Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5416 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nesuprantu kodėl tų tavo darbų dydžiai tokie skirtingi ir keisti ? Šiaip darbai dar prasti , daug klaidų , skaityk pamokas , nes kitaip ir kursi vienodus darbus , netobulėsi.

Ok. Nežinau, kodėl dydžiai kitokie. Aš kai ieinu į fotošopą ir parašau bet ką :D O ką? Koks skirtumas koke dydžiai svarbiausia geri effectai. P.S: effectai tik grafiend map, o visą kitą texturos ;) Nu gal dar gussian blur.

0915cd09.png
Ok. Nežinau, kodėl dydžiai kitokie. Aš kai ieinu į fotošopą ir parašau bet ką O ką? Koks skirtumas koke dydžiai svarbiausia geri effectai. P.S: effectai tik grafiend map, o visą kitą texturos Nu gal dar gussian blur.

Dydis sige svarbus, noreciau kad ikeltum cia savo darba visai be tuto is anu ir su dydziu 450x150 ;)

Street Workout - это наш путь

Ok. Nežinau, kodėl dydžiai kitokie. Aš kai ieinu į fotošopą ir parašau bet ką O ką? Koks skirtumas koke dydžiai svarbiausia geri effectai. P.S: effectai tik grafiend map, o visą kitą texturos Nu gal dar gussian blur.

Dydis sige svarbus, noreciau kad ikeltum cia savo darba visai be tuto is anu ir su dydziu 450x150 ;)

Pasistenksiu..

Geans- kaip kam...

0915cd09.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5416 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...