Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

fivem PlayMe.LT Roleplay modifikacijos serveris


Wiched

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 400 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kviečiu visus prisijungti prie PlayMe.LT Roleplay modifikacijos serverio. Kodel tu turi pasirinkti būtent šį serverį? Todėl kad jame galima vykdyti misijas, atidarinėti verslus, pirkti bei keisti importinius automobilius su kitais ir dar daug visko. Naujos, niekur nematytos sistemos, bei puiki administracija laukia jūsų, o gal tu nori įkurti neoficialia gauja, kad pažaist su draugais? Egzistuoja nuostabi neoficialių gauju sistema. Tik čia viskas nuolatos tobulinimą, idomiu sistemų įvairovė daug konkursų ir eventu. Jei esi tas kuriam svarbi žaidimo kokybė ateik pas mus
PlayMe.LT Administracija

 

Trumpai apie serveri,

PlayMe.LT roleplay tematikos serveris pasižymi įvairiomis, įdomiomis bei niekur nematytomis sistemomis. Garazu sistema - Leist tureti daugiau negu 8 skirtingo tipo garazus vienu metu. Serveri 90% sistemu veikia "akutes" principu, kad isgauti kuo daugiau fps jums. Prideta daug nauju rubu, plauku bei isskirtiniu veido bruozu, labiau orentuotasi i paneles, kad princeses turetu ka aprinegti, bei zinoma nepamirstam ir vyru?

Kalejimo sistema suteiks jums proga is jo pabegti pasinaudojus draugo pagalba!??. Pirikupai dirba ir laukia kol pas juos prades rinktis zmones, kad nusipikrti savo pimaji automobili!. Sukoduota narkotiku sistema kuri leis pakuoti narkotikus tik tamsiu paros metu (Zaidimo laiku). Administracijai prideta nauja report sistema, zaidejai parase report gales pasirinkti zaideja apie kuri nori pranesti ir administracija automatiskai gaus 15sekundziu filmuota medziaga (Jums zaidimo neapkraus, o administracijai zymiai palengvins aikintis sutuacija)

Apie serveri daug neissiplesiu ir paliksiu intriga, kad patiems tektu viska suziot IC, bet idomios sistemos ties cia nesibaigia 

Lauksim jusu ir susitiksim zaidime

PlayMe.LT Administracija

Serverio discord`as 

https://discord.gg/rB7gJrPa5T

 

Playme_roleplay.png?width=1440&height=47

Redaguota , nario Wiched
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 400 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...