Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

fivem GTALIFE.LT | RP | FiveM


Deliuxas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 354 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

image.thumb.png.372a4e680171a50b7d5a0440c5d9f280.png

APIE MUS - GTALIFE RP

Mūsų pagrindinis prioritetas yra sukurti nuostabią atmosferą, kad žaidėjai jaustųsi komfortiškai žaisdami mūsų serveryje. Kiekvieno žaidėjo nuomonė mums yra svarbi. Visą savo laisvą laiką skiriam projekto tobulėjimui ir augimui. Serveris yra patalpintas „FiveM“ platformoje. Neatmetame galimybės priimti ir nemokančius roleplay, turime asmenį kuris apsiima apmokymais. Jeigu jų prireiktų, žaidėjas turėtų susiekti su administracija, pasinaudodamas discord serveryje esančia bilietų sistema. Pagrindinis veiksmas vyksta visoje Los Santos valstijoje. Tematika nusprendėme pasirinkti lietuvišką, bet kiek pakoreguota, negu kituose projektuose, žaidėjai patys gali pasirinkti kaip nori vystyti roleplay, nes vis dėl to tai žaidimas, ne realus gyvenimas. Transporto priemonių sąrašą pagrindine sudaro „vanilla“ transporto priemonės, tačiau atsižvelgiant į žaidėjų poreikius, suteikėme galimybę ir įsigyti importinį automobilį iš salono, žinoma kaina ženkliai skiriasi nuo kitų automobilių. Projektas pradėtas kurti 2022 metų, Spalio mėnesį. Šiuo metu projektas renka bendruomenės narius, numatoma serverio paleidimo data 2023.03.05.

image.thumb.png.36775dd1673e612b0c1ff0f06c4a2a6c.png

PROJEKTO KOMANDA

Mūsų aktyvi projekto komanda, jums padės išspręsti kasdieninius klausimus, išklausys jūsų pasiūlymus ar pastebėjimus. Discord serveryje įdiegėme bilietų sistemą („Tickets“), kuri žaidėjams leidžia pranešti apie iškilusias problemas, jeigu tuo metu serveryje nėra administratoriaus. Mes patys žaidžiame „roleplay“, todėl žinome ko reikia mūsų žaidėjams. Mūsų vertybės ir ateities vizija leidžia sukurti kokybišką serverį, kuris patiks šimtams žaidėjų!

image.thumb.png.539cf9498e6c7a7c6b99bc6beb130cc0.png

EKONOMIKA

Kone pagrindinė serverio dalis, kuri projektui leidžia gyvuoti ilgą laiką. Mūsų projektas netoleruoja „grindinimo“, daugumu serverio sistemų padarėme, kad nebūtų galimybės parduoti daiktus/resursus serveriui. Tam, kad žaidėjai vystytų didesnį roleplay ar kitaip turėtų „interaction“ vieni su kitais, žaidėjai galėtų vieni iš kitų pirkti daiktus/resursus. Ekonomika stipriai prižiūrima, bei kontroliuojama, kad žaidėjas per savaitę laiko negalėtų įsigyti brangiausio automobilio ar nekilnojimo turto.

image.thumb.png.2d78c398b3dd86fb94cd90ec2b176d8a.png

FRAKCIJOS IR GAUJOS

Projektas stengiasi apsieiti be kasdieninių šaudymų, atidaryti ugnį leidžiama tik tuo atveju, jeigu nėra galimybės apsieti be to. Frakcijų vadovus atrenkame, atsižvelgdami į jų gebėjimą suprasti, kaip veikia frakcija. Sakykim, jeigu tai policijos frakcija, vadovas turi puikiai išmanyti, kaip veikia kiekviena darbo detalė, sugebėti surinkti komandą, gebėti atlikti pareigas, kurios jam priklauso, žinoti įstatymus, bei teises. Norintiems įkurti savo gaują, turi įrodyti kad esą to verti, projekto komandai tai pastebėjus, žaidėjams suteikiama aplinka, kuri padėtų vystyti roleplay scenarijus.

image.thumb.png.633a156b3d48d3c8a26196eec07ca654.png

SERVERIO SISTEMOS

Serveris varomas QBCore framework varikliu. Dauguma serverio sistemų perkame iš kūrėjų, taipogi kuriame ir patys. Mums svarbiausia, kad žaidėjas valdydamas savo personažą, galėtų sukurti daugiau roleplay scenarijų. Dauguma sistemų yra su UI („User Interface“), kad žaidimas atrodytų kiek modernesnis, bei labiau traukiantis akį. Dauguma UI dizainų yra pritaikyti visoms rezoliucijoms, bei yra išlaikytas jų stilius. Žemiau išvardinau keletą sistemų, kitą dalį pamatysite pačiame serveryje.

