Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

MC.COASTMC.LT - Atrask save naujame Išlikimo pasaulyje!


Recommended Posts

KAS MES TOKIE?

Leiskitės į nepakartojamą nuotykį COAST.LT žavingame pasaulyje! Mūsų serveris išsiskiria iš kitų nepalyginamomis funkcijomis ir nuostabia bendruomene, kuri padarys jūsų Minecraft kelionę tikrai išskirtinę.  – Mes nesame tik serveris, mes esame kūrybinė bendruomenė, kurioje kiekvienas žaidėjas gali išsiskirti, kurti ir atrasti visiškai naują žaidimo patirtį. Mes esame aistringi žaidėjai ir kūrėjai, kurie siekia sukurti unikalų bei užsidegimą keliantį žaidimo pasaulį. Mūsų serveris yra skirtas tiems, kurie nori išbandyti naujus iššūkius, susirasti bendraminčius ir kurti nepakartojamus kūrinius. Minecraft serveris, skirtas ūkininkavimui, kovoms ir griežtai ekonominei sistemai! Pasinerkite į virtualų pasaulį, kuriame galite statyti savo fermas, dalyvauti kovose tarp žaidėjų ir kurti savo turtą ekonomiškai iššūkių aplinkoje.

Fermų statymas yra pagrindinis šio serverio aspektas. Galite išsirinkti savo žemę, kurioje norite kurti savo ūkį, ir pradėti auginti įvairius augalus, auginti gyvūnus ir kurti savo ūkį nuo nulio. Galėsite plėtoti savo ūkį, taupyti išteklius ir prekiauti su kitais žaidėjais. Tačiau, be ramybės ir ūkininkavimo, mūsų serveris taip pat suteikia galimybę dalyvauti įtemptose žaidėjų kovose. Nustatykite savo pajėgas, susigrūskite su kitais žaidėjais ir kovokite dėl žemės, išteklių ar netgi teritorijos valdžios. Mūsų serverio ekonominė sistema yra išskirtinai sunki, skatinanti žaidėjus būti protingais ir kūrybingais savo turtui plėtoti. Kiekvienas žaidėjas turi skaičiavimo iššūkius, susijusius su išteklių valdymu, prekyba ir investicijomis. Viena iš ypatingųjų funkcijų mūsų serveryje yra galimybė turėti asmeninę vietą, kurią galite vadinti savo namais. Galėsite statyti ir pritaikyti savo namus taip, kaip norite, ir jaustis kaip namuose tarp mūsų bendruomenės. Mūsų serveris taip pat siūlo daugybę unikalių funkcijų, kurias sunku rasti kituose serveriuose. Tai gali būti specialūs žaidimo režimai, unikalūs įrankiai, pritaikyti ekonomikai, ar netgi įtraukti žaidėjų kurti įvykiai ir konkursai. Prisijunkite prie mūsų Minecraft serverio ir patirkite neįprastą ir įdomų pasaulį, kuriame ūkininkavimas, kovos ir ekonominis iššūkis tampa pagrindiniais žaidimo aspektais, jūsų namai yra saugiai jūsų nuosavybėje.

Truputis informacijos apie patį serverį ir jos sistemas.

Įgūdžiai

Pastebėjome kituose serveriuose, kad didžioji dalis žmonių atėję į serverį nusiperka šarvus, ginklą ir pora auksinių obuolių puola kovoti, tad sugalvojome įdomią įgūdžių sistemą – galite už turimą EXP lygį pirkti įgūdžius tokius kaip gyvybės, padidinta žala iš lanko, jėga, kritiniai smūgiai, mažesnis fall damage ir t.t. Ši įgūdžių sistema įves naujas taisykles į PvP arenas, nes neužteks vien kardo ir šarvų, dabar turėsite keltis lygį bei tobulinti savo įgūdžius. 

Skrynios

Turime skrynių kurių nebus įmanomą pirkti už tikrus pinigus ar kreditus. Šias skrynias bus galima gauti būnant aktyviam, dalyvaujant eventuose, pražaidžiant tam tikrą laiką, padedant administracijai. 

Užduotys

Taip pat turime ir unikalią užduočių sistemą – žvejojimas, statymas, medžių kirtimas, kasinėjimas ir t.t. Jūs paklausite, o kodėl čia unikalu jei ir kituose serveriuose ši sistema yra? Unikalu, nes ši sistema turi tam tikrus lygius pavyzdžiui: pasirenkama ūkininkavimo užduotis (išviso yra 313 užduočių), sunkumo lygis nuo lengvo iki sudėtingo. Duosiu pavyzdį užduoties – iškepti 200 sausainių (atlygis 25€). Tad užduotys bus tikrai geras pinigų šaltinis naujokams, o gal net ir prestižo statusas? Juk garbė yra įveikti visas užduotis :)

Parduotuvė

Šis serveris turi parduotuvę, kuri tiek parduoda, tiek superka daiktus. Ši parduotuvė turi labai didelį pasirinkimą - nuo potions iki statybių blokų. Čia bus galima nusipirkti visus daiktus, kuriuos yra įmanoma gauti survival (išskyrus aukščiau paminėtus daiktus). Taip padarėme funkciją, kad bus įmanoma pirkti ne tik po 1 stacką blockų, bet ir tam tikrą kiekį. Pvz.: 17 stackų bus galima nusipirkti 1 mygtuko paspaudimu. Taip pat viskas yra tvarkingai sudėliota pagal kategorijas – kur mediena - ten mediena, kur stone – ten stone, kur dekoraciniai blockai – ten dekoraciniai blockai. Taip pat parduotuvė turi visus įmanomus pagaminti  eliksyrus (tiek splash, tiek paprasti), visas strėles (poison, damage, leaping, invisibility, healing ir t.t.).

