Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Sang.lt - San Andreas Naujasis Gyvenimas


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 596 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

SANG.lt - San Andreas Naujasis Gyvenimas!

Serverio IP: samp.sang.lt

Svetainės adresas: https://sang.lt/

Discord serveris: https://discord.gg/WSRxf2dw

Serveris pradėjo savo veiklą 2021-12-05. Galvojat tai eilinė serverio kopija? Taip tai nėra mūsų idėjos, bet mes turime ir savų pliusų , čia galite lengviau pasiekti savo tikslą, tam reikia laiko bet viskam įmanoma. Mes stengiamės parodyti savo gerą pusę, ir parodyti kaip turi vykti kokybiškas žaidimas.  Serverio komanda kiekviena diena stengiasi padaryti vis daugiau pramogų, konkursų kuriais galėtumėme padėti naujokams, o kartais išdalinti piniginę sumą žaidėjų paskatinimui žaisti.

Serverio vidinė pusė (sistemos):

Kanapių sodinimas:

Galima auginti nuosavas kanapes vazone. Pasodinta kanapė auga 10 minučių. Ją nuskinti gali bet kas. Vienas žaidėjas gali pasodinti neribotą kiekį kanapių, yra bendras ribojimas 500 pasodintų kanapių vienu metu serveryje. Kanapę galima pasodinti beveik visur, išskyrus: mafijų zonose, aplink garažus, vandenyje, požeminiuose objektuose. Sėklos bus gaunamos iš įvairių „event“, šiuo metu vieną sėklą galima gauti, jeigu pražaidžiate 60 minučių. Komandos: /pasodinti /sunaikinti /paimti. Viena sėkla užaugina nuo 100 iki 200 g. kanapių.

Nalogai:

Eina įdėti žaidėją į nalogą su komanda - /dpav - darbo idai, su kuriais įmanoma įdėti į nalogą.\n/nalogas - darbo idai, su kuriais įmanoma įdėti į nalogą.\n/dpav - darbo idai, su kuriais įmanoma įdėti į nalogą.\n/nalogas [darbo id] [Suma (įrašius 0 uždės neterminuotą)] [priežastis] - įdėti darbą į nalogą\n/nalogas [pilnas v_p] [Suma (įrašius 0 uždės neterminuotą)] [priežastis] - įdėti žaidėją į nalogą\n/nuimtinaloga [darbo id] - nuims darbui nalogą\n/nuimtinaloga [pilnas v_p] - nuims žaidėjui nalogą. Visą informaciją rašys /dkomandos, kaip ką atlikti. Žaidėjas matys per /nalogas kuriuose naloguose yra. Uždėti nalogą gali tiek firmos direktorius, tiek firmos pavaduotojas.

Ginklų ir narkotikų saugyklos:

Mafijom ir gaujom atsiranda daugiau veiksmo. Atsiranda Las Venturas ofisas, kurį bus galima rasti šalia SWAT. Mafijos direktorius ir pavaduotojas, gali užminuoti bomba ginklų saugykloje arba narkotikų. Ginklų ir narkotikų saugyklų abiejų grobti negalima, tik vieną, tiesiog neleis sistema tą padaryti. Mafijos direktorius ar pavaduotojas uždėjęs bombą - /padetibomba, bus užfiksuotas 600 sekundžių intervalas, per kurį sprogs saugykla. Tuo momentu, teisėsaugininkams praneš, kad bandoma užgrobti ginklų saugyklą ar narkotikų. Tuo tarpu, teisėsaugininkai gali nukenksminti bombą, su komanda /nuimtibomba, jeigu nepavyksta to padaryti, po 600 sekundžių ginklų saugyklą sprogsta atsidaro durys, ir yra pickupas, ant kurio užlipę gausite kuprinę ant nugaros, taip pat gausite /bega statusą, kuprines turėsite nugabenti į savo mafiją (įsidarbinimo pickup), užlipę ant jo kuprinė pasidės, ir praneš ko kiek radote, t.y. deaglo, ak, awp (jeigu buvo grobiama ginklų saugyklą), arba narkotikų kokaino, heroino, žolės (jeigu buvo grobiama narkotikų saugyklą). Saugyklos durys atsitatys po 5 minučių, po sprogimo. DPKT nustatys sankcijas, kas kiek galima grobti saugyklas, ir kitas saugyklų grobimo taisyklės.

