Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SVAG.LT - SERVERIO APRAŠYMAS


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 818 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

nauniena.png.ad0b66a30d0181d8279cb2df18545f96.png.af799c420f8ac4d5bc98722256191b54.thumb.png.ee2f6cb424803b5747f7f38c1ea916b4.png

PRADŽIA „SVAG.lt“:


Sveikas-(ą) norėčiau pakalbėti/priminti apie viena projektą kurio turbūt jūs dar nežinote, bei negalvojote. Jeigu šiuo metu skaitai ir galvoji, jog tai eilinė temą kurioje bus pasakojama apie projektą koks jis bus „Super, woow...“ ir po keliu dienu ar savaičių užsidarys... Tačiau tu suklydai taip pamąstęs apie mūsų projektą mielas gerbiamas drauge. Tiesiog, nepagailėk kelias minutes perskaityti serverio aprašymą kuriame sužinosi daugiau apie mūsų „SVAG.lt“ perspektyvų serverį. Tad norėčiau pirmiausia papasakoti kada ir kaip atsirado mūsų šis SA-MP projektas. Kuomet su draugu praeitą žiemą 2020 metu šaltą Gruodį neturėdami ką veikti bei sedėdami namie ir žaisdami kitus SA-MP projektus sugalvojome kodėl gi nesukurti SA-MP 1-ąjį mūsų projektą. 1-ąją diena pradėjome tvarkyti modifikacija, bei ruošti forumą ir sekėsi ganetinai puikiai. 2-oji diena jau pradėjome mąstyti, bei kalbėtis mes nesusitvarkysime abudu ir tiesiog tingime dirbti ir norime viską gauti ant lėkštutės iš kitu žmonių (prašant pagalbos)... Bet apmąste abudu, jog norint kažką sukurti reikia nepasiduoti iškarto ir nemesti savo pradėtu darbų norint kažką sukurti, o kurti ir tikėtis visad geriausio jog mums tai pavyks... Ir štai atėjo tą diena, kaip mes galime pradėti projektą nuo naujo balto lapo ir pamatyti mūsų pasiektus darbus nuo 2020 metu Gruodžio dienos. Tad noriu dar priminti visiems kuriems kils klausimų jog mūsų programuotojas tiek forumo, tiek modifikacijos dar turi daug tikslu kuriuos įgyvendins su laiku. Po tokio didelio kiekio informacijos tu draugas-(ė), kad ir kas tu bebūtum turėjai suprasti jog šis serveris gali pasiekti to ko mes ir jūs norite tai kokybiško ir įdomaus žaidimo su kolektyvais, bei sistemomis. Todėl nieko nedelsdamas kviečiu jūs/tave prisijungti į savo projekto svetaine: SVAG.lt prisiregistruoti ir laukti kartu projekto, bei sekti naujienas, kuriuos kiekviena diena administracija stengiasi viska pranešti ir duoti pirmiems nauja informacija išgirsti. Tad jeigu žinai jog esi talentingas ar ieškai projekto kuriuo neįvertino kiti projektai tačiau galbūt mes įvertinsim tave? tad būk su mumis iki galo - nes tik mes su jumis galime būti stipriais, bei pasiekti mūsū norima tikslą ir gauti daugiau motyvacijos daryti projektą, bei tęsti jo darbus!

 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


„SVAG.lt“ - Pagrindiniai serverio administratoriai:


Admin_Chilleris - Esu Eimantas man yra 20 metu, aš esu atsakingas už serverio modifikacija, bei tobulinima, bei pareigos forume.
Boikoni_Diaz - Esu Simonas man yra 21 metu, aš esu atsakingas už forumo atnaujinimus/klaidų tvarkymus, bei pagalba serverio žaidėjams žaidime.

 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


„SVAG.lt“ - Mūsų svetainės trumpa informacija


Parašęs per savo kompiuterį ar telefoną www.svag.lt pamatysi jau mūsų serverio svetainė! Tai jau pirmas žingsnis ižengtas į mūsų svetainė. Jau valio sveikiname prisijungus į mūsų svetainė! Antras žingsnis bus jūsų noras ar noresite prie mūsų projekto registruotis... Jeigu jūs sudomins mūsų projektas tada kviečiame jūs paspausti viršūje registruotis į mūsų svetainė. Taigi žingsnis jau trečias kuri jums reikės padaryti, tai užrašę visus savo duomenys ir paspaudę pateikti registracija jums reikės nueiti į jūsų email ten rasite gauta patvirtinimą ir nuspausite patvirtinti paskyrą. Ketvirtas žingsnis būs perskaityti mūsų serverio/forumo taisyklės ir nepamiršti laukti atrankų į prižiūrėtojų, moderatorių pareigas. Tai paskutinis penktasis žingsnis turint problemų ar nesusipratimu kreiptis į pagrindine administracija forume arba pateiktu email mes su jumis susisieksime per 24 valandas.