Aukcionas

Arba kitaip vadinamas aukcionas. Čia žmonės galės parduoti savo daiktus kitiems žaidėjams. Turime unikalią sistemą – žmonės negalės apgauti kitų žmonių dirbtinai keliant kainas. Kiekvienas žaidėjas turės galimybę pažiūrėti anksčiau parduoto daikto kainas ir nuspręsti – ar nori pirkti už tokią kainą ar ne. Taip pat apribojome galimybę dėti labai didelius kiekius daiktų pvz.: žaidėjai galės įdėti tik 12 daiktų (gali būti, jog keisis) ir norint įdėti daugiau bus 2 sprendimai – pirkti privilegiją arba pirkti aukciono papildomą slotą vienai dienai už tam tikrą sumą.

Talismanai

Šis serveris turi ir šiokius tokius PvP boostus – talismanus. Talismanai prideda jėgos, gyvybių, greičio. Talismanai taip pat gali būti naudojami ir greitesniems maršrutų iveikimams ar apsaugai nuo monstrų. Manome, kad talismanai tikrai pagyvins tiek PvP tiek patį survival. 

Darbai

Šis Minecraft serveris siūlo platų darbų pasirinkimą, kurie leidžia žaidėjams užsidirbti papildomų pinigų. Kiekvienas darbo vaidmuo turi savo unikalų pobūdį ir užduotis, kurias žaidėjai gali atlikti, norėdami gauti įvairių produktų ar paslaugų. Štai keletas galimų darbų aprašymų:

Alchemikas:
Alchemikas yra žaidėjas, specializuojantisį gaminti ir prekiauti įvairiomis būtybėmis ir gėrimais. Jis gali kurti eliksyrus, užtikrinti ginklų ar ginkluotės pagerinimus ar netgi gaminant skirtingas skatintojas, kurie pagerina kitų žaidėjų statistiką tam tikrą laiką.
Šachtininkas: 
Šachtininkas yra profesionalus kasytojas, kuris gali iškasimoje rasti vertingų mineralų, tokiais kaip auksas, deimantai ar geležis. Jis gali prekiauti rasti mineralais su kitais žaidėjais arba juos panaudoti kitoms veikloms, tokioms kaip statyba ar ginklų gamyba.
Kasėjas:
Kasėjas yra žaidėjas, kuris specializuojasi kasyti įvairias žemės žaliavas ir išteklius, pavyzdžiui, akmenis, smėlį ar molį. Jis gali tiekti žaliavas statybai, kerėjimui ar kitoms pramonėms serveryje.

Kerėtojas:
Kerėtojas yra žaidėjas, kuris specializuojasi kerėjimo technikose ir produktų gamyboje. Jis gali kurti skirtingas medžiagas, tokias kaip plytelės, blokai ar milteliai, ir prekiauti jomis su kitais žaidėjais.

Ūkininkas:

Ūkininkas yra žaidėjas, kuris augina ir prižiūri įvairius ūkio produktus, tokius kaip grūdai, vaisiai ar gyvuliai. Jis gali prekiauti ūkio produktais ar juos panaudoti maisto gamybai kitoms žaidėjų poreikiams.
Statybininkas:

Statybininkas yra žaidėjas, kuris specializuojasi statybos darbuose ir pastatų kūrimo technikose. Jis gali dirbti su kitais žaidėjais, kuriant pastatus, arba siūlyti savo paslaugas statybų projektuose.
Žvejotojas:

Žvejotojas yra žaidėjas, kuris žvejoja įvairius žuvies rūšis ir gali prekiauti jomis su kitais žaidėjais arba naudoti jas maisto gamybai.
Šaltkalvis:
Šaltkalvis yra žaidėjas, kuris specializuojasi ginklų ir ginkluotės kūrime ir pagerinime. Jis gali gaminti ginklus, kurie naudojami kovos metu, arba pagerinti esamus ginklus, kad būtų efektyvesni.

Jei turite klausimų ar norite sužinoti daugiau apie projektą, galite taip pat prisijungti prie mūsų Discord serverio: https://discord.gg/WwV8VGamaR

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

45 minutes prieš, Ricci parašė:

niekuo neišsiskiria, viskas tas pats. 

