Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Kas moka Shopify koduoti? [ Pagalbos reikia ]


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 564 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, gal kas mokate ar suprantate Shopify kodavimą? Man reikia, kad prie pirkimu būtų vienas kodas. Aš ji isikeliu į main-product.liquid faila veikia viskas kaip priklauso, tačiau jis tada buna prie visu prekiu. Kaip padaryti, kad būtų prie tam tikros priskirtos? Meginau "Add block --- ) Custom Liquid" ir tenais irašyti kodą. Atrodo atsiranda, tačiau jis nefunkcinuoją. Esme eina apie toki dalyką kad įkelti foto. image.png.4d0bf9b4a1cbf1b54bfdf745e49964a0.png

O kodą naudoju image.png.1760b99f5ff7b0525a746266e6a1e172.png

Kas galėtu padėti? 

P.S Aš pats tik mokinuosi, todėl nerašykit, kad jei nemoku ir nedaryti ir panašiai, nes šiuo metu nieko ir nedarau, tik mokinuosi, todėl prašau pagalbos, gal kas mokate tai padaryti :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

siūlyčiau tiesiog išmokti pagrindus, nes neturi jokio supratimo ką darai ir kaip kas turi veikti, įkalęs frontą turi tęsti darbus prie backendo, kad kažkas funkcionuotų. Su shopifajum tas kiek sunkiau, nes jie man rodos nelabai duoda prieigų prie backo, todėl pasidomėk shopify metafields, gal kažką ir pavyks pasidaryti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Cool, visi mokymąsi palaiko, bet būk malonus, prieš prašydamas pagalbos skirk šiek tiek laiko informacijos paieškai pats.
Su Shopify susidurti neteko, tačiau užteko atlikti 2 paieškas, kad rasti sprendimą tavo problemai.
1. Shopify upload image in product page - iš šitos paieškos išsiaiškinau, kad galima kurti savo templates ir priskirti juos produktams.
2. Shopify use different templates for products - radau tavo sprendimo būdą.

Išmok ieškoti informacijos ir reikės mažiau klausinėti banalių dalykų forumuose. 99% tavo problemos jau yra išspręstos kažkur internete, tau tiesiog tereikia jas surasti, stenkis naudoti raktažodžius susijusius su tavo problema šiuo atveju kažką su image upload, product description, additional fields ar pnš. Be abejo šie raktažodžiai yra labai abstraktūs, dėl to reikia raktažodžių, kurie sukonkretintų tavo paiešką, šiuo atveju raktažodis "shopify" užtikrina, kad negautum rezultatų apie kokį wordpress, prestashop ar panašiai. Na googlinimo vienoj žinutėj nepaaiškinsiu, tad gali pasieškoti how to google, būtų puiki pradžia programavimo pagrindams :) 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 564 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...