 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


„SVAG.lt“ - Mūsų naujokams apie serverį trumpa informacija


Truputi informacijos naujokams arba tiems kurie dar nėra žaide SA-MP žaidimo ir nežino kaip pradėti startavus projektui žaisti... Prisijungus į mūsų SVAG.lt serverį žaidimo pradėti iškarto jūs negalėsite. Nes nes tik jūs užsiregistravę busite nukelti į mūsų serverio apmokymus, bei pristatymą. Kaip peržiūrėsite serverio apmokymus atsirasite prie San-Fierro stoties jūs turėsite 2.000 XP ir 25.000€. Jūs galėsite iškarto susipažinti su serverio komandomis tokiomis kaip (/naujokas, /duk, /komandos) ir sužinoti daugiau apie serverį. Arba užlipti ant pažymėtų pickup prie San-Fierro stoties ir gauti papildomą informacija. O pabaige naujoko D.U.K informacija ir peržiūrėją jį. Galesite sėkmingai pradėti žaidimą. Jums bus pirmoji užduotys nusipirkti telefoną > /gps [elektronikos parduotuvę] ir jį įsigyti, nes jums jo reikės susisiekti su kitais serverio žaidėjais nes taip galėsite daugiau sužinoti apie serverį, bei sulaukti pagalbos iš veteranų. O turint telefoną, nepamirškite jog iškarto galite vykti laikyti vairuotojo pažymėjimą. Nepamirškite jog jums reikės naudotis dar GPS navigacija ir  parašyti - (/gps) ir susirasti > Vairavimo mokyklą. O atvykus į ją iškarto eisite į pastatą laikytis kaip ir realybeje teoriją, išlaikius ją galėsite pradėti važiavimą mieste, o išlaikius be klaidų galėsite jau ieškotis darbo (be pakvietimo), o įsivažiave į žaidimą galėsite pradėti vykdyti pasiekimus, bei misijas. Jų komanda yra - (/misijos, /pasiekimai) paspaudus ant jų gausite visa reikiama informacija kaip kokia misiją/pasiekimas įvykdomas. Jeigu ir vistiek nelabai suprantate kas kaip vyksta, privalote mums pranešti žaidime į (/admin [bėda]) arba parašyti kokiam serverio žaidėjui į (/sms [Vardas_Pavardė][tekstas]) ir jums jis padės! Sėkmės pradėdant savo 1-ąją paskyra, bei jeigu naujas žaidėjas esate sveikinu prisijungus prie mūsų 1-ąjo savo projekto!

 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


„SVAG.lt“ - Mūsų serverio darbai
Darbai su (pakvietimu) sąrašas:


MEDIKAS nuo (2.000XP)


Kaip ir žinome medikų darbas yra gydyti žmonės pardavinėti šarvus, bei medicinines pažymas, jeigu nebūtų medikų serveryje mes neįšgyventume be jų. Visos darbo komandas rasitę parašę komanda - /darbokomandos.


TAKSISTAS nuo (4.500XP)


Kaip ir žinome taksistų darbas yra tikrai įdomus ir nenuoobodus, nes ten daugiausiai susirenka žmonių pradžiai įsivažiuoti, taksistų darbas bus labai reikalingas mūsų projekte vežioti tiek naujokus tiek neturinčius VIP paslaugų klientus, jie turės vežioti žmonės nuo taško A iki taško B, bei neužmirštam jog turint 5-ąjį ranga galėsite dėtis ant nuosavos tr. priemonės taksį ženklą ir dirbti su juo. Visos darbo komandas rasitę parašę komanda - /darbokomandos.


MECHANIKAS nuo (6.000XP)


Kaip ir žinome darbas be mechanikų būtų sunku, todėl jie turės daug darbo nuo mašinos sutaisymo iki degalų įpilimo, tuning pakeitimo, spalvos pakeitimo, bei tvarkos mieste. Visos darbo komandas rasitę parašę komanda - /darbokomandos.


