Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

fivem RoyalKing Roleplay serveris


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 457 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

**RoyalKing Roleplay serveris** pilnai optimizuotas, bei apsaugotas serveris.
Serveryje egzistuoja, bei egzistuos įdomios sistemos.
**Tokios kaip: **

 **Craftingas**: visi serverio nelegalūs dalykai yra craftinami iš įvariausių metalų rūšių, juos gaalima rinkti nelegaliame savartyne.

**Nardymo lokacija** serveryje bus galima nusipirkti nardymo įrangos, ir taip su ja nardyti pažymėtose vietose, ieškant nelegalių koralų!

**Narkotikų gaminimas** serveryje egzistuoja trys rūšys narkotikų, vienas turėsite labaratorijoje iškaitinti, ir taip supakuoti į maišelius po 1 gramą, kitus atskiesti su vandeniu, na o dar kitus išvirti, bei juos supakuoti.

**Čipavimo plančetė** serveryje egzistuoja toks dalykas, kaip čipavimo plančetė, su kuria galėsite pasikeisti automoblio aukštį, ratų sukimą, stabdžių veiklumą...

**Vaisininko, bei melžėjų darbas** galite rinkti braškes, apelsinus, obuolius šalia Paleto, o poto važiuoti juos nuplauti ir kioskelyje parduoti! Melžėjų darbuotojas turi būti atsakingas, karvę turi pešerti žolėmis, kad būtų kuo geresnės kokybės pienas

** Elektromobilių krovimo aikštelė** serveryje bus galima įsigyti auto salone elektromobilį ir jį, kitaip, nei kitus automobilius, krautis elektra, ir už tai nieko nemokėti!

***Tai yra tik keletas mūsų sistemų, bei vizijjų kurias mes įgyvendiname. Serverio startas yra numatomas vasario pirmomis dienomis. Serverio administraija yra patyrusi ir pasiruošusi padėti mūsų serverio žaidėjams. Mes visada išklausysime jūsų nuomones, bei į ją atsisžvelgsime. Taiogi visada lauksime ir įgyvendinsime jūsų pasiūlymus mūsų serverio plėtojimui***

**Serverio TikTok paskyra:** https://www.tiktok.com/@royalking_roleplay
**Serverio Discord link`as:**https://discord.gg/3gFySESbgP
** Viena iš serverio sistemų:** https://youtu.be/uUfqQpcc518

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 457 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...