Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

fivem Ferentive.lt - RolePlay serveris.


Recommended Posts

FERENTIVE.LT - Naujoji Los Santos Patirtis!

KODĖL BŪTENT FERENTIVE?
Kodėl mūsų serveris yra unikalus ir kodėl jums vertėtų prisijungti prie „Ferentive.lt“? Mūsų projektas išsiskiria ne tik naujausiomis ir unikaliausiomis sistemomis rinkoje, bet ir ypatingu požiūriu į roleplay žaidimus. Daugelis žaidėjų mano, kad Lietuvoje „Roleplay“ pilnai užgeso, tačiau pas mus tai tik prasideda. Mūsų roleplay serveryje ne tik pirmenybę teikiame autentiškam ir įtraukiam žaidimo turiniui, bet ir kiekvienam žaidėjui suteikiame galimybę būti kūrybingam ir formuoti serverio vystymąsi.

KAS MES IR KO MES SIEKIAME?
„Ferentive.lt“ yra visiškai naujas roleplay stiliaus projektas FiveM platformoje, kuris kiekvieną dieną tobulėja ir auga. Mes siekiame ne tik suteikti žaidėjams unikalią patirtį su realistišku gyvenimo serveriu, bet ir skatinti kūrybiškumą bei bendradarbiavimą. Mūsų aktyvus administracijos kolektyvas nuolat siekia išgirsti žaidėjų nuomonę ir pritaikyti serverį pagal jų poreikius.

KĄ FERENTIVE ROLEPLAY PROJEKTAS GALI PASIŪLYTI JUMS?
4 Legalūs darbai su anketą siūlo jums: Policijos departamentas, Medicinos departamentas, Benny's autoservisas, pajūrio taksi. Savivaldybėje yra darbo biržą, ten rasite visus civilių darbus, bet dar daugiau darbų yra freelancer - laisvo oro, tai reiškia, kad atvykus į darbovietę galite iškart imtis darbo be jokių įsidarbinimų ar persirengimų. Į legalių frakcijų darbus galite patekti užpildę anketą. Anketą rasite atvykę į darbovietę, pažymėtą žemėlapyje. Labiau mėgstate kriminalinį gyvenimą? Ginklų dalys bei gamyba, narkotinė veikla, tokia kaip: Žolės auginimas, Kokaino gamyba, metamfetamino gamyba, kontrabandinė veikla, gaujos, mafijos ir t.t. Taip pat, turime įvairių verslų, kuriuose galite rasti darbo ir įgyvendinti savo verslo idėjas.

KODĖL TURĖTUMĖTE PASIRINKTI BŪTENT MUS?
Mūsų projekte siekiame sudominti kiekvieną FiveM platformos žaidėją su unikaliu roleplay serveriu. Mes ne tik suteikiame kokybišką turinį, bet ir skatiname bendruomenės dalyvavimą bei kūrybiškumą. Čia jūs ne tik tapsite dalimi įdomaus ir įtraukiančio žaidimo, bet ir turėsite galimybę aktyviai prisidėti prie mūsų projekto plėtros.

SERVERIO NUORODOS
[Discord nuoroda](https://discord.com/invite/JR7n9rFYxm)
[Ferentive TikTok nuoroda](https://www.tiktok.com/@ferentive)
[Prisijungti prie serverio](https://cfx.re/join/4v93o8) arba connect play.ferentive.lt

Dc_invite_baneris.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 10 valandas(-ų), Narkuzas parašė:

Šiek tiek su aprašymu galėjot ir pasistengt. : - D

Aprašymas neprivalo būti ilgas, visgi nedaugelis juos skaito tad aprašėme apie projektą, visgi suprantu jog norisi detaliau apie tai sužinoti, bet apačioje galite rasti mūsų discord'o serverį, ten galima rasti gidus, kadangi pats projektas nėra išleistas, tad aprašius apie darbus gali nesutapti žaidimo metu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...