Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5248 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, atsiprašau iškarto jeigu ne čia rašau. Gal kurie nors žino, gal ir ne, bet dauguma sarg.lt acc buvo nulaužta, manau kad galėsime sakyti po kelių dienų sarg.lt serveriui "ate", nebent jeigu bumeris su juska ką nors sugalvos. Ką jus manote apie tai?(kad sarg.lt gali nebebūti)

P.S mano draugas jaučiu mirs jeigu sarg.lt užsidarys:D

Sveiki, atsiprašau iškarto jeigu ne čia rašau. Gal kurie nors žino, gal ir ne, bet dauguma sarg.lt acc buvo nulaužta, manau kad galėsime sakyti po kelių dienų sarg.lt serveriui "ate", nebent jeigu bumeris su juska ką nors sugalvos. Ką jus manote apie tai?(kad sarg.lt gali nebebūti)

Lai sprogsta tas tavo draugas mums neįdomu, bet lai tas Sarg.lt dūsta nekenčiu aš jo.

4b43025e0458e08e0b297905e3a69ed6334.bmp

Lai sprogsta tas tavo draugas mums neįdomu, bet lai tas Sarg.lt dūsta nekenčiu aš jo.

Parodyk ta vietą kur sakiau kad sarg.lt man patinka? Vaikas *Myliu SuperGames.lt*, eik į lauką, galva atvės, akinius nusipirk iš akiniai.lt

• Parašė po 2 mėnesių...
Svečias

MIRKKKKK headshot :D *Myliu SuperGames.lt* as ant to sargiu *Myliu SuperGames.lt* kruva zmoniu ten neidomu kituose serveriuose * reklama * afigena ten

• Parašė po 3 mėnesių...
Jūsų antipatija serveriui yra lygi antipatija patiems sau.

Kitiems projektams atsivertu duris jai tie projektai mokėtu save tinkamai išreklamuoti, pristatyti, galu galiausiai paruošti.

Heh, nors vienas teisingai pasake, daug kam sakau isireklamuot reik, o jie sako nemokam nemokam, tai išvis tegu nekuria projektu.

Yra svarbesnis dalykas nei reklama. Reklamą galima suveikti lengvai, o tikrai tinkamai pasiruošti reikia žinoti kaip.

Tiek dirbu,o REP negaunu :( Jei negaila +REP :)

Na viena kartą sutinku su tavim Ratio, reikia pasiruošti kad žaidėjai atėją nepabegtu.

Dar atėjus į serverį, vos ką tik užsiregistravęs, turi žaidėjas gauti įspūdį tam tikrą, nes be jo, jis tiesiog išeis, dažniausiai taip bent būna, pamato aj čia nieko gero, vėl tas pats LTG.., ar kok kitas mė*las, be jo nenorės nei toliau žaisti, keltis viską ir t.t., nebent su sobeitu palakstyt..

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...