Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

parduodu Parduodu domena (aukcionas)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5014 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 42
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Visu pirmą, tu man ne neįsakinėsi, visu antrą, jei aukciono autoriui netiks mano pasiūlymas ir jam reikės mažiau flt tai gali pirkti iš tavęs, bet tas faktas labai abejotinas, visų trečia nėra tokios taisyklės, kad aš negaliu pasiūlyti daugiau nei yra prašoma, tad tau geriau patylėjus ir palaukus temos autoriaus žodžio. Keliu kainą iki 1400FLT. Laukiu temos autoriaus atsakymo, o ne tavo, gerbiamasai.

Tu man dabar pasakyk, kodėl aš tūrėčiau nervuotis? Galvoji tokie kaip tu mane nervina? :D WRONG, man net malonu su tokiais "dundukais" kažką aiškintis, nes visada parodo savo tikrąją pusę, ir beto, jeigu tau su giminių atpažinimu yra blogai, gali paprašyti manęs privačių pamokų, kaip tau tai akciją didelę padarysiu :)

P.S, jeigu dar kažką nori pasakyti ar paprašyti, nesikuklink, rašyk į pm :) No more off-topic

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5014 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

• Sukurti naują...