Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

K*w nevekšlos (Dixie Skaityk)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5426 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Svečias

vilmux rašė:
[18] autoaura1: Dejau *Myliu SuperGames.lt* ash *Myliu SuperGames.lt* ismete tegul daba *Myliu SuperGames.lt*

Ir invide susiprotėjo, sorry už išsireiškima, bet va, tai manau yra tiesa.

[18] Tadas - Alone - [VilmuX] ッ: SVEIKAS
TU PAAUKŠTINTAS
IKI SUŠIKTŲ LYDERIU
SEKMĖS, SU DIXIE DIRBTI SUNKU
LINKIU SEKMĖS
SUPRATAU, KODĖL BUVAI SUKRĖTAS, RAŠEI NESAMONES, NETAISIKLINGAI, KAI BUVAI IŠMESTAS PRADĖJAI PROTAUT
DIXIES ĮTAKA
MAN TAS PATS
NUO DIXIES, DARAI SILPNAPROTIS
BET SEKMĖS TAU SU JUO
GRĮŽTI?

-- Papildyta --

Dixie rašė:
vilmux rašė:
Spėju greitai viskas prasidės išnaujo, Policija ir panašai, aš tuoj pat vėl pradėsiu ant jo varyti, jis vėl Policijomis ir panašiai, viskas ima kartotis. Taip jis ne tokio žmogaus ieško.

Sugeba tvarkyti/kurti/koreguoti/keisti ir t.t. Linux admin pack ir CS žaidimo serverį.

Taip, tai ką aš turėsiu daryti?

Tą patį - tiktai tas žmogus turi tai padaryti per keletą dienų.

Beto pasakyk, ką aš turiu padaryti atliekant savo pareigas, o ne tai ką turi daryti kitas žmogus. Dėkui už gerą atsiliepimą, atsakiau tuo pačiu.

Kolkas nieko dar nepriimiau 
Jeigu Invide pasiūlys paslaugas - galime suderinti viską , gal ir pasiseks.

O kolkas, vilmux kaip suprantu - pasišalina iš projekto.

Žiuriu čia bespredelas :DDD sakiau krys jūsų projektas bę manės , Vilmux neblogas žmogus kaip pakalbėjau vakar bet pŪ ne šitame ėsme. Dixie tu pats man parašiai i skype kad esu išmetamas iš projekto :DD nors man nebuvo pŪ kaip pažiūrėjau jūs udotai manės čia nekyškit as *Myliu SuperGames.lt* ka jūs čia rašot prie ko čia aš , dabar turiu savo serva ir pasiekiau to effecto kurio norėjau už savaite serveryje full viska perka ir t.t NEVEkšššlos nemokat nieko įįįdiegti patys žėmynat projekta.Š kaip sakiau bučiau aš butu viskas geraj. Vilmux grįšk gryba nepjauk arba servu imk sau ir kurk savo projekta čia ne diela , pasakiau mano nuomone bet kai pamačiau save sms'e tai *Myliu SuperGames.lt* čia pizdom ahuelinau nahuj manės kšti čia pasiimkit koki nevekšla koki (mactavisha) kuris nieko nemoka be patyrties , pas mane 7mėtai patyrties ir ka sugėbu darau .. Sekmės LMC ir kiti kuriu pažįstu neblogai.

Svečias

Ka tas idiotas nusimano (nieko) jis nežino kas tas policija ka jis ten man grąsina idiotas aš galiu laisvai paduoti i teisma dėl grąsinimu (sako turi ahuenu advokatu ir draugu policininku ) *Myliu SuperGames.lt* burnoj jis turi Ž Prideda čia Puslapio administratori:DDD kad turi ahuenu advokatu žopa tau ir t.t da pisk tu nahuj idiotas dar viena posta pamatysiu čia projekte nuo taves kad tu kaškam sakaj apie policija AŠ pažadu i teisma paduosiu pareiškima pažiurėsi.

Svečias
[8] autoaura1: ko tu *Myliu SuperGames.lt*

[8] autoaura1: mane

[8] autoaura1: kisi

[8] autoaura1: i savo suda

[8] autoaura1: *Myliu SuperGames.lt*

[8] Dixie™: Atsiprašau ?

