Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5421 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Taigi, atidarau savo GFX "samoningą" galeriją, nes praeita galerija buvo tikras šlamštas.Kas dieną įkelinėsiu po 1sigą, kadangi vieną foto darau vieną dieną, su pertraukom. Vertinkite: */10 Pradedu nuo sigų, vėliau kai jau bus geri įvertnimai, pradėsiu nuo avatarų, bannerių, userbarų.

P.S: Nesmerkit, aš tiktais dar GFX 1dieną, tie GFX darbai nesiskaitė nes nedariau per PhotoShopą. B)

Sigai

f3e8c09f9df98197e9671d593c9418ed140.png

86b3901d4962093f54f4c04e77b99c6062.png

39fe191b728b67ce33925a75ab36351427.png

9179923e.png

0915cd09.png
2 sige padarei klaidą, turėtų būti Basketball, ne bassketball , bet nesvarbu. :D

Kaip naujokui normaliai.

Žiopla klaida... :D Tavo vertinimas?

6/10

Vertini vien dėl to kad konkurentai esate GFX koknkurse.

Šie sigai yra gražus duodu 10/10

Nors jis kuria pats

Savo nuomonės neuždraus niekas išreikšti. Mano vertinimas toks, tavo toks. :)

❤️

Ką jūs čia duodat 10/10 ? Durni ? Ne daugiau 5/10 , labai daug klaidų , stockai lievi , ištampyti , užrašuose klaidos kaip pirmoko , efektų beveik nėra , tame su baskeball sige iš vis ten aplink krepšininką nesugebėjai nutrinti kažkokio š...Matosi , kad nesistengi , aš net nedėčiau tokių darbų čia , kai pradėjau gfx dariau tol darbus , kol jie atrodė labai gerai...Turėtum bent kiek pasiskaityti pamokas imagination.lt ar kitur.Sėkmės

narys.png

Vidmax nesugebu avataro pasidaryti ? :D nejuokink , nematęs mano naujų darbų nieko nesakyk. o apie tai , kad sakau kad darbai prasti , tai jie ir yra prasti , už tokius darbus duot 10/10 ? Jeigu Žaletui kiti duoda 8/10 ? Tai pagal jūsu vertinimus jo darbai vertinami 100/10 , krc ką jūs norit tą darykit , savo nuomonę aš išreiškiu ir nk nebijau , gi turiu gfx medalį ...

narys.png
Vidmax nesugebu avataro pasidaryti ? :D nejuokink , nematęs mano naujų darbų nieko nesakyk. o apie tai , kad sakau kad darbai prasti , tai jie ir yra prasti , už tokius darbus duot 10/10 ? Jeigu Žaletui kiti duoda 8/10 ? Tai pagal jūsu vertinimus jo darbai vertinami 100/10 , krc ką jūs norit tą darykit , savo nuomonę aš išreiškiu ir nk nebijau , gi turiu gfx medalį ...

Nesupranti. Aš naujokas, užtad mane taip ir vertina, aš tik vakar pradėjau GFXint... O želetas man atrodo metus...

0915cd09.png
Ką jūs čia duodat 10/10 ? Durni ? Ne daugiau 5/10 , labai daug klaidų , stockai lievi , ištampyti , užrašuose klaidos kaip pirmoko , efektų beveik nėra , tame su baskeball sige iš vis ten aplink krepšininką nesugebėjai nutrinti kažkokio š...Matosi , kad nesistengi , aš net nedėčiau tokių darbų čia , kai pradėjau gfx dariau tol darbus , kol jie atrodė labai gerai...Turėtum bent kiek pasiskaityti pamokas imagination.lt ar kitur.Sėkmės

Blemba nepavydėk, jei man jo darbai gražus, tai ką padarysiu? Tokie paprasti, gražus. O tu čia narvuojas iškarto...

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5421 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...