Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5031 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

2008 Metai Pradėjau kurti mapus, tad reikėdavo pamokų išmokti geriau, tai Internete rašiau: CS Map Pamokos apžiųrėjau visus ir radau šį forumą (Labusai.com seniau buvo) .

CS Mapping skiltyje buvo gerų Map mokytojų tokių kaip: G00D-3ntE^R, Luxasz, edwyx. edwyx dar yra kiti jau nebesilanko čia. Taigi kaip minėjau mokinausi čia mappingo, paskui užsiregistravau, kad galėčiau kurti Temas klausimus, kaip padaryti tą, kaip padaryti aną, taip ir pasilikau čia, aš jau čia 3m būnu ir man nenusibosta.

Padedu CS 1.6 Mapperiams.
Jail_Escape 100%  

Mg_Levels 49%

Deathrun_Vyxe 99% (Bugų taisymas)

Rasiau kazkoki plugina i google. Ismete SuperGames.LT ir to plugo pavadinima. Paspaudziau ir pamaniau uzsireginsiu. Kai uzsireginau atrodo taip sunku cia bus, cia visi tiek daug pranesimu parase, labai sunku bus priprasti, parasiau pora postu ir iskart susilaukiau modu nepasitenkinimo. Po poros savaiciu prisijungiau ir tada pradejau aktyviai dalyvauti diskusijose.

Na aš tai radau šitą forumą 2009metais. Tuo metu mokinausi ir tuo tarpu editinau CS 1.6 Admin Packus. Prireikia tarkim admin pack ar kokios VIP/ADMIN sistemos, rašydavau googlėj, ir pirmoj vietoj būdavo Labusai. Galvoju, ko jie čia man vis trugdo, nes ten labai daug tų pluginų, tai ilgai reiks ieškot. Maždaug vėliau, po 1metų, apie 2010 pradžią, man prisireikė kažkokios pagalbos. Taigi nusprendžiau čia paieškoti pagalbos. Taip i užsiregistravau čia. Pradėjau dalyvauti diskusijose, bet neilgai, apie 2savaites, vėliau gavęs informacijos, kažkaip atpratau prisijunginėti čia. Po poros mėnesių, pagalvojau užsuksiu. Taip ir pradėjo didėti mano lankomumas čia, vis didesnis aktyvumas, tai į savaitę po 200žinučių, sparčiai rašiau diskusijose. Na dabar nė savaitės nereik kaip tiek žinučių parašau. Šiaip negaliu išbūti savaitės neprisijungęs čia. Bėje, pridursiu, per tą visą laiką mano išbūtą čia, dar neesu gavęs nė vieno įspėjimo, ir stengiuos, kad jų skaičius nedidėtų :)

v1.png

Tiesiog nuvažiavau pas pusbroli t.y DLO [šio forumo narys] aš pamačiau kad kažkur jis ten lankasi, paklausiau kas čia, jis man atsakė, tai tadą pervažiavau namo, čia prisiregistravau pirmą su kažkokiu nick ar asddsa :D čia buvo prikolas, pažėt kas gero, daugiau sugalvojau ši nick ir prasidėjo mano veikla :D

1.2.3....
Soon... New. Unique.

2011 Metai ieškau counter strike serverių kurimų pamokų užėjau į "GAMES.LT" [Atsiprašau už reklamą] Nieko nesupratau kažkoks keistas puslapis tada pradėjau ieškotis google.lt pamačiau labai gerą pamoką Serverio kūrimo užėjau susikūriau serverį bet poto prireikia dproto buvo super pamoka įsikėliau dproto tada dar dauk reikalingų pamokų radau man šitas puslapis labai labai padeda ir dabar čia labai dažnai lankausi į dieną po 10-20 kartų ir nesiruošiu juo nebisinaudoti. (Neprsisimenu gal ir 2010 užsiregistravau) :)

62b6036ab95a11fef3d067a463f1b0fb654.png

2011 Metai ieškau counter strike serverių kurimų pamokų užėjau į "GAMES.LT" [Atsiprašau už reklamą] Nieko nesupratau kažkoks keistas puslapis tada pradėjau ieškotis google.lt pamačiau labai gerą pamoką Serverio kūrimo užėjau susikūriau serverį bet poto prireikia dproto buvo super pamoka įsikėliau dproto tada dar dauk reikalingų pamokų radau man šitas puslapis labai labai padeda ir dabar čia labai dažnai lankausi į dieną po 10-20 kartų ir nesiruošiu juo nebisinaudoti. (Neprsisimenu gal ir 2010 užsiregistravau) :)

Tu užsiregistravai: 05 Geg 2011, 13:37.

Dar bus įdomių istroijų :) ?

0915cd09.png

Vsio. Baigiam žmonės rašyt. Dabar pagalvosiu ir pažiūrėsiu kas geriau parašė. Kiti galit balsot kas už ką (komentaruose).

Po kelių valandų psakysiu, kas gaus 2x +rep :)

-- Papildyta --

Laimėjo- Detoucher`. Transformer, tavo pasakojimas idomus, bet atsiprašau, Detoucher` daugiau pasakė ;) Labiausiai patiko- transformer, Detoucher

0915cd09.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5031 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...