Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

fivem Freedomrp.lt – Jūsų Personažo Laisvė!


LuM1N

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 494 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Freedomrp.lt – Jūsų Personažo Laisvė!
Mūsų projektas yra pastatytas ant kelių, labai paprastų prioritetų:

Kokybė;
Žaidėjo laisvė;
Didelė ir stipri optimizacija.

Šiek tiek plačiau apie patį Projektą, jo vidinį branduolį bei serverio sistemas.

Serveryje yra 20 įvairiausių darbų, turinčių savo patirties sistemas, todėl žaisti nuobodu nebus ir kiekvienas darbas teiks vis įdomesnę patirtį, galėsite išbandyti kažką naujo. Apačioje paliekame šiek tiek informacijos apie pastaruosius darbus:

ukinink.png
Ūkininkas. Mėgstate žemdirbystę? Šiame darbe rasite save! Ūkininkai dar nėra daug išsiplėtę, tačiau užaugusių kopūstų yra labai daug. Viskas ką jums reiktų padaryti, tai įsidarbinti darbo vietoje, pažymėtoje navigacijoje, su ūkvedžio pagalba persirengti į aprangą, išsivaryti transportą. Jums darbo punktai bus pažymėti žemėlapyje – kur nurinkti kopūstus bei kur juos pristatyti į sandėlį pardavimui.

.image.gif.f009e0ec932ba56a5ad8017ae168d679.gif

 

santechnik.png
Santechnikas. Nuo pat mažens jums tėvai ir aplinkiniai turėjo minėti, kad santechnikų darbas yra gerai apmokamas. Šiame serveryje taip pat yra šis darbas, kurio įdomioji dalis yra vykti į Los Santos kanalus bei tunelius, ten pasilipus ar panėrus tvarkyti įtrūkusius ar kitaip pažeistus vamzdžius. Atvykus į įsidarbinimo vietą jums reikia pasiimti tr. priemonę ir vykti į nurodytą GPS. Darbo gale, automobilį privaloma pristatyti į darbo būstinę.

image.gif.48bbe220e360c1983eb1a449aaf1e26a.gif

sodinkas.png
Sodininkas. Patinka kruopštūs darbai? Sodininkuose tu gali užsiimti gėlių sodinimu, laistymu, piktžolių naikinimu. Šis darbas nereikalauja fizinės jėgos, tačiau nugarą reikėtų pasaugoti ir prieš įsidarbinant pasiteirauti medikų dėl teisingų pasilenkimų pozicijos.
image.gif.f82d76cffc7c9b352e4c82071379ecc4.gif|

statybininkas.png
Statybininkas. „Stroikės“ užsienyje visada traukė kiekvieną norintį uždirbti. Statybvietėse visada reikia pagalbinių, kuriems reiktų patraukti įvairias konstrukcijas nuo objektų. Šis darbas yra gerai apmokamas, taip pat jį dirbant jūs įgaunate patirties, kurią galite panaudoti namų statyboje.
image.gif.4f308f0f63f069c4335a0a5703864d6e.gif

inzikas.png
Inžinierius. Gebi dirbti su elektronika, bei kitais įvairiais mechanizmais? Tave pamėgs įvairios įmonės! Šiame darbe gali būti įvairiausių iškvietimų kaip lėktuvų taisymas, automatizuotų mechanizmų įdiegimas bei koregavimas, kitokių trikdžių tvarkymas ir šalinimas.
image.gif.49a9d1f5ade7dc462d8ae81be9ce796a.gif

elektrik.png
Elektrikas. Ši profesija, kaip ir santechniko, yra žinoma jau labai seniai. Vos tik atsiradus pirmajai elektros lemputei, kai kurie pradėjo domėtis šiuo atradimu ir tai tobulinti. Šiame darbe tau gali tekti pakeisti bokštų ar gatvių apšvietimo lemputes, šalinti trikdžius elektros instaliacijose, įdiegti naujose įmonėse elektros tiekimą.
image.gif.4cf02096f347f53ca36def6456632b9d.gif

resursai.png
Galbūt jau pabodo rinkti kopūstus ir sunkiai, be poilsio darbuotis įvairiose sferose? Freedomrp.lt projekte turime didelį kiekį ir kitokių veiklų. Galbūt visada ieškojote kaip „prasisukti“? Serveryje yra galimybė rinkti įvairias medžiagas iš konteinerių. Jos nebus bevertės – medžiagas galėsite pardavinėti kitiems žaidėjams arba Mechanikų servisui, kuris jas superka automobilių detalėms gaminti, bei kitiems įrankiams kurti.
.image.gif.1353056907fbd98a28d50e73aa676182.gif
gamyba.png
Jeigu jūsų nesudomino ir tokios „varkės“, norite patirti nelegalaus gyvenimo, pajusti adrenaliną tekantį venomis, turime ir tai pasiūlyti. Serveryje yra sukurtas detalus ginklų gaminimo modelis. Žinoma, jums prireiks tų pačių resursų, kuriuos galėsite rasti konteineriuose. Kažkam tai šiukšlės, o kažkam tai vertingi daiktai, su kuriais įmanoma sukurti kažką įdomaus, naudingo ar tai, ką reikėtų slėpti nuo Pareigūnų bei civilių.
image.gif.53dee3f74026b82c26b1781152f80f3f.gif
motelis.png
Galvojate, kad reikės savo daiktus laikyti pirmojo automobilio bagažinėje? Jūs nesate benamis, kadangi Serveryje esanti Savivaldybė pigiai aprūpina kiekvieną naują gyventoją net 5 skirtinguose moteliuose. Juose jūs galite laikyti savo daiktus, dalintis raktais su draugais ir net parkuotis savo nuosavą tr. Priemonę.image.gif.edd69ff0718824a6832b7461ee786948.gif