  • Daiktų/Ginklų gaminimas - Sistema žaidėjams leidžia pasigaminti naudingus daiktus, bei ginklus. Keliantis lygį, atrakinami nauji daiktai/ginklai. Norint naudotis sistema, jums reikės resursų, kuriuos galite gauti iš tam tikrų darbų arba pirkti iš serverio žaidėjų.
  • Amfetamino virimas - Sena, bet nostalgiją suteikianti sistema. Kad pradėti gaminimo procesą, žaidėjas turi įsigyti journey automobilį ir su juo važiuoti, kuo toliau nuo miesto. Taipogi žaidėjas turi įsigyti ir reikalingas medžiagas, gaminimo procesui. Prasidėjus gaminimui, žaidėjui užduodami klausimai į kuriuos atsakyti reikėtų apgalvojus, nes kitu atveju gali susidurti su netikėtais iššūkiais.
  • Sporto klubas - Įsigyja sporto klubo narystę, galėsite pradėti lankytis sporto salėje. Galėsite rinktis ar norite atlikinėti prisitraukimus, bėgti bėgimo takeliu, kilnoti svorius arba užsiimti joga. Kuo ilgiau sportuosite, tuo didesnį pranašumą turėsite prieš nesportuojančius žaidėjus. Kas pasikeis? Padidės bėgimo greitis, turėsite didesnę ištvermę, bei greičiau įsilaušite į namus.
  • UwU kavinė - Puiki vieta atsipalaiduoti ar nusivesti antrą pusę pavalgyti. Mylintiems gyvūnus ši vieta ypatingai patiks, katinai, bei raminantys katinų murkimo garsai.
  • Augintiniai - Esate tas asmuo, kuris myli gyvūnus ir be jų negali gyventi? Tuomet vykite į gyvūnų parduotuvę ir įsigykite norimą augintinį. Tačiau nepamirškite, čia ne daiktas, augintinis taipogi gali sirgti, norėti valgyti, reikalauti dėmesio.
  • Ženklų vogimas - Ehh, stop ženklai mane ypatingai nervuoja... Tad dažniausia aš juos pasiimu ir nuvežu į metalo laužą, o už tai gaunu resursų iš kurių paskui galiu gaminti daiktus, ginklus.
  • Metro - Su metro gali nuvykti į 11 skirtingų stočių. Viskas labai paprasta ir greita, nusiperki bilietą, pasirenki kur nori vykti ir važiuoji!
  • Namai - Prieš pirkdami būstą, turėsite pasirašyti pirkimo kontraktą, kuriame matysite gatvės adresą, kainą, nekilnojimo turto darbuotojo mokesčius, banko mokesčius, mokesčius ir galutinę kainą. Pinigus gauna nekilnojimo turto frakcija. Namo viduje, rasite meniu, kuriame turėsite įvairiausių pasirinkimų, tokių kaip duoti raktus kitam žaidėjui, pakviesti žaidėją į svečius, užrakinti/atrakinti duris, dekoruoti namą ir t.t. Moderni dekoravimo sistema jums leis pirkti daiktus (televizorius, stalus, lovas ir t.t). Taipogi sistema veikia ir su MLO (importiniais) namais.
  • Telefonas - Iphone 14 yra šiuo metu moderniausias telefonas žaidimo platformoje. Telefone rasite programėles kaip: App Store, Discord, TikTok, Tinder, Garažas, Orai, WhatsApp ir daugybę kitų programėlių. Turėsite galimybę pasirinkti telefono spalvą, iš 9 spalvų. Noriu pridurti, maudytis su telefonu blogas sprendimas, kadangi sugadinsite telefono modulį ir teks vykti pas telefonų meistrą.
  • Aprangos - Turėsite didelį platų pasirinkimą tarp drabužių, avalynės, plaukų ir t.t. Net tik vaikinai ilgai ieškos sau tinkamo varianto, bet ir merginos! Pasirinkimas iš ties platus.
  • Traukinio apiplėšimas - Suradę Deividą ("barygą") galėsite nusipirkti traukinio apiplėšimo misiją. Nusipirkę misiją, gausite pranešimą kur reikia vykti. Atvykę į nurodytą lokaciją, turėsite nušauti sargybinius, kai tai atliksite, jums reikės nupjauti ant traukinio esančius konteinerių užraktus, na o tuomet pavogti aukso luitus. Tai atlikę, gausite lokaciją, kur reikia pristatyti grobį ir už tai gausite iš ties nemažą pinigų sumą.
  • Žolės auginimas - Tau reikės rasti iš kur įsigyti reikalingas priemones, marihuanos auginimui. Radai? Šaunu! Dabar tau reikia rasti tinkamą vietą, kad nebūtum pričiuptas plėšikų, ar policijos pareigūnų. Pradėk auginti, tik nepamiršk prižiūrėti savo augalo, jeigu prisodinsi per didelį kiekį ir nespėsi jų prižiūrėti, didelis šansas, kad jie nuvys ir patirsi nuostolių.

image.thumb.png.e88824d1117a56bd0dbaa3b3770fb820.png

NAUDINGOS NUORODOS

Discord - Didžiąja dalį informacijos galite rasti mūsų discord serveryje, https://gtalife.lt/discord.

Youtube - Skelbiame filmukus apie sistemas, nuotykius ir panašiai, https://www.youtube.com/@gtalifelt

Svetainė - Čia rasite naudingą informaciją, pradėti žaisti mūsų serveryje, https://gtalife.lt.

 

Naujas sezonas jau greitai!

 

 

 

Redaguota , nario Deliuxas
  • Teigiamai 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 2 savaičių...
  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 354 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...