Kol neatėjai į serverį, nekomentuok nesamonių, ateisi į serverį, pats pamatysi, o dabar tik ateini čia kad tik pakomentuoti, o komentuoji nesamonęs, negaišiu aš savo laiko tavo pranešimams atsakinėti gero vakaro.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

ukiai - factionai tik po kitu pavadinimu.

"darbai" mcmmo pluginas, kuris buvo wow, kai man buvo 12, dabar man 20, 8 metai praejo.

misijos - tai turbut dabar jau kiekvienas serveris turi jas ir visos kartojasi pas visus.

igudziu kelimasis, tai asmeniskai nemaciau dar jokiam lietuviskam serveryje, bet garantuoju jau kazkas tikrai yra bande tai.

kazkodel primena rip off kingdoma su dideliu survival prieskoniu.

apibendrinant, tiesiog eilinis minecraft serveris, galetumet kazka ir unikalesnio jau sugalvoti, o nesumest pluginu visu is eiles ir paleist serveri kuris uzsidarys po menesio.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nezaidziu mc, bet butent sio serverio aprasymas mane atbaide nes labai daug texto.. daug texto turi buti guide o ne serverio aprasyme forume kur zmones spres ar zais jame ar ne (cia tik mano nuomone)

Sekmes su naujo projekto startu, bet as geriau paziureciau grazu trumpa video pristatyma nei skaityciau toki ilga aprasyma.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 2 valandas(-ų), manTT parašė:

ukiai - factionai tik po kitu pavadinimu.

"darbai" mcmmo pluginas, kuris buvo wow, kai man buvo 12, dabar man 20, 8 metai praejo.

misijos - tai turbut dabar jau kiekvienas serveris turi jas ir visos kartojasi pas visus.

igudziu kelimasis, tai asmeniskai nemaciau dar jokiam lietuviskam serveryje, bet garantuoju jau kazkas tikrai yra bande tai.

kazkodel primena rip off kingdoma su dideliu survival prieskoniu.

apibendrinant, tiesiog eilinis minecraft serveris, galetumet kazka ir unikalesnio jau sugalvoti, o nesumest pluginu visu is eiles ir paleist serveri kuris uzsidarys po menesio.

Serveris jau veikia daug laiko, ir ties juo dirbama, čia tik dalis aprašymo apie projektą, ateisi į projektą, ir pamatysi kaip viskas padarytą bei išdėliota bei kitas visas sistemas, ir niekas nemeta visų pluginų iš eilės, ir nekalbėk kad projektas, užsidarys po mėnesio, nes aš, pats serverio savininkas, bei kiti komandos nariai turi užsidegimą, dirbti ties projektu ir jį tobulinti išklausyti žaidėjų nuomonės, ir tobulėti ties tuom kuom galima.

28 minutes prieš, v1rus parašė:

Nezaidziu mc, bet butent sio serverio aprasymas mane atbaide nes labai daug texto.. daug texto turi buti guide o ne serverio aprasyme forume kur zmones spres ar zais jame ar ne (cia tik mano nuomone)

Sekmes su naujo projekto startu, bet as geriau paziureciau grazu trumpa video pristatyma nei skaityciau toki ilga aprasyma.

 

Filmuko pristatymo vaizdo įrašą, gali rasti mūsų discord serveryje.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 11 valandas(-ų), COASTMC.LT parašė:

Serveris jau veikia daug laiko, ir ties juo dirbama, čia tik dalis aprašymo apie projektą, ateisi į projektą, ir pamatysi kaip viskas padarytą bei išdėliota bei kitas visas sistemas, ir niekas nemeta visų pluginų iš eilės, ir nekalbėk kad projektas, užsidarys po mėnesio, nes aš, pats serverio savininkas, bei kiti komandos nariai turi užsidegimą, dirbti ties projektu ir jį tobulinti išklausyti žaidėjų nuomonės, ir tobulėti ties tuom kuom galima.

Filmuko pristatymo vaizdo įrašą, gali rasti mūsų discord serveryje.

Kodėl vaizdo įrašu nesidalinate čia? Koks tikslas jį slėpti Discord serveryje? Tik veltui apsunkinate viska.

Temos pavadinime paminėtas coastmc.lt, o pačiame aprašyme jau minimas coast.lt domenas, bet nei vienas nei kitas niekur neveda. Ir ne, Discord serveris nėra alternatyva svetainei. Manau daugelis pamatę Discord serverio pakvietimo nuorodą vietoje svetainės iš kart apsigręš ir nurašys kaip eilinį ką tik startavusį "šūdserverį".

Atsidarykit padorų interneto puslapį savo projektui su visa informacija prieinama viešai, o ne užkišta kažkur kažkaip. Nereikės čia ilgų ir nuobodžių pastraipų forumuose rašinėt. Kuo lengviau bus rasti informacija tuo didesnė tikimybė jog žmogus suteiks šansą jūsų serveriui + turėdami interneto puslapį suteiksit galimybę rasti informacija apie jūsų serverį Google paieškoje.

TLDR. Grįžtam atgal prie normalių svetainių su forumais ir wiki, nebepaslenku aš boomeris su jūsų tais discordais. Ačiū! 🙂


 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...