apiplesimai.png
Jūsų personažas yra civilių bei pareigūnų priešas – nusikaltėlis? Šiems taip pat serveryje yra daug veiklos. Pavyzdžiui, apiplėšimai nėra tokie paprasti, jog užtenka paspausti E turint ginklą. Visi plėšimai turi dėlionės principą, kurį jums reikės išsiaiškinti. Pavyzdžiui, apiplėšus parduotuvės kasos aparatą galite rasti laužtuvą, kuris yra pagalbininkas seifo atidarymui. Atidarius seifą, galimas šansas rasti užprogramuotą USB, kurio pagalba jums pavyktų nulaužti mažesnių bankų filialų durų sistema. Kas be ko serveryje yra ir įsilaužimai į namus. Tai yra tik keletas užuominų, kurias jums sėkmingai išsprendus, surinksite reikiamą įrangą pasiruošti Centrinio Los Santos Banko apiplėšimui, kuris nėra įvykdomas tik su šaunamaisiais ginklais.

image.gif.bed341db9b23f27ae6e379cf6235b0be.gif
zonos.png
Jeigu vienam vykdyti nusikalstamą veiklą yra sunku, visada galite burtis į nusikalstamas grupuotes. Jos, vykdydamos pastovų nusikalstamumą, užsitarnavusios statusą tarp kitų grupuočių, gali gauti prieigą prie serverio gaujų „turf“ zonos, kuri yra gana sena mūsų serveryje. Administratoriai mėgsta pajuokauti tarpusavyje, jog tai yra „legali clap fiesta be pasigailėjimo“, kadangi šioje zonoje nepavykus susitarti draugiškai tarp grupuočių, yra negaliojančios RDM taisyklės, kuomet yra užimama zona. Šios Grupuočių zonos teikia naudą parduodant narkotines medžiagas brangiau, perkant resursus tam tikroms pagaminamoms priemonėms ir t.t.

image.gif.fc379ed103d92f5bd372aca9d10584fd.gif
narkotikai.png
Narkotikai, jų lokacijos. Taip taip, šis dalykas nėra pamirštas ir jis egzistuoja mūsų projekte. Tai nėra kažkoks sunkus procesas – šia veikla gali užsiimti tiek naujas serveryje žaidėjas, tiek senbuvis. Pelnas yra vertingas, tačiau jis priklauso nuo įgūdžių. Narkotikų gavimas bei disponavimas yra suskirstytas į keletą lygių. Pirmojo lygio narkotikai yra labai paprasti – nurinkti, supakuoti, parduoti. Tačiau norint uždirbti daugiau, nebijant parizikuoti, reikia gauti daugiau šio proceso patirties. Antrajam narkotikų lygiui, pavyzdžiui marihuanai, jums reikės ne tik maišelio bei marihuanos, tačiau ir chemikalų, kuriuos kažkur laivų prisišvartavimo vietose per pabėgimą pametė Kartelio pavaldiniai – stipriausios aplinkinių teritorijų grupuotės „klaupčiukai“. Na o trečiam narkotikų lygiui jums reikės ir brėžinių, kurie jums padės susipažinti su narkotinių medžiagų gamyba, jų receptais bei kitomis įdomybėmis.
.image.gif.48f9042b615d5d5f0f24997a6f3538d4.gif
dinasty8.png
Net jeigu ir aukščiau įvardinti veiklų aprašymai jūsų dar nesudomino – galite tapti tiesiog mieste gerbiamas ir autoritetą turintis verslininkas. Serveryje turime Dinasty8 nekilnojamojo turto agentūrą. Pirk, parduok namus žaidėjams, gauk procentą nuo pardavimo ir būk geriausias brokeris mieste!image.gif.c9a8490d83319758fc2b9e62a592acf6.gif

staffas.png
Projektas kas be ko turi suburtą Administracijos komandą, kuri atsižvelgia ne į baudimą, o į mokymą. Norime suburti žaidėjų ratą, kurie mokytųsi kartu iš klaidų, todėl šiltai sutinkame tiek naujokus, tiek senbuvius.
image.gif.b286acac064fe1e90994e9eea6496029.gif

Jeigu šie ne „iš lempos“, o realūs aprašymai jus sudomino, daugiau informacijos galite rasti mūsų discord‘e, prisijungus su šia nuoroda: Discord Serveris

Prisijungti prie serverio galite suradę mus FiveM serverių paieškoje suvedę raktinį žodį freedomrp.lt arba į FiveM F8 konsolę įvedę connect play.freedomrp.lt

Kas be ko, jog startas nebūtų toks sunkus, naudokite kodą naujokas (maž. raidėmis) su komanda /kodas ir iveskite "naujokas" . Kodo galiojimo laikas ribotas

Redaguota , nario LuM1N
  • Neigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 2 valandas(-ų), AtomicDes1gn parašė:

Įdomiai padarytas, bet bėda tame, kad tai bus eilinis pay to win serveris. Jei už real pinigus galima pirkti tiek serverio valiutą, tiek mašinos fulltune tai jau tikrai pay to win ir ilgai manau negyvuos.

 

image.thumb.png.f9b9203f31cfd80d20e759ec2a08432c.png

Nesupratau as atsiblokavimo skilties, tipo atsiblokuoji 5d ir vel gauni bana?:D

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...
  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 494 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...