Peršokti į turinį

fivem Unlimited.LT Lietuviškas


ŠernasLTU

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 831 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki noriu tau pristatyti naują projektą Unlimited RP iš pavadinimo galime suprasti kad RP mūsų nesibaigs ir taip galima pasakyti Serveris atsidaro ilgam ir jokiu ten issiungimu. Mes bandome būti kitokia negu kiti projektas, visi darbai dirbs kitaip bei labai bus dėmesio skirima policijos ir gaujoms kad nebūtų saudom gaudom. Nes tikrai nemalonų žiūrėti ir tada vis valandą aiškintis situacija žinoma ir jums blogai ir man. Tad iš pareigūnų RP lyksit patenkinti. Mūsų pagrindinis veiklos ir RP sukimas yra Los Santos mieste, žinoma daug kas sako oij didelės miestas nera ką veikti ir t.t Oij žinokite jei nėra veiklos tai lauk atnaujinimų nes po kiekviena atnaujinimą bus pridėtos veiklos. Noriu veiklos esi tvirtas ir pasiruošęs apginti siena stok į pasienį su tvarkinga būstinė bei uzkardomis. Na jei nori tapti Pareigūnų taip potgi gali bet būk stipriai pasiruošęs nes kelias tikrai nėra lengvą. Sėkmės. Na apie serverį gana, o kas laukia po starto tai pradekime. Esu vardų Giedrius esu žinomas kaip Vilkas. Mūsų projektas atidarymo tikslia dieną nežinoma. Mes nenorime skubėti, kad nepadaryti klaidų serverije priminsiu ta kad Serveris bus BETA jei radai klaidų ar Būga pranesk mums o mes tai atsilyginsim. Turi idėjų ar pasiūlymų rašyk drąsiai ispildysim. Ieškomi direktoriai būtinas patirtis didelis, busit apklausti bei turesit nustebinti komanda apie planuojima tapti bet kokią frakciją o mes tada atsiusim atsakymą per 24val. Policijos direktoriaus Aro Vadas Kriminalistų būrio Vadas medikų direktorius mechanikų direktoriaus Taksi direktoriaus Pasienio direktoriaus Žinoma klausyt o kodėl nėra gaujos, taip nėra ir ją reiks užsitarnauti tai reiškia vieną gauja bus oficiali o kiti ne tad norit mašinos ar namą ar kažką turesit taupyti pinigėlių ant kažką. Taip bus tikrai nelengva užsidirbti bet jei pasorodysi gerai net ir akcija kokia ir pakalbesim. Serveris veiks tik ant dedikuotą hostingo galingo tad tikrai nebus problemų jums . Norite daugiau informaciją užsuk į https://discord.io/UnlimitedLT Atsiprašau dėl klaidų.

3.png

2.png

unknown.png

discord: https://discord.gg/swEAtbcuHx

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 831 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...