina gal jam nepatiko ir ivertino maziau nei 10/10 ir tu cia verkt pradejai? tj galejai isviso nedaryt tos galerijos

Ar aš verkiu? :D Žiūriu laki fantazija čia kaikurių :D

Ar aš verkiu? :D Žiūriu laki fantazija čia kaikurių :D

Einu ir komentuoju, nes esu mates begales darbu ir jau moku atskirt kuris geras, o kuris sudo vertas (na tai bent mano subjektivi nuomone :D). Beto ne as vienas pasakiau, kad tavo darbai kai kurie lievi, imaginatione isvis susilaukei, kad naujoko tutus skaityt reikia.

Einu ir komentuoju, nes esu mates begales darbu ir jau moku atskirt kuris geras, o kuris sudo vertas (na tai bent mano subjektivi nuomone :D). Beto ne as vienas pasakiau, kad tavo darbai kai kurie lievi, imaginatione isvis susilaukei, kad naujoko tutus skaityt reikia.

Tu nejuokauk :D Tas narys visiems N lygio GFX'eriams tą patį rašo :D

Nu tai viska N lygis pasako, kad dar nieko nemoki gfx'inime.

Tu nejuokauk :D Tas narys visiems N lygio GFX'eriams tą patį rašo :D

Nu tai viska N lygis pasako, kad dar nieko nemoki gfx'inime.

:D :D :D Dabar čia žiauriai nusišnekėjai :D :D Atsilikęs esi 100 % :D

Kzkas, tai jai tau blogi darbai, tai ir padek juos pataisyti patardamas, seip turime vertini ne kaip A lygi tavo manymu , o kaip N, ir patarti, ko truksta, ko per daug, pakritikuoti patarti, kad zmogus tobuletu ir sektu aukstesniais lygiais, nes jai tu visur eisi ir sakysi "sudas" tai jie nuo to zodzio tikrai nepatobules. ir nesusipras kame blogai.

-- Papildyta --

Paieskojau ir pasidomejau, jo shopu, vien todel kad kur jis beateina, ten visiem gadina nuotaika, ir nei vienas zmogus lieka susinervines.

Stai jo GFX shop'as :

gfx-parduotuve/kzkas-shop-t59573.html?hilit=Kzkas%20Kzkas%20shop

Nesupyk galvojau tikrai busi bent jau B lygyje, kad galetum N lygio GFX narius taip vertinti, o tu nebuvai net pasiekes N lygio.

Informacija pakeista

Pardavineju +2REP [100FLT] Galima deretis :) [Pm]

Pasikeites.

Paspausk : http://www.didink.lt/hardziuks Ačiu

24g6fxh.png

Ok tada pradedu, tekstas tik 1 neblogas, kituose jis netinka, spalvos derinamos neblogai (o tai yra geras dalykas), truksta gero iblendinimo (neblogas tik 4), nenaudok smudge, nes bent kolkas tu jo neivaldes ir jis tik gadina tavo darbus, truksta gero lightningo (nors 1 bandyta kazka daryt), taip pat galetum daugiau efektu idet, bei darbam skirti daugiau nei 5 min. Nu ka tinka energy?

Beje dar karta pasikartosiu, kad galetum gerai ivertint, nebutina but super geru gfx'eriu, zinau daug atveju, kai zmogus kuris net negfx'ina puikiai vertina darbus :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5068 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...