Peršokti į turinį

fivem VGRP.LT - Pirmasis FiveM GRP serveris


Kefyras

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 713 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

serverioaprasymas.png.364f677ad3d7fefc1f40f018e1c760a1.png

Ieškai kažko įdomaus, pabodo Role Play serveriai? Siūlome tau prisijungti prie mūsų FiveM serverio - VGRP. Serverio tipas GRP (su RPG elementais), kuris yra gerai žinomas iš SAMP laikų.

Serverio discord: https://discord.vgrp.lt (paskelbtas penktasis v0.05 atnaujinimas bei keletas naujų nuotraukų iš serverio!)
Svetainė: https://vgrp.lt
Atranka į testerius: https://testeriai.vgrp.lt

IP adresas: jau greitai
Serverio starto data: Birželio 3d. 19:00 val. lietuvos laiku


srvaprasymas.png.abdd111325c0835769abd01370b78949.png

Serverio pagrindinė vieta - Los Santos miestas. Šis miestas buvo parinktas todėl, nes šiame mieste bei jo apylinkėse bus daugybė veiklos. Žinoma, nepamiršome ir kaimelių - ten taip pat veiklos netrūks. Serveryje galėsite keltis XP, stebėti savo progresą tiek tarp prisijungusių žaidėjų, tiek tarp viso serverio TOP žaidėjų lentelės. Prie serverio dirbu ir mano kolega Citadoras. Ties serverio kūrimu patirties turime iš RedTown, kurį išleidome 2019-aisiais. Prie VGRP serverio dirbame jau gan ilgą laiką, to pasekoje stengiamės sukurti sistemas, kurios būtų patogios GRP tipo serveriui, nes kaip žinome viskas yra sukurta Role Play tipo serveriams, tai todėl (mūsų manymų) ypač Lietuvos rinkoje šie serveriai nesiskiria vienas nuo kito. Žinome, kad galbūt Jums atrodys, jog mūsų serveris nebus išskirtinis, tačiau galime drąsiai teigti, jog žaidimo kokybė ženkliai skirsis nuo Role Play. Neslepiame, jog visos FiveM sistemos nėra kurtos nuo nulio ir nesakome, jog serveris yra unikalus, tačiau tokio tipo serverio FiveM platformoje dar nėra, todėl norime išbandyti save ir pateikti kokybišką produktą Lietuvos rinkai FiveM platformoje. Naudojame visiems žinomą ESX framework, kurį ir naudojome RedTown serveryje, todėl tai mums padėjo ir žinojome, kaip veikia šis framework.

910419887_serveriosistemos.png.1bd7f5572a0aaf80958c26948849f211.png

DARBAI
Policijos darbas (su pakvietimu) [nuo 30000XP] - visiškai pakeistas darbas, pritaikytas GRP stiliaus serveriui. Keletas pareigūnų komandų: /bauda (pasiūlo žaidėjui susimokėti baudą), /ist (išteisiną žaidėją [žaidėjas  paranda visą įtarimo lygį]), /ant (surakiną artimiausia žaidėją).
Medikų darbas (su pakvietimu) [nuo 7500XP] - taip pat pakeistas darbas, prie to pačio ir pakeista mirties sistema. Kai žaidėjas miršta, jis atsiras artimiausioje ligoninėje priklausomai nuo vietos, kurios mirė. Miręs žaidėjas nepraras daiktų inventoriuje, pinigų ar kito savo sukaupto turto. 
*kiti darbai su pakvietimu, kurie nėra pabaigti, tačiau bus paskelbti artimiausiu metu mūsų Discord kanale.

KELETAS KITŲ SISTEMŲ
Komanda /info (lentelė) - šioje lentelėje galėsite stebėti savo žaidimo progresą, taip pat sužinoti savo personažo informaciją: šiuo metu dirbamo darbo, turimo XP kiekio, Jūsų V_P(ID), pinigus tiek banke, tiek kišenėje
Prisijungusiųjų žaidėjų, TOP žaidėjų lentelė - visa reikalinga informacija apie esamus TOP žaidėjus (pagal žaidimo XP) ir prisijungusius žaidėjus bus šioje lentelėje.
Mašinų turgus - žemėlapyje pažymėtas mašinų turgus, kurioje galėsite įsigyti transporto priemonę. Visos transporto priemonės bus išdėstytos lauke, jog galėtumėte pažiūrėti, kaip transporto priemonė atrodo gyvai, o ne nuotraukoje.
XP sistema - visas Jūsų personažo progresas praktiškai priklausys nuo Jūsų turimo XP kiekio. Kuo daugiau žaidėjas praleidžia laiko žaidime - tuo daugiau XP į minutę gaus. Visi darbai reikalaus tam tikro XP kiekio.
Įtarimo lygio sistema (stars - "žvaigždutės") - gerai žinoma iš SAMP laikų sistema, nuo kurios priklauso jūsų baudos suma, taip pat ir gręsiamo kalėjimo laikas. Žaidėjas, norėdamas išsiteisinti, turės susimokėti baudą, kurią pasiūlys pareigūnas. Atsisakius mokėti baudą - būsite sodinamas į kalėjimą pareigūno.
*kitos smulkios / svarbios sistemos, kurios čia nėra aprašytos.