[8] autoaura1: *Myliu SuperGames.lt* tu paskaityk ka parasiau

[8] autoaura1: forume

[8] autoaura1: *Myliu SuperGames.lt*

[8] autoaura1: mano varda,nicka niekur *Myliu SuperGames.lt* nekisk

[8] autoaura1: Tuoj link numesku

[8] Dixie™: Tai kad Vilmux parašė , aš tik citavau

[8] autoaura1: gasdintojau

[8] autoaura1: Malaci tokie?

[8] autoaura1: Zaidiat su policija?

[8] autoaura1: Nepatariu *Myliu SuperGames.lt* , as parasiau ka norejau.

[8] Dixie™: Aš niekur nežadu eiti :D kas nori - lai eina

[8] autoaura1: Man neidomu , tu visu gasdini , as pasakiau antra karta nekartosiu , perspesiu admina su tokiem zaidynem , jo dar sugebi sukisti?

[8] Dixie™: Apie ką kalbi paaiškink pirma, net nenutuokiu

PauliusV as pazadejau dar 1 karta , rasysiu adminuj plbm. (Ant vilmuxo viska sumeta krysa *Myliu SuperGames.lt* ) ^^ Ismetej mane? Ziuresiu *Myliu SuperGames.lt* *Myliu SuperGames.lt* kaip as tave perspejau nera kitu zdz .(Kitame pc nera LT kalbos.

Invide,

• [*:2pgpyj0c]Iškišk nosį pro langą įkvėpk gryno oro, nes matau, kad tau protelis pasimaišė.
    [*:2pgpyj0c]Pabandyk, parašyti postą nesikeikdamas.

O dabar taip, kokios dar policijos, ko tu čia vapšė parašei? Kiša tave čia nekiša, ne tavo reikalas VilmuX su Dixie patys išsiaiškins, o tu čia į teismą paduosi? : D Už ką paduosi, už tai, kad parašė kažkokį pranešimą? : D Juokini žmogyt. : )

e477f925933ad422f22e73b91c6ad305717.png

Invide,

• [*:2721ft5f]Iškišk nosį pro langą įkvėpk gryno oro, nes matau, kad tau protelis pasimaišė.
    [*:2721ft5f]Pabandyk, parašyti postą nesikeikdamas.

O dabar taip, kokios dar policijos, ko tu čia vapšė parašei? Kiša tave čia nekiša, ne tavo reikalas VilmuX su Dixie patys išsiaiškins, o tu čia į teismą paduosi? : D Už ką paduosi, už tai, kad parašė kažkokį pranešimą? : D Juokini žmogyt. : )

Nusišnekėjai.

1bd7b6971b7723210ded94169e05a689920.jpg

Galvojau nerašyti čia, nes čia postai nesikelia, bet tiek to, neiškenčiau.

Kiek skaičiau, Invide skandalą iškėlė dėl jo nick viename poste, įkišto tarp daug kitų žodžių.

Invide, jei dar negavai bano

niekas taves į jokį šūdą nekiša. Nei tave kas imtų, nei ką, net jei ir norėtum. Gal kažką ir moki su cs, nežinau. Tačiau aš, jeigu man reiktų rinktis, imti tave ar ne, neimčiau vien dėl nekultūringumo.

Įsikišai manau čia be reikalo. ^^

Dixie tau patarimas - Ne mątai , kad tavęs jau daug kas nemėgsta? Dėl pasikėlimo, gali būti visko su tą policiją gazdint, tai kas? IR ką tu tuom įrodysi? 50LT sumokėti gali kiti, bet dėl tokiu šūdų niekas nieko nedarys [ Jei kreipsis į policiaj nebijokit] kaip pasielgė Vilmuxas.

Ir vėl tuoj viskas nuo pradžiu prasidės; DDDD

Tai kad :D Žiaurus jus esat, bereikalo sugadinot GameLife.LT Projektą Vilmuxo - Pasiemė VPS ir viską sugadino.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5426 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...