Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5437 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na jo. Bet žinok tyngiu laukt. Kiti žaidžia, o aš prakaituoju belaukdamas. Žiūrim gal bus ir nebrangus GTA V.

Niekas "Nežaidžia" nes jis dar nėra išleistas.

Kūrėjai žaidimų "Nežaidžia" o juos testuoja. :)

Ne, turėjau omeny, kai jau bus išleistas, tyngiu laukti kol kaina nukris. :shok:

Patariu nepirkt, o atsirist Xbox, ir tada atsisiust, sutaupytum ~150lt...Nes kaina bus tikrai kokie 220lt, atsirisi uz 20-50lt ir fsio...

Net neketinu atrišti, nes galiu gauti baną, ir šeip esu originalistas. Mano draugas jau atrišo... Kai žaidė tai gavo baną. Nenoriu atrišt :/. Jau geriau normaliai palošiu online, su draugais. Ir neįdomu, bet kiek geimų įsirašai nelegaliai, noriu padaryti kolekcija. Štai kokia kolekcija mano Xbox live draugo:

14072011009c.jpg

0915cd09.png

Net neketinu atrišti, nes galiu gauti baną, ir šeip esu originalistas. Mano draugas jau atrišo... Kai žaidė tai gavo baną. Nenoriu atrišt :/. Jau geriau normaliai palošiu online, su draugais. Ir neįdomu, bet kiek geimų įsirašai nelegaliai, noriu padaryti kolekcija. Štai kokia kolekcija mano Xbox live draugo:

14072011009c.jpg

Jei gerai atriši, tai tada nepagaus, tik nereik updeitint, ir tada nepagaus, galėsi online zaist su piratiniais zaidimais. Nuvaryk pas Sigi jis taip atris, kad nepagaus...

Ghost, patarčiau po išleidimo, kai praeis kokia savaitė, apsilankyti torrentuose, nes ten jau bus bent keli GTA V Install'ai :)

Are ya blind? Taigi jis rašė, kad neatrišęs yra, tai kaip jis siūs iš torrent?

Ka jie daugiau gali sumastyti ? Tik nauja istorija daugiau tikrai nieko

Kodel? Pvz ant GTA 4 nebuvo normalaus valgymo,treniruociu,dviraciu,..

Prigalvot gali daug ka.. ten gi zmones su lakia fantazija dirba. Todel ir pasaulio pripazinta 'Rockstar Games'. ;)

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Sveiki stai parodysiu GTA V reikalavimus

kiek skaiciau GTA V bus antra vice city dalis

nemanau ar kamnors paves su tokiai reikalavimais nebent

console :)

Grozekites

Cia yra officelus reikalavimai :)

Recommended system:

- Processor: Intel Core i7 975 @ 3.33 Ghz or superior

- Memory/RAM: 8Gb DDR3 2200 Mhz or superior - Video Card: QuadSLI Geforce GTX 295 3584MB VRAM or superior graphics card (for Pixel Shader 5.0)

- Directx 11/Pixel Shader 5.0 compliant video card

- Hard Disk Space: 25 GB

- Operating System: Windows Vista SP2 or Windows 7

Minimum system:

- Processor: Intel Core i7 965 @ 3.20 or equivalent

- Memory/RAM: 6Gb DDR3 2000 Mhz

- Video Card: 3waySLI Geforce GTX 295 2688MB VRAM or Ati Radeon HD 4890 X2

- Hard Disk Space: 25 GB

- Operating System: Windows Vista SP2 or Windows 7

Sugryzau :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5437 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...