KELETAS NUOTRAUKŲ IŠ SERVERIO

- Prisijungusiųjų žaidėjų, TOP žaidėjų lentelė -

f10.thumb.png.d33025830b6e9400ee80027ad515122a.png

- Mašinų turgus bei spidometras -

sistemos.png.61f3f8092e80b73f43d731edd5cdf42e.png

 

- Žaidėjo /info lentelė -

infolentele.png.9f65192c70c206c20139b357b8813f39.png

Daugiau nuotraukų iš serverio galėsite pamatyti mūsų Discord kanale.
 

duk.png.12ca9f250dca9f1bb609898a3a291170.png


K: Kodėl pasirinkome FiveM platformą? 
A: Žinome, kad tai nėra gal būt palankiausia platforma tokiam pasirinkimui, bet mes pasirinkome ją ir bandysime išspausti viską, ką galime iš jos, kad pateikti lietuviškai auditorijai kuo kokybiškesni produktą FiveM rinkoje.

K: Kas sudaro VGRP komandą?
A: Prie projekto dirbu aš bei mano kolega Citadoras. Ateityje ieškosime prižiūrėtojų bei testuotojų, kurie padės išspręsti kilusias problemas, klaidas serveryje.

K: Kada bus paleistas serveris?
A: Serverį planuojame paleisti iki vasaros pradžios.

K: Kaip suprasti "GRP" stilių?
A: GRP ženkliai skiriasi nuo Role Play stiliaus. Čia yra leidžiamas DM, VDM, Metagaming, Powergaming ir kt. Žinoma, kiekvienas serveris turi savo taisykles, kurias privalo laikytis visi serverio žaidėjai. Serverio taisykles galite sužinoti mūsų Discord kanale.
*Neradote atsakymo į savo klausimą? Susisiekite su mūsų administracija VGRP Discord kanale.

pabaiga.png.5b67a65a2acddca388276394fb31e0e2.png

Redaguota , nario Kefyras
  • Teigiamai 4
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

2022-04-28 22:55, Kefyras parašė:

Žinome, kad tai nėra gal būt palankiausia platforma tokiam pasirinkimui, bet mes pasirinkome ją ir bandysime išspausti viską, ką galime iš jos, kad pateikti lietuviškai auditorijai kuo kokybiškesni produktą FiveM rinkoje

Neišspausit iš fiveM nieko. Sulėks 20 importinių mašinų į viena vieta, ir kris FPS, galejot jau bent kita framework pasirinkti.

  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
50 minutes prieš, miša. parašė:

Neišspausit iš fiveM nieko. Sulėks 20 importinių mašinų į viena vieta, ir kris FPS, galejot jau bent kita framework pasirinkti.

Ačiū už jūsų susidomėjimą. Neišspausti iš FiveM nieko gan griežtai pasakyta, o dėl importinių mašinų sutinku, jei jos yra įkeltos nesuoptimizuotos, su keleta šimtų kitų resursų. Stengsimės limituoti importinių mašinų kiekį ir kelti tik suoptimizuotas tr. priemonęs.
 

22 minutes prieš, MarcoD parašė:

Hebra ok sistemos gražios viskas ok bet nu blemba platforma netinkamą pasirinkot belieka palinkėt tik sėkmės. 


Ačiū Jums! Kiekviena pasirinkta platforma yra teisingas pasirinkimas, nepriklausomai nuo kuriamo serverio tipo. Sakyti, jog platformą pasirinkta neteisinga yra gan abstraktu, na o ar pasirinkome teisingą platformą galima bus sužinoti tik po serverio starto praėjus tam tikram laikotarpiui... Dabar telieka spelioti :)

Redaguota , nario Kefyras
  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...
  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 713 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...