Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 6304 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na pirmiausia mano vardas Andrius.Man 18m.Givenu klaipedoi.

esu baiges 10klasiu pradejau eiti i mokykla nuo 8m taigi jei butciau nuo 7m butciau 11klasiu baiges suo metu sedziu namie mamai ant sprandi :D .

I profke nebepakliuvai zioplas buvau ir dokumentu laiku nepristatciau uz tad db laisvas kaip vejelis :)

Megstu kompa :rolleyes: be jo neisgivenciau :P Megstu ismeginti naujus dalikelius ir kaika naujo ismokti pomegis saitu kurimas nors ju nemoku kurti pats na tai noriu ismokti gal kas padetu greit mokausi :)

Seimoje givenu ne vienas bet is seimos apie pc esu kai einsteinas

patinkantys game:cs.1.6 nors db nelosiu css ,left 4 death , starcaft laukiu starcraft2,needforspeed, burnaut,half life 2,

neturiu merginos nes prie pc sedziu tiesiog tingiu ieskoti tikuosi kad patciu ateis :lol::lol: .tai reiketu ir darbo ntriu nes krize :P

pasirinkau LB nes galiu pasirodyti kad kazka ismanau ir kad galiu kazkam padeti.

Malonu kad kazkam bent jau padedi besidedamas prie pc.

tai vat miego noriu ir uzteks

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 6304 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...