Draugai ir priešai

Atsiranda draugų ir priešų sąrašas. Norint pridėti draugą - /draugai V_P, norint pridėti priešą - /priesai V_P. Principas paprastas, įdėjus žaidėją į draugus matysite kai Jūsų draugas prisijungs, ar atsijungs. Išimti draugą, reikės parašyti komandą /draugai > Grupės > ant draugo ir ištrinti iš draugų sąrašo. Priešų sistema lygiai taspats.

Banko grobimo sistema

Nuo dabar yra sukurtos kolkas LS banke saugyklos, kuriose mafijos direktorius ar pavaduotojas galės užgrobti seifo duris. Už 600 sekundžių, sprogs pačio seifo durys, per tą laiką teisėsauga gali nukenksminti bombą. Įėjimas į pačią saugyklą yra paprastas, mafijos nariai įėję į banką praėję pro banko darbuotojus yra durys, kurias galės atidaryti, teisėsauga taip pat galės jas atidaryti su H raide. Bėgant toliau nueisite į apačią, ten bus kitos durys į kur turėsite spausti ENTER, paspaudę ENTER, atsiras tokie patys laiptai nusileidę žemyn rasite seifo duris, ir mafijos direktorius, ar jo pavaduotojas galės padėti bombą /padetibomba. Teisėsaugai praneš apie tai, mafija ir teisėsauga gali sekti kiek liko iki sprogmens - /liko. Sprogus seifui, ir nubėgę į vidų bus sustatyta iš viso 15 maišų, kiekvienam mafijos nariui po vieną. Jį galite paiimti su mygtuku ALT. Paspaudę, ALT jums ant nugaros užsidės maišas, taip pat užsidės Jums automatiškai bėga, jos priežastis bus paprasta - užgrobtas bankas. Todėl turėsite bėgti iš banko vėl į viršų, pro duris, išeiti iš banko ir reikės maišus nugabenti į savo mafijos zoną tam yra kitas skirtas pickupas. Mirus su maišu, jūs prarasite maišą ir, prarasite /bega, nuvykus iki bazės ir padėjus pinigus Jums nusiims bėgimo statusas. Banką galėsite grobti kas 1 valandą, norint užgrobti būtina, kad būtų prisijungę bent 3 teisėsaugos nariai. Nuvežus maišą į bazę, į darbo fondą įnešite random sumą pinigų.

Raktų sistema:

Sukurta namų raktų sistema. Šiuo metu galima turėti tik vieno namo raktą. Gavę raktą galėsite naudoti komandą /gydytis ir eiti į užrakintą namą.

Komandos:

  • /raktas - Duosite žaidėjui raktą. [Turite būti namo viduje],
  • /raktai - Peržiūrėsite kas turi jūsų namo raktus. Galėsite atimti raktą iš žaidėjo, atsijungusio/prisijungusio žaidėjo. [Turite būti namo viduje],
  • /raktai - Nebūdami namo viduje, parašę komandą pamatysite kokio namo raktą turite, namo savininką,
  • /atiduotirakta - Atsisakysite turimo namo rakto,
  • /maphr - Žemėlapyje pažymės kurioje vietoje yra namas kurio raktą turite.