TOLIMŲJŲ REISŲ VAIRUOTOJAI nuo (7.000XP)


Kaip ir žinomas jums darbas tolimųjų reisų vairuotojai, kurie vežioja krovinius po didžiausius atstumus į reikiamas vietas, beje jie nepamiršta pasidaryti ir daugiau pinigų darydami juodus darbus t.y užsakinėdami narkotikus iš prekeivių ir veždami jiems į paskirtas vietas, bet jie uždirba daugiausiai veždami narkotikus. Jų paprasti kroviniai buna nuo maisto prekių iki narkotikų užsakymo, tad daugiausiai reikalaujantys darbas atsakingumo ir neišdavimo bendradarbiu, bei neužmirškim jog teisėsaugą vežant nelegalų krovinį jūsų jau lauks! Visos darbo komandas rasitę parašę - /darbokomandos.


APSAUGINIS nuo (7.500XP)


Kaip ir žinome apie apsauginių darbą, jog serverio žaidėjai galėtų saugiai žaisti mūsų projekte, tvarkyti tvarką bei padėti nuo 18:00 iki 19:00 prižiūrėti savivaldybę nuo mafijos iki pykčiausiu serverio žaidėjų kur neduoda atsiimti jūsų turimos uždirbtos algos. Bei nepamirštame jog apsauginis galės jūs saugoti savo darbineję tr. priemonėję. Daugiau apie Visos darbo komandas rasitę parašę komanda - /darbokomandos.


PREKEIVIS nuo (8.000XP)


Kaip ir žinome jog ginklai bei narkotikai yra labai svarbus mūsų projekte, tad dylerio darbas bus tikrai labai pavojingas nes nuo teisėsaugos narių reikės bandyti suktis atsargiai. Tad narkotikai, bei ginklai bus labai paklusnus pirkimui/pardavimui, o prekeiviams bus nemaži pinigai uždirbti iš serverio žaidėjų ar mafijos nariu. Visos darbo komandas rasitę parašę komanda - /darbokomandos.


FTB AGENTAS nuo (16.000XP)


Kaip ir žinome jog FTB agentas nebus toks niūrus darbas tik važinėti po San-Fierro miestą ir gaudyti nusikaltelius, jų darbas bus labai reikalingas mūsų projekte, nes jie padės naikinti/mažinti narkotikų turėtojus, bei bausti serverio žaidėjus ir labai gerai bendrauti su SPD teisėsaugos nariais. Visos darbo komandas rasitę parašę komanda - /darbokomandos.


KAREIVIS nuo (20.000XP)


Kaip ir žinome jog kareivių darbas yra labai labai reikalingas, nes be kareivių mes negalėtume sustabdyti mafijos narių, nes kareivių darbas yra labai sunkus ir daug reikalaujantis pasirengimo, tai jie turės galinga techniką, bei turės labai padėti mūsų serverio žaidėjams. Visos darbo komandas rasitę parašę komanda - /darbokomandos.


POLICIJOS DEPARTAMENTAS/SLAPTOSIOS POLICIJOS DEPARTAMENTAS nuo (25.000XP)


Kaip ir žinome Policininkų darbas yra GINTI.SAUGOTI.PADĖTI, tai jų yra pagrindine veiklą tiek mūsų projekte tiek realybeje. Visos darbo komandas rasitę parašę komanda - /darbokomandos.


RADISTAS nuo (30.000XP)


Kaip ir žinome radistų darbas bus taipogi reikalingas, daryti veiksmo serveryje tokius kaip mini eterius, radistai turės nemažai darbo užsiimti su serverio žaidėjais ir pakelti jiems nuotaiką, bei dalinti nemažus prizus, tad šitas darbas bus tikrai nenuoobodus, prisijungti galės tie kurie mėgsta užsiimti tokia veiklą, kaip eterių vedimas. Visos darbo komandas rasitę parašę komanda - /darbokomandos.


REPORTERIS nuo (30.000XP)


Kaip ir žinome reporterių darbas, bus reikalingas serverio žaidėjams kurie norės parduoti savo turimą turtą, arba net gi pirkti savo norima tr. priemonė ar net gi namą. Tad reporteriams bus veiklos skelbti skelbimus ir uždirbti nemažus pinigus. Visos darbo komandas rasitę parašę komanda - /darbokomandos.


