Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5055 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, man atsitiko taip, kad dabar jau nuo praeito bann'o mano, esu be kompo. Ir kas jam atsitiko gal jūs žinosit? O situacija tokia:

K: Kai aš bandau įjungti jį, jis pradeda veikti ir vėl išsijungia. Nu paspaudžiu ir pradeda veikti hard'ai, sukasi aušintuvai ir pan. Bet po kokiu penkių sekundžių vėl išsijungia... Man taip jau buvo porą kartų, bet tada kai taip buvo dar buvo atidaryta ta parduotuvė, kur pc pirkau, ir sutaisydavo. + mano tėvas užsienyje, taigi dar viena problema, nes mamai tai aišku nusispjaut ant to kompo ; D. O mano pc, tai mano pc : (

original_img.png

Nauja taisyklė:

- Norint pakelti temą į sąrašo viršų, prašome naudotis mygtuku "Pakelti temą". Žodžiai kaip "BUMP,UP" yra draudžiami.

• ,

Pabandyk atidaryt PC (atsukt),ir ant motinines turi but tokia batareika (Baterija tokia kaip ant rankiniu laikrodziu,tiktai didesne),isimk ja,palauk pora sek,ir vel idek,tada bandyk paleist PC.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Tai susirask intike kokią PC tvarkytojų parduotuvę ar pnš, nuvaryk su visa PC dėže, paprašyk, kad tau tą hard'ą išimtų ir vsio...

Aš pats tą hard'ą išimt moku. : DDDD

-- 20 Rgp 2011, 10:01 --

Yra garantinis tam Pc?

Nėra. Senas pc, bet geras. Daug detalių keista ir pan...

-- 20 Rgp 2011, 10:02 --

Pabandyk atidaryt PC (atsukt),ir ant motinines turi but tokia batareika (Baterija tokia kaip ant rankiniu laikrodziu,tiktai didesne),isimk ja,palauk pora sek,ir vel idek,tada bandyk paleist PC.

Hm... Nenoriu ten ko nuiminėt, kad dar labiau nesugadinčiau.. Bet kaip dėdė atvažiuos pabandysiu. : )

-- 20 Rgp 2011, 10:03 --

":2wigpbm7]Nu nenusišnekėk, ten mano visą informacija. ;((((((((( Bent hard'us atgaučiau : D

man buvo taip, motinine reikejo keisti, ankciau buvo taip pat irgi kad pc issijungdavo is oro o pasirodo beda buvo todel kad ausinimas buvo blogas.

Sakau? Man ir taip pat buvo. : P Jau su šitu kartu trečią kart keisiu motininę. : )

-- 20 Rgp 2011, 10:03 --

Retai valot kompus reiskia.

Kas nevalom?? Į savaitę kartą pravalau. Pirma pasiklausk, tada šnėkėk. : )

original_img.png

Nauja taisyklė:

- Norint pakelti temą į sąrašo viršų, prašome naudotis mygtuku "Pakelti temą". Žodžiai kaip "BUMP,UP" yra draudžiami.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5055 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...