Žuvingos zonos

Jos bus 2 rūšių: Mėynoji ir raudonoji. Mėlynoji zona bus lengvai pasiekiamose vietose ir prie kiekvieno pagavimo pridės nuo 0.3 iki 0.6 kg. Raudonoji zona bus sunkiai pasiekiamose vietose, o kartais net ir vandenyje, tačiau ji prie pagavimo pridės nuo 1.3 iki 1.6 kg.  Zonos keisis kas 30 minučių. Jeigu žvejoti pradėsite vienoje iš zonų, chate pasirodys žinutė

Savaitinė valiutos loterija

Žaidėjas pražaidęs 20h per savaitę gaus 1x šansą, 1d 11h - 3x šansų ir 2d 2h - 10x šansų. Savaitės gale bus išrinkti visi laimėtojai ir gaus valiutos. 1 vieta - 12 valiutos, 2 vieta - 5 valiutos, 3 vieta - 3 valiutos. Į info įdėta ar žaidėjas turi galimybę laimėti ar ne ir/ar kiek šansų turi. Įdėta komanda /laimetojai pažiūrėti paskutinius laimėtojus ir /valprizas atsiimti prizą.

Daiktai

Žaidėjas drabužių parduotuvėje gali nusipirkti akinius, skarą, ar kokį kitokį daiktą ir jį užsidėti ant savo žmogeliuko. Užsidėjus daiktas išlieka visada, nebent mirdamas vėl dingsta, ir vėl turite užsidėti. Padarius restartą (jeigu daiktas buvo uždėtas), ir prisijungus daiktas yra uždedamas ant žaidėjo. Daiktai yra daliname per įvairius eventus.

Stirnos

Miškuose atsiranda stirnos, ji mūsų serveryje yra skaitoma kaip misija, paėmi stirną - gauni 5.000€. Surinkus visas stirnas, daugiau vykdyti event nebegalima. 

Tinklai

Žaidėjai gali vienoje vietoje uždėti tinklą, po 6 minučių tinklas sugauna tam tikrą kiekį žuvų, nuvykus pasiimti tinklą žaidėjas gauna įvairias žuvis, ir didesnis šansas, kad tą dieną laimės žvejybos dienos varžybas. Tinklą kolkas galima statyti tik vienoje vietoje.

Namų garažai

Serveryje kiekvienas namas turi po garažą, jį 10 metrų atstumu nuo namo pickup galima užstatyti su /garazovieta. Nustačius, garažo vieta pasikeičia, ten galima įsivaryti savo tr. priemonę, įeiti paprastai į garažą galima su ENTER (prie to pickup).

Po šiek tiek laiko bus pridėtos ir nuotraukos.

 

Kontaktai:

Serverio administracija: Vilius_Gigantas.
Serverio IP adresas: samp.sang.lt
Forumo adresas: 
www.SANG.lt

Kviečiame Jus prisijungti !

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 12 valandas(-ų), sevnz parašė:

https://imgur.com/a/FsTRCQN

Hmm, tarkim projektas sang.lt, o kaip suprantu savininkas reklamuoja kita serverį? Ar aš ne taip kažką suprantu? Paprotinkit mane. ?

tai nebesuprantu sang, ar samg? nes, labai krito į akį :D 

Kažkada turėjo ir SAMG, ta pati sarg kopija kaip ir sang

Redaguota , nario Saintasㅤ
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Savininkas elgiasi kaip 12-metis, užėjau į forumą nesąmonių parašinėti (nes aišku užsidarys po kelių dienų projektas) aišku viską rašiau pagal taisyklės gavau bana forumo, už kažkokius per ilgus nickus nors taisyklių nesusigeba susikurti moderatoriai. Turėjai redcounty.lt projektą prižadėjai kad ne uždarysi tada 5 kopijas visos žlugo dabar vėl su platintu modų kažką kuri.... Nebejuokink net parduodamas šią modifikacija ipu nesugebėjai pasliept arba užhashint. Forumo taipogi nesugebi susitvarkyt ? 2 savaičių project incoming.

2022-09-05 21:16, Young Amigos parašė:

Koki moda editinimui pasiemet?

Supergames.lt pats pirmas gamemode skiltyj

Redaguota , nario Sanchezas.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 596 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...