Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5397 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Jo tipo žinok labai čia padėjot, nežino kame bėda tai tame ir palieka :) Suprasčiau kad į dieną kristų o kai kas kelias sekundes krenta po 2-5-10 FLt nėra labai smagu.

Koks skirtumas matau niekas nieko netvarkys...

Tau katik pasakė dėl ko dingsta...

Jo iš paminėtų nieko nedariau, aj vienu žodžiai giliai p.x man jau ant šito forumo.

Jeigu nori verkti - verk vienas, jeigu nori, kad padėtume, parašyk ką tada darai: rašai pranešimus, redaguoji, prikabini failus, kuri apklausas ar pan?

Pabandyk dabar vieną dieną tik rašyti pranešimus ir daugiau nieko nedaryti, jokių pranešimų redagavimų, trynimų ir panašiai, garantuoju nedings nei forumo litas. :)

Taip pat dar gali būti toks atvejis, kurio nepaminėjau, tai ištrintos temos, kuriose tu buvai rašęs.

bO-

Grynieji: 1.00 FLT

Banke: 54.34 FLT

Geans

Grynieji: 1,146.21 FLT

Banke: neturi

Dominus

Grynieji: 2,622.45 FLT

Banke: 1,029.00 FLT

Ignas.

Grynieji: 163.69 FLT

Banke: 1,300.00 FLT

Gal ir modifikacija, tokios galimybės neatmetu. Šiuo metu šitaip rodo, pažiūrėsim kas bus vakare.

bO-

Grynieji: 1.00 FLT

Banke: 54.34 FLT

Geans

Grynieji: 1,146.21 FLT

Banke: neturi

Dominus

Grynieji: 2,622.45 FLT

Banke: 1,029.00 FLT

Ignas.

Grynieji: 163.69 FLT

Banke: 1,300.00 FLT

Gal ir modifikacija, tokios galimybės neatmetu. Šiuo metu šitaip rodo, pažiūrėsim kas bus vakare.

bO-

5 nauji pranešimai ir 5 uždirbti FLT

Geans

34 nauji pranešimai ir 328.02 uždirbti FLT

Dominus

9 nauji pranešimai ir 20.01 uždirbti FLT

Ignas.

4 nauji pranešimai ir -139 FLT grynais ir +39 FLT banko sąskaitoje.

Pas visų viskas tvarkoje, tik pas paskutinį narį NE.

Ignas., neišleidai pinigų, o jei neišleidai, tai kokius veiksmus atlikinėjai, tik pranešimus rašiai ar redagavai ir dar ką dariai?

Kam dingsta pinigai - sekit kokius veiksmus atliekat, nes tik tada eis išspręsti problemą. Nes dabar nežinant dėl ko tai vyksta, nežinia kaip ir tvarkyti. :)

Kam dingsta pinigai - sekit kokius veiksmus atliekat, nes tik tada eis išspręsti problemą. Nes dabar nežinant dėl ko tai vyksta, nežinia kaip ir tvarkyti. :)

Sekiau ir tokius veiksmus dėl jų FLT nedingo o kaip tik didėjo kiek parašyta, man FLT dingsta velniai žino kas kiek valandų, dabar tai nieko per diena -3FLT bet buvo kartų kai ir iškart -5FLT ar net daugiau ir labai greit krisdavo:)

o_6f22f65331.jpg

Aš kiek supratau, pas tą narį kuris yra atsidaręs banką, jam iš jo grynųjų nuima kažkiek FLT, man rodos tai palūkanos arba kažkas kito, nepamenu kaip vadinasi, nes realiam gyvenime tas pats, jūs įdėję į banką pinigų, taip pat turit mokėti iš savo grynųjų, o pas ką nėra banko, tai nežinau kodėl, kažkas sakė, kad dėl parašo dydžio, aš nusiemiau parašą, ir man FLT nebedingsta. Tai galbūt pas kai kuriuos irgi ta pati priežastis.

Sveiki visi,

Turiu džiugių žinių, kad jokių klaidų ar nesklandumų su forumo litų (toliau - FLT) sistema NĖRA!

Priežastis dėl ko kitiems dingsta pinigai - yra akivaizdesnė nei gali būti, tai vyksta dėl ištrintų pranešimų ar temų, kuriose jūs buvote rašę.

Pastaruoju metu buvo valomi ir tvarkomi kai kurie forumai ir subforumai, todėl buvo pašalinta daug temų, kurios pažeidžia forumo taisykles. Temos su turinio neatspindinčiais pavadinimais, reklama, bei pasikartojančios ir ne vietoje sukurtos temos buvo tiesiog ištrintos, nes fiziškai nėra pajėgumų perskaityti visas temas ir sugalvoti joms tinkančius pavadinimus, bei perkelti jas į tuos subforumus, kur joms ir vieta.

Dar liko peržiūrėti tokius didžiulius subforumus kaip Counter-Strike 1.6 ir GTA SAMP, todėl tiems, kurie mėgo rašyti į forumo taisykles neatitinkančias temas, dar gali FLT mažėti. Tačiau žinant naujausius faktus, šalinsiu tik stipriai forumo taisykles pažeidžiančias temas ir būsiu atlaidesnis, kad išvengti didelio FLT mažėjimo nariams.

Pastebėjus tokias temas, reikia jų vengti, nes jūsų rašymas į ją bus beprasmiškas, kadangi ištrynus jas, jums dings FLT, pinigai ir visą kitą, ką būsite už ją gavę. Arba įspėti narį apie jo daromus nusižengimus, kad tai nesikartotų ateityje, bei paspausti raportavimo mygtuką ir parašyti kas blogai su raportuota temą/pranešimu.

Jūsų pastebėjimai dėl dingstančių pinigų, idealiai atitinka tas dienas arba dieną prieš tai kai buvo trinamos temos.

AČIŪ už pranešamas klaidas ir pastabas, taip aš galiu lengviau jas rasti ir pataisyti, tačiau šiuo atveju klaida buvo ta, kad aš pats suklydau nepagalvodamas apie elementariausia variantą, o ėmiau ieškoti klaidų programinėje forumo įrangoje ir praleidau beieškodamas klaidų daugybę laiko. Bus man pamoka už tai. Lauksiu kitų jūsų pranešimų apie klaidas.

Smagaus praleisto laiko forume. :)

SuperGames.lt administratorius

Aurimas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5397 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...