Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Agility elfas iki 100 lvl


microlabasas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4629 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi pabandysiu pasidalinti asmenine patirtimi kaip kelti agility elfa globale ir visa kita informacija..Sitas Gidas yra skirtas ag elfui iki 100 lvl...

Taigi pasirinke Elfo charekteri ir susikure savo nicka atsirandame Noria mieste.

Paspaude v raide desineje puseje pamatome kad turime

Str 22, Agi 25, Int 15, Vit 20 stats pointus.Pasikele viena lvl, kiekviena karta uz ji gausime 5 pointus.Agility elfui statsus verta deti tik ant strengt kiek reikia uzsideti sarvams ir visa kita ant agility.Nepatariu svaistyti pointu ant energy nes veliau del to teks gailetis.

Pirmiausia reiktu apsizvalgyti po miesta.Siaurineje jo dalyje yra Npc (non player character) pavadinimu Elf Lala.Sioje prekyveteje jus galesite isigyti pirmuosius setus tai yra :

Vine Setas

Silk Setas

Noria

Bei kitas naudingas smulkmenas kaip apple,mana potition ir taip toliau..

Paejeje i pietvakarius jus sutiksite npc maza goblina kuris panasus i joda is star warsu ;) Is jo jus galesite nusipirkti keleta lanku,streliu,ir arbaletu ( crosbow)

Taigi kai apsizvalgete galime patraukti i medziokle.Reiktu atsiminti kad i norijos miskus izengti reiktu pro pietinius vartus jeigu nenorite keleta kartu mirti.Nes kam trikdyti 30 lvl uz save didesniu monstru kantrybe ir be reikalo gaisti laika bejegiskai mirstant ;) Svarbu prisiminti kad arows (streliu skaicius yra ribotas tad laikas nuo laiko kai tik surinksite pakankamai zen reiks ju nusipirkti )

Levelinimasis :

1-4 lvl Goblins Saudote juos negailestingai ir ziauriai

5-7 lvl Scorpion-Elite Goblin

7-10 lvl Beatle Monster-Hunter

10 lvl as asmeniskai apleidau Noria(pries tai is anksto nusipirkdamas silk itemus kad nereiktu be reikalo grizineti pesciomis)

10-12 lvl Elite Bull Figter,Hound

12-15 Giant-Elite Bull Figter

15 lvl Buvau su pilnu Silk +0+0 setu ir labai tuo didziavausi ;) Izengiau i snieguotaji davias.15 lvl ag elfui party gauti yra juoku darbas.Taigi ikopdamas i 18 uzsidedu kaip man atrode mirtina ginkla

Elven Bow

32 lvl uzsidejau nebloga battle bow taciau jis buvo be skilo..

Battle Bow

Po truputi augdamas party yeciu huntime pasiekes 48 lvl nusprendziau pabandyti uzmusti yeti.

Yetis

Ir ka jus manote man pavyko taciau nei exp nei uzmusimo tempas manes nestebino.48 lvl buvau su Tiger Bow ir Vind Setu +3+0 +2+0 ne geresniu..

Vind Setas

Tiger Bow

48 lvl persikeliau i dungeon ir pradejau dideli partinimo etapa bull rome.Tai vieta kurioje yra safe zone for newbies exp greitas ir patikimas o jei yra energy elfe salia isviso pasaka ;) Jame pasilikau iki 98 nors nevertejo asmeniskai patariu iki 80+.

Per sita etapa suspejau panesioti nemazai itemu Spirits itemu nenesiojau nes jie reikalauja nemazai strenght o as buvau susikoncentraves i agility todel pirkau geresnius Vind itemus.Kaip +3+12 ir tt.Tai daryti siulau ir jums.

Beje 78 lvl uzsidejau Silver Bow

Silver Bow

80 persikelkime vel i davias sniegynus siuo metu jus laisvai galite buti su Guardian Setu

Guardian Setas

Yeciu kilinimas su newbie playeriais yra juoku darbas ir exp labai neblogas.Keletas esminiu dalyku.Kai tampate party masteriu davias esate su guardian itemais gloves visada dekites vind nes jos pagal attack speed (saudymo greiti) yra geriausios.Ikope i 92 lvl pagaliau jus galite uzsideti vienas is geriausiu elfu ginklu Chaos Nature Bow.

Chaos Nature Bow

Nuo siol jus galesite pajusti tikraja agility elfu galia.Pesimistams sakau kol neuzsidedate sio bow+skill jus ant pvp gali laisvai zudyti 20 lvl mazesni dk taciau su juo situos drakono iskamsas nuleisite ant zemes labai lengvai.

Sio ginklo padedami zudysite greitai ir efektyviai kol galu gale pasieksite 100 lvl.Zudant yecius ir kitus monstrus tikrai verta gerti alchoholi ;) jis jums padidins attack speed.As asmeniskai visa laika naudojau tik bows,todel apie crosbows placiau ir nekalbesiu.Elfai man asocijuojasi su lankai o ne arbaletais ;)

Alchohol

Pvp:

Apie pvp galima pasakyti tik tiek kad svarbiausia yra priesininko neprisileisti salia.Kovojant pries dw naudojant skill pvz cnb yra visiskai nesunku ji nukepti is toli kol sis daro teleporta (globale pvp pagrinde remesi interneto greiciu ;) )

Kovojant pries dk pradeti ji atakuoti is toli.Zinoma atsiradus naujiems daiktams kaip ice age orbams peneration tai tapo labai nesunku...

Rinkdami jewels,ir exp gerindami savo itemus po truputi kilsite sloves laiptais...

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4629 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...