Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4806 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 61
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Tj tegu jisai gauna. Jisai cia visiems nervvus gradina per ktias temas, dbr lets time jo pagadynti tos sasmaukos

Zodziu pritrukai? :lol: Del manes, tai tu cia tas litanijas gali rasinet ir dar labiau apsijuokt :)

Tj eik pasmaukyk, matau kad demesio truksta nuzaiuok i Amerikos centra ir pr visu smaukyk bus demesis BIG

Prasipklauk burna ir paprasyk, kad tevai kulturos pamokytu :) Gerai baigiam cia tas beprasmiskas diskusijas.

Tj tegu jisai gauna. Jisai cia visiems nervvus gradina per ktias temas, dbr lets time jo pagadynti tos sasmaukos

Zodziu pritrukai? :lol: Del manes, tai tu cia tas litanijas gali rasinet ir dar labiau apsijuokt :)

Tj eik pasmaukyk, matau kad demesio truksta nuzaiuok i Amerikos centra ir pr visu smaukyk bus demesis BIG

Prasipklauk burna ir paprasyk, kad tevai kulturos pamokytu :) Gerai baigiam cia tas beprasmiskas diskusijas.

eik tu noliferi.. supranti ką čia rašai? Pr ko čia burna pr rankų koks noliferis xD Ir pr ko čia tavo ta kūltura aš real life esu geras. xDD žiaurus

0915cd09.png

eik tu noliferi.. supranti ką čia rašai? Pr ko čia burna pr rankų koks noliferis xD Ir pr ko čia tavo ta kūltura aš real life esu geras. xDD žiaurus

Issaugsi is vaikisko amziaus ir suprasi :)

Gerai issaugsiu. Ir suprasiu kad noliferis- tj gyvenimas.. Nesveikas tu. Kai isaugsiu is tokio amziaus tj varysiu panos ieskotis kaip, kai kurie. O ne kaip tu NOLIFER..

0915cd09.png

Gerai issaugsiu. Ir suprasiu kad noliferis- tj gyvenimas.. Nesveikas tu. Kai isaugsiu is tokio amziaus tj varysiu panos ieskotis kaip, kai kurie. O ne kaip tu NOLIFER..

Mane vadina noliferiu kai pats per menesi i viena forume 600 pranesimu parase, way to go noob :nice: Dazniausiai noliferiai ir kartoja ta pacia fraze 100 kartu bandydami ja kitiem prikist, nors pas juos istikruju problemos :) Siaip tavo zodziai man nieko nereiskia, nes as pats zinau, kad turiu gyvenima uz kompo ir juo dziaugiuosi, tuo tarpu nezinau kaip tu :)

Guitar2.png

Blendas gal ir būtų geras, jei darbas nebūtų išblukęs, efektų šonuose išvis nėra, toks jausmas lyg viską tik ant žmogaus dėjai, gilumo jausmo, bei apšvietimo 0, nu gal ir yra jo ten kur, bet jis nelogiškas, teksto gero reiktų, vaizdui pagerint, yra dar kur pasedėt, matau skaitai pamokas, bet prastas, arba prastai darai pagal pamoka.

Darbo lygis: Vidutinis N

Sėkmės. ;)

Guitar2.png

Blendas gal ir būtų geras, jei darbas nebūtų išblukęs, efektų šonuose išvis nėra, toks jausmas lyg viską tik ant žmogaus dėjai, gilumo jausmo, bei apšvietimo 0, nu gal ir yra jo ten kur, bet jis nelogiškas, teksto gero reiktų, vaizdui pagerint, yra dar kur pasedėt, matau skaitai pamokas, bet prastas, arba prastai darai pagal pamoka.

Darbo lygis: Vidutinis N

Sėkmės. ;)

Umm dekui, bet ne pagal pamokas darau :D

• Parašė po 6 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4806 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...