Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

fivem SweetlifeRP


Džonis95

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 445 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

? Gerbiamieji ir gerbiamosios, prisistato jums, Sweetlife RP? 

Esame gana nejaunų vilkų ir vilkių grupuotė, kurią sudaro 13 projekto komandos narių. Esame paprasti, bet neprasti. Nesiekiame populiarumo, bet siekiame geros ir brandžios draugystės savame, RP veikėjų tarpe. Dirbame daug, bet šnekame mažai, todėl leisime nuspręsti jums - ko mes esame verti. Trumpai apie projektą galėsite pasidomėti žemiau pateiktoje nuorodoje, o dabar apie mūsų tikslus..

TIKSLAI:
a) Kaip ir daugelio  projektų - suburti savo bazę žmonių, kurie po studijų, mokslų ar darbų galėtų atsipalaiduoti mūsų projekte;
b) Vystyti įsimintinas RP akimirkas drauge;
c) Turėti kuo mažiau pykčių ir stengtis kurti kokybiškas RP situacijas;
d) Priimti kiekvieną taip, kaip esate to verti.

 

image.gif.e214c5cfdb3b46166ce7417069076d37.gif

 

DARBAI:
Stengsimės nuo kitų labai kažkuo neišsiskirti. Mums svarbiausia - užtikrinti jums mūsų projekte kuo kokybiškesnį laiką. Jei bus žmonių, kas galėtumėte kartu užsiimti bendromis veiklomis kaip: policijos, greitosios, mechanikų, viešojo saugumo tarnybos, ar priemesčio savivaldybės darbą. Jei nenorite daug atsakomybės anksčiau minėtuose darbuose galėsite dirbti aukso išgavime, popieriaus perdirbime ir kituose. Kokybiškas laikas = geras laiko praleidimas SweetlifeRP pasaulyje!

image.png

GAUJOS:
Šitoje vietoje bandysime pakeisti gaujų gyvenimą. Viską (pasak istorijos) turėsite.. (šita informacija bus atskleista beatsidarant projektui, bet įdėja tikrai neeilinė).

EKONOMIKA:
Pagal priemesčio istoriją, kurios stengiamės laikytis - ekonomika priklausys nuo jūsų, nors pradžioje ji bus sunki.. Kaip priemestis uždirbs pinigus, taip keisite savo pusėn visą ekonomiką. Algos nebuspaprastai "spawn'inamos, o bus bendras visas Sweetlife regiono fondas.

Mūsų pirmasis video, kuris nupasakoja projekto istoriją:  

IŠSKIRTINUMAS:
Mes,  komanda, niekada nesakysime, kad esame, buvome ar būsime geriausi, nes labiau besidomintys žino, kas tie čempionai. ? Mes stengsimės būti kokybiškas bei turintys savo "bairių" projektas, kuriame bus išskirtinų mapp'inimo, tekstūrų darbų. Viskas gan atrodo įdomiai ir stebinančiai.

image.gif.03e9b5af64f74bbe31e5062797ef331a.gif

 

 

PABAIGAI:
Visi darbai, visos sistemos bei sumanymai bus bandomi daryti bendrai su "žaidėjais". Šį kartą bandysime intergruoti bendruomenę. Be jūsų - nebus mūsų. Tikimės, kad prisijungsite, patarsite arba pasisemsite geriausių akimirkų..

Apibendrinant, projektas šiuo metu yra kūrimosi stadijoje, bet iki to laiko norėčiau su jumis susipažinti. Kažko iš jūsų išmokti arba pamokinti jus - mūsų nestandartinių taisyklių. Ką galime pažadėti tai - nešališkumas. Remsimės faktais. Ieškosime kompromisų. Na, bet patys galite įsitikinti prisijungdami į mūsų DC platformą.

MŪSŲ DC: 
https://discord.gg/sweetliferp

Pagarbiai Sweetlife RP,
Savininkas 
Panevezhioks.

  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 445 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...