Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Lenovo thinkpad T 495


Andzelo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 472 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Dažniausiai ant laptopų nesikeičia joks GPU , nes jis būna įlituotas čipo pavidalu arba net integruotas į procesorių kaip būna su AMD. Kartais pasitaiko laptopų kurie turi lizdą papildomai vaizdo plokštei ,tačiau jos būna visai kitokios nei stacionaruose, o taip pat šiais laikais jau retai jie sutinkami ,ir tikrai ne biudžetinės klasės kompiuteriuose. Jeigu yra nenumaldomas noras pasigerinti savo GPU , tam yra tokie dalykai kaip perėjimai   Mini Pcie To Pci Express 16x   . Jungiasi jie dažniausiai vietoje wifi kortos , o wifi gali nuo usb wifi adapterio pasijungti. Statosi į tą daiktą video korta kokia tik nori, ir turi tu video kortą laptopui.  Atrodo jie taip kaip prisegtuke. Jiems dar atskirai reikia ir maitnimo bloko. Laptopai apskritai yra mažai modernizuojami dalykai , ne kaip stacionarai. Ten dažniausiai kas ir keičiasi ,tai ram , hdd, kartais jei kompiuteris pro klasės ir procesorius . Jeigu jis yra tik vidutinės klasės arba biudžetinis  ten dažniausiai viskas įlituota ir nepajudinama , nebent staklėm litavimo gali nuimti tą čipą ,ir uždėti kitą. Tokie darbai kainuoja daug , o ir motininė kokį max čipą palaiko reikia žiūrėti atskirai. Dažniausiai gamintijo jau viskas paskaičiuota , ir mažai tu ten ką bepakeisi. 

 

 

HTB1TzOAXSRRMKJjy0Flq6xFepXau.jpg_.jpg

Redaguota , nario Salvini
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kad būtų pas tave ką keisti visų pirmą, nes vaizdo plokštė integruota į procesorių. Kaip matau, jau gavai išsamų atsakymą į savo klausimą. Viskas ką galiu pridėti tai: do your research before buying ir išorinės GPU šiuo atveju nerekomenduočiau, nes šiuo atveju ne tik vaizdo plokštė bus stabdys, tačiau ir procesorius.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 22 valandas(-ų), Šarūnas G parašė:

Sveiki ,

Nusipirkau lenovo think pad, spec duomenis tokie. 

 

 

0486ab2267fd8c82ee0257e76ca5c6f7501.png

0651a0182a51bc88533bf15effb64619733.png

 

Galvoju det kita gpu, kur ieskoti ant laptop gpu? Nes ant stacionaro tai zinau, ant laptop niekad nedejas.. 

šitas laptopas neturi gpu , tik igpu , nelabai ką pakeisi. Jei nori šiek tiek daugiau performance iš gpu gauti gali bandyti overclockinti ram , patį igpu ( dažnu atveju leidžia ant amd platformos ) bet irgi priklauso nuo gamintojo.

 

Bėje , rekomenduočiau nenaudoti userbenchmark performance palyginimui , tiek intel tiek amd nepripažįsta šitos svetainės dėl praeityje vykusių skandalų

Senesnius žaidimus dar pažaisi ( gta 5 , csgo , rainbow six ) , bet ant naujesnių jau ir cpu nebepatems , tad ir išorinė gpu būtų nieko verta + iš laptopo turėtum stacionarų laptopa su baterija ( frankeinšteiną )

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 472 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...