Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

❗️ Vienam uždarbiui gali būti skirta 1-2 temos. Kitos tokios pačios temos bus netvirtinamos. ❗️

Ieškau asistento/pagalbininko(-ės) tinklapių kūrime, bendravime su klientais


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 100 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

12Ht.svg

 

Labas,

Ieškau žmogaus, kuris norėtų užsidirbti papildomai, bet kuris nedirba full time darbo (tinka moksleivis, studentas), nes noriu, kad būtų žmogus pasiekiamas dienos metu. Amžius nuo nesvarbu, bet iki 20m. (Ieškau kūrybingo, komunikabilaus, linksmo jauno kolegos(-ės), todėl sorry "senukai", šitas skelbimas ne jums : ) )

Užsiimu svetainių kūrimu, grafiniu dizainu ir ieškau papildomų rankų, darbo pobūdis - įvairios užduotys, sunku pasakyti, bet galimi pavyzdžiai:

  • Palaikyti ryšius su esamais klientais, atrašyti į žinutes, pranešti svarbias naujienas man, techninius dalykus - svetainių kūrėjams
  • Kartais gali reikėti minimaliai prisidėti svetainės priežiūra, bet nieko techniško, kartais išversti kokį tekstą iš anglų į lietuvių, arba atvirkščiai, pridėti kokias nuotraukas į galeriją ir pan, sudėtingų užduočių nebus. Jeigu paprašysiu kažkuo pagelbėti su kokia nors internetine svetaine, viskas bus parodyta, todėl - no worries : )
  • Gali kartais reikti parašyti kokią naujieną soc tinkluose, todėl asmuo turi būtinai rašyti be klaidų.
  • Panašūs smulkūs darbai, visada skiriasi, todėl rašyti viską būtų beprasmiška, todėl darbo pavadinimas ir yra asistentas.

Pagrindinis uždavinys - sutaupyti laiką tiek klientams, tiek man, todėl reikalavimai yra tokie:

  • Lietuvių/Anglų kalbos - tiek raštu, tiek žodžiu, kartais gali reikėti padaryti vieną kitą skambutį
  • Mokėjimas naudotis kompiuteriu - jeigu kompiuteriu naudojiesi facebookui ir filmų žiūrėjimui, šis darbas tikrai ne tau. Excelio ir wordo naudotis nereiks, čia ne ofisas, bet greitas susigaudymas naujoje aplinkoje - tarkim wordpress admin panelėje. Tokius dalykus išmokinsim, bet svarbiausia - greitai įsisavinti naują informaciją.
  • Komunikabilumas/nebijojimas bendrauti su nepažįstamais žmonėmis - visi klientai skirtingi, kaikurie po 3 mėnesių dar į mus kreipiasi Jūs, kiti jau tą pačia dieną dalinasi memais, todėl gebėjimas bendrauti su žmonėmis labai reikalingas, juos perprasti, jiems itikti. 
  • Gražaus dizaino atpažinimas - jeigu nori šio darbo, turi matyti, suprasti koks dizainas yra gražus ir koks dizainas yra ne. (Kalbu ne apie skonio reikalą, bet apie senoviškos svetainės atskirimą nuo modernios ir patogios svetainės) Jei visos internetinės svetainės tau vienodos - netinki šiam darbui. : )
  • Pliusas jeigu turi patirties susijusios su klientais, svetainėmis, photoshopu, video ar betkuo iš tos srities

Svarbiausia kad asmuo kandidatuojantis į šį darbą būtų sąžiningas, malonus bendrauti, greitai įsisavintu naujas žinias ir būtų visada pasiekiamas.

Darbo vieta: Iš namų, reikia tik kompiuterio ir telefono.

Darbo valandos ir uždarbis: Pagal susitarimą. Darbo valandas ir atlygį aptarti noriu individualiai, nes niekad nesu samdęs asistento, nežinau kiek turėčiau siūlyti, susirašyti norėčiau asmeniškai, nes darbo valandos labai skiriasi, kartais būna valanda per dieną, kartais kelios, kartais pilna diena darbo, todėl reiktu aptarti, galiu pasiūlyti full-time algą, arba valandinį. Bet prioritetą teikčiau full time, kad žmogus būtų visada pasiekiamas.

Susisiekite per discord kuris yra mano profilyje, arba per messenger/whatsapp kuriuos rasite mano svetainės apačioje.

 

Atsiprašau administratorių, jeigu netiksliai arba neaiškiai aprašiau skelbimą, bet darbo pozicija unikali, todėl sunku apibūdinti - stengsimės su kandidatais išsiaiškinti asmeniškai ir susitarti. Jeigu pažeidžiau kokią forumo taisyklę - brūkštelkit PM ir pataisysiu. Cheers.

Papildau, užgriuvo darbai, todėl taupydamas jūsų ir savo laiką, taip geriausia su manimi susisiekti:

whatsapp:

Spoiler

+47 93 83 73 66

Iškart papasakokite apie save, kokios patirties turite, kur esate dirbę/dirbate dabar, koks jūsų amžius, ką mėgstate veikti laisvalaikiu kai nedirbate, kuo domitės, kodėl norite dirbti pas mane, ir pridurkite kokio tipo darbo norėtumėte, full time - ar valandinio.

Jeigu neatrašau - galiu būti užsiemęs, bet atrašysiu kai tik galėsiu!

Suradus kolegą, tema bus užrakinta, lauksiu jūsų žinučių ir tikiuosi galėsim kartu dirbti.

  • Teigiamai 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 100 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...