Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Recommended Posts

prieš 14 valandas(-ų), EdzkaLTorg parašė:

Nu palokit dar suneliai XD wauf wauf XD

Kaip smagu matyti 6 freako sunis XD triggered bitches matau skauda freakui reik jum gint ji kai jis tiek blogio pridares zmonems, paprasta as nerizikuosiu savo lankytoju duomenimis ir nesu toxic asholess kaip jus ;) zmogiskumas zinokit savo daro o jus zaiskit toliau ta SA-MP matau dar is zaidimu neisaugot XD zinot istatymus ir viska bet nardot freakui taip i sikna kad net baisu XD chatuose kai pasiskaitau koks jusu tas nardymas jam tai baisu, nu ir ka man freakas padare gi nieko XD o as padariau XD fivemas.lt gone, losnevada.lt gone ;) o ka as toliau darau ne jusu reikalas nebent norit man info pateikti ir prisideti prie civilinio ieskinio kaip ir nukenteje asmenys.

Nu ar tu pats matai ką rašai? Mes tau toxic? Kai tu puse žmonių išvadinai šunimis ir kitais nepadoriais žodžiais? Tu net paprasčiausių įrodymų negali pateikti, kuriuos tu gavai iš xuj suprasi kur. Tavo pagrindiniai argumentai yra XD. Kiek tu čia laiko dar visa šita cirka tesi? Pateik tuos nelemtus įrodymus ir fsio.

• Parašė po 1 metų...
2024-02-22 19:36, Scarletas` parašė:

Sveiki, forumiečiai! Kaip ir iš temos pavadinimo, norėčiau išreikšti savo nuomonę apie labai palaikoma asmenį @EdzkaLTorg kuris visai nesenai pradėjo sąjūdį prieš vadinimą „Fivem“, kenkėja Freaką. Ašmuo EdzkaLT, kitaip dar gerai žinomas kaip M-Craft savininkas, su kuriuo neturėjau jokio bendro ryšio, labai gražiai pasireiškė mano „Minecraft“ bendruomenės Discord serveryje apie mano serverį ir kaip jis kažkokiu būdu susijęs su Freaku ir jo darbais. Aš, kaip paprastas žmogutis, norėjau su juo tiesiog pasikalbėti, išsiaiškinti, dėl kokio pagrindo serveris turėtų būti blacklisted, tačiau gavau atsakymą, kuris mane tiesiog prajuokino. :funny: Pagal jo atsakymą palaikant bet kokį ryšį su Freaku tampi kenkėju ir didžiausiu blogiuku.

Kai freakas neturi nieko bendro su serveriu, Edzka vistiek bandė įrodyti savo tiesą be svarių įrodymų, kad Freakas yra serverio bendras savininkas. Kažkas kažką jam pasakė, ir jis tai patikėjo. Toks elgesys kaip suaugusio žmogaus man atrodo truputuką keistas. Greičiausiai žmogus bando tapti herojumi iš neturėjimo ką veikti, todėl landžioja po serverius ir bando kažką įrodyti. Man tai nei šilta, nei šalta, tiesiog įdomu, ką čia žmogus bando tuom pasiekti tokiais savo veiksmais.

Pridėsiu kelias nuotraukas iš susirašinėjimo, kad galėtumėte patys spręsti apie situaciją. Manyčiau kad gerb. Edzkai reiktu susirasti veiklos ir mažiau kištis ten kur jam nereikia ir mažiau klausytis pletku kas ką kalbą o visų pirmą išsiaiškinti prieš darant kažkokius veikmus.

https://imgur.com/a/5WGcwis

Papildymas, kai gerb. Edzka pats bando apsaugoti žmones nuo IP leakinimo, bet pats juos paleakina per daugelį grupių :funny: image.thumb.png.1211813142aa8c3a4b6d6ab6981ef2a7.pngimage(3).webp.1167f38cace909168af2fe036de15cd3.webp

jau po tiek laiko noriu pajudinti tema, kaip jusu karidorius.lt laikosi? :D

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...