Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

fivem Vivid Roleplay | Startas gruodį, renkama Valdžia


Schwartzas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 98 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

🌆  Vivid Roleplay: Nauja vieta tavo sekmės link! 🌆

Ar senai norėjai serverio, kuris yra ramaus stiliaus, ne PVP, bei siūlo gerą bei įdomią roleplay patirtį? Tad šis serveris kaip tik tau! 

Serveris yra Amerikietiško stiliaus. Visas veiksmas vyksta Los Santos mieste bei už jo ribų. 

Veiklos kurias galime pasiulyti Tau:

👮 Teisėsauga
Miesto policija prižiūri tvarka mieste, bei gaudo nusikaltelius, nieko daug įspudingo, bet jeigu būsi puikus pareigūnas, ir parodysi kad esi vertas aukštesnių pareigų, galėsi tapti FBI, kuri yra atskira frakcija, arba pereiti į užmieščio patruliavimą tampant Šerifu. Dirbsi kaimeliuose, ar bet kur kitur už miesto ribų, gaudysi lakstančius žmones, arba įtartinus asmenis kurie galimai turi kažką nelegalaus. Na, o jeigu pasirinksi FBI darbą, tai atlikinėsi slaptas operacijas, kad sustabdyti vieną iš trijų gaujų, arba atlikinėsi reidus. Darbui vaizduotės netrūks! 
Žinoma, prieš dirbant pareigūnu turėsi praeiti privalomą beveik savaitės karinį pasirengimą. Atskira frakcija "Kariuomenė" paruošia žmonės visiems sunkumams policijos darbe! Žinoma, jeigu tau labiau patiks kariuomenėje, galėsi joje likti bei kilti karjeros laiptais, visgi kariuomenė atlikinės ne tik mokymų rolę...

🔫  Gaujos:
Gaujos mieste yra Kolkas dvi. Grove Street family ir Vagos. Jos atlieką labai svarbų vaidmenį mieste, nes ateityje, per juos vyks visas narkotikų pardavimas.. Tik jie galės parduoti jūsų padarytus narkotikus už tinkamą kainą. Žinoma, jeigu nenori visada gali parduoti civiliams su rizika kad jie praneš pareigūnams.
Gaminant narkotikus reikės praeiti daugiau žingsniu nei įprastai, bet apie tai vėliau... 

💼 Verslo Galimybės:
Kai Jau isivažiuosi į miesto ritmą ir uždirbsi gerus pinigus, galėsi nusipirkti verslą! O kokie gi verslai: Gali būti degalinės savininkas. Vežioti kurą į savo degalinę, nustatyt savo kainas, ir būt naftos magnatu, arba gali nusipirkti parduotuvę, kurioje galėsi pardavinėti maisto produktus. Produktus galėsi gauti iš pagrindinių miesto tekėjų. Kainos gal ir didelės, bet manau tikrai verta!
Taip pat mieste yra Tequilala su bokso ringu, Vanilla Unicorn klubas, bei GALAXY klubas, kuriuos asmuo gali išsipirkti iš valstybės, bei būt žinomam kaip klubo savininku!

🎠  Pramogos:
Mieste šiuo  metu galima žaisti boulinga, golfa bei biliardą, greitu metu bus kazino, bei daugiau įdomybių kaip kartingai arba elektrinės mašinėlės!

🚁 Įvykiai ir Varžybos:
Serveryje stengsimes daryti renginius bent kas savaitę-dvi, tad ieškome žmogaus kuris kupinas idėjų miesto renginiams atlikti!

🔗 Prisijunkite Šiandien:
Prisijunk šiandien prie mūsų Discord serverio, bei stebėk serverio naujienas! Kadangi serverio startas numatomas Gruodžio mėnesį, bei dabar ieškome frakcijų direktorių bei administratorių, tad nepraleisk progos!   Jie pirmieji galės pamatyti serveri iš arčiau, bei pasiruošti serverio startui.

Mūsų serverio Discord:

https://discord.gg/PJfTKNWWkW

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 mėnesių...
  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 98 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...