„PRINCŲ“ MAFIJA nuo (70.000XP)


Kaip ir žinome mūsų serveryje mafija bus labai pavojinga ir aktyvi, tad mes nutarėmę daugiau pridėti teisėsaugos darbo, kad šita mafija sustabdyti, nes jie pradės atlikti pavojingus darbus nuo žaidėjo pavogimo iki serverio žaidėjų mirčių, bei nepamirštam kad mafiją su kita mafija nelabai sueis, tad teisėsaugos nariams teks malšinti jų pavojingus darbus. Visos darbo komandas rasitę parašę komanda - /darbokomandos.


„ŠEŠĖLIŲ“ MAFIJA nuo (70.000XP)


Kaip ir žinome mūsų serveryje mafija bus labai pavojinga ir aktyvi, tad mes nutarėmę daugiau pridėti teisėsaugos darbo, kad šita mafija sustabdyti, nes jie pradės atlikti pavojingus darbus nuo žaidėjo pavogimo iki serverio žaidėjų mirčių, bei nepamirštam kad mafiją su kita mafija nelabai sueis, tad teisėsaugos nariams teks malšinti jų pavojingus darbus. Visos darbo komandas rasitę parašę komanda - /darbokomandos


_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


„SVAG.lt“ - Serverio sistemos ir visa kita


ŽVEJYBOS sistema:


Mūsų serveryje yra žvejybos sistema, jos principas bus nieko išsiskiriantis iš kitų projektų, nes daug čia nieko neprigalvosi, bet biškį žvejybos sistemą atnaujinome. Atėjęs į žvejybos parduotuvė ten rasitę informacija apie žvejybą t.y pardavimo kainas žuvų, kokios žuvys turime vandenyje. Pas mus bus meškėrė, plūdė, mąsalas. Pagauti galėsite iki 20 kilogramų žuvų, po 20 kilogramų žuvų turėsite kitaip sakant privalesite parduoti į žuvų parduotuvė, nes kitaip nebeleis žvejoti ir gauti daugiau pinigų. Principas žvejojimo bus /zvejoti ir užkibus žuviai suspaudėlioti greitai SPACE mygtuką, jeigu nespėsite jūsų žuvys dings atgal į vandenį ir atsiminkite jog galėsite žvejoti su kitais serverio žaidėjais iš serverio valiutos!

902141804_Bepavadinimo.thumb.png.97a599db3f2b2aeb5aac6ff1e25ad999.png

1286984223_Bepavadinimo1.png.26ce420715c31f313987bd2add8bff23.png

1877406109_Bepavadinimo2.thumb.png.6c78600a69f04bfee8abfa4d1df65ea2.png

1030892359_Bepavadinimo3.thumb.png.92761bbc6a4be6222a26d7a2acb7cf16.png

2143900362_Bepavadinimo4.png.e2c11c7272847f564b3d40e65233022d.png


RIDOS KELIMO sistema:


Mūsų projekte įsigalios ir rido kelimo sistemą, kad serveryje žaidėjai turėtu veiklos, bei nebūtų taip nuoobodu padarėmė ridos kelimo sistema. Principa visi kaip ir žinote parašius - /kontraktas [Vardas_Pavardė][tr. priemonė 0-1][Pinigai į 1/km][Kilometrai], galėsite pasiūlyti žaidėjui kelti jūsų nuosavai tr. priemonėi rida. Rida bus galima siūlyti tik nuo 1.000€ iki 10.000€ į 1 kilometražą.


EVENT ADMINISTRACIJOS sistema:


Serveryje atsirado objektų ieškojimo sistema, bei už suradimą objekto gaunamas prizas. Principas bus toks, administratorius ves EVENT iš savo kišėnės ir paslėpęs objektą galės nustatyti suma už žaidėjo surastą jo paslėptą objektą ir suradus gauti pinigų, bet administratorius galės objektą paslėpti turint minimum 20.000€ rankuose ir parašius norimą objekto ID. Suradęs žaidėjas objektą paslėptą jis gaus 20.000€ į rankas ir paskelbs visiems į bendrą chat'ą jog žaidėjas surado objektą ir laimėjo prizą.

292081793_Bepavadinimo6.png.a3998c72a164155afd61e8ff57dc179f.png

1995033527_Bepavadinimo5.thumb.png.8b47fd24397afcf59e2289256907a9f7.png

1187070541_Bepavadinimo7.png.b2eb5a87230630009a4ea44662223f7f.png


NAMŲ sistema:


Serveryje atsiranda namai, pagrindinis administratorius su komanda - /pridetinama, /panaikinti nama, galės sukurti arba pašalinti namą. Namie galima bus keisti interjerą už jūsų turimus pinigus, šiuo metu mes turime 5 originalius San-Andreaso interjerus, jų kainos bus nuo 500.000€ iki 1.000.000€. Galėsite pasidėti savo turimus pinigus, parduoti nama, atiduoti serverio žaidėjui namą, pasižiūrėti jūsų turimus pinigus, bei yra tokie namai kurie bus su privačiais garažais - bet jų kainos bus daug didesnes negu paprastų namų. O garažus atidarinėti/uždarinėti galėsite su „N“ mygtukų.

548686819_Bepavadinimo9.thumb.png.5690abaf494a73b12fb75ae8f3891db2.png

2008566489_Bepavadinimo10.thumb.png.99510d125516da6f3147d1ea1c594ef3.png

600150111_Bepavadinimo8.png.77495b3cfabf7684dc28125c83798c3e.png

 

GARAŽŲ sistema:

 

Serveryje atsiranda nuosavi garažai. Ten galėsite laikyti nuosavas tr. priemonės, bet nepamirškime jog turėsite pirma sutaupyti santaupas jog jį įsigyti nes kaina sieks 500.000€/mėn. Tad savo garažą rasį  jeigu pamesi su komanda - (/kurgarazas), o garažo vartus atidarysi su „N“ raidę.

GARAZAS_1.thumb.png.b1a83e0254e1ca7cf89478b7be97a291.png

GARAZAS_2.thumb.png.c1c325f83270ddcb6958bdc15e7e2090.png

GARAZAS_3.thumb.png.91063d43de23d6e0c63424ffdefe0c9d.png

GARAZAS_5.png.b00de7835d3e6c5265ef884d6ec4b4d1.png

GARAZAS_4.png.26be368a43a7af9b9d9617e718c05069.png


VERSLŲ sistema:


Serveryje egzistuoja kaip ir visur bizniai/verslai. Po visa miestą išdėlioti verslai bus jūsų arba kitu žmonių - kurie pirmi nusipirks sutaupę savo pinigus. Verslų principas yra jog jūs galėsite matyti verslo informacija tiek atvykus prie savo verslo, tiek per komanda - /verslas. Informacijoje rodys jūsų verslo pavadinimą, verslo kaina, bei verslo uždirbimą. Verslą galėsite tobulinti už serverio kreditus ir gauti didesni pelną į uždarbį.

1437403891_Bepavadinimo12.png.7178a47d6dbab84b0e12f073918dc375.png

1897913139_Bepavadinimo11.png.63e9135acf2fd033089271acf9277aba.png

1532961898_Bepavadinimo13.png.cbe594e972d53a11878fafbed0aaa603.png


DARBO PAŽYMĖJIMO sistema:


Nuo šiol pas mus įsigalioja darbo medicinos pažymėjimas nuo dabar turėsite turėti pažymėjimą įsidarbinimui į darbą su (pakvietimu), neturint šio pažymėjimo jūsų neįleis įsidarbinti. Nusipirkti pažymėjimą galėsite arba ligoninėjė kaip nėra medikų arba pas mūsų serveryje esančius medikus, medicinos pažymą pas medikus kainuos žymiai mažiau, negu ligoninėjė, tai yra jog jeigu jūs pirksite pas medikus jūs sumokėsite 400€ 7 dienomis, jeigu pirksite ligoninėjė jūs paklosite 800€ 7 dienomis.

1216629137_Bepavadinimo15.png.eefefc16588ae461785b5042d79d21ca.png

2136177609_Bepavadinimo14.png.a116155966afabdaa07277305e25ebe0.png


DARBO SUTARTIES sistema:


Serveryje atsiranda darbo sutarties laiko sistema, nuo šiol direktorius davės pakvietimą į darbą su (pakvietimu) jūs privalėsite išdirbti 7-ias dienas, palikus darbą jūsų darbo sutarties laikas pasiliks ir gausite darbo nalogą, bet nuo šiol leis jums įsidarbinti į darbus be (pakvietimo), tai yra jog turėsite laukti jūsų darbo sutarties panaikinimo laiką.


REPUTACIJOS sistema:


Serveryje atsiranda reputacijos sistemą, tai reiškia jog jūs galėsite serverio žaidėjui už tarpininkavimą arba už gera darbą atsilyginti žaidimė +REP taškų, tai padaryti galėsite su komanda - /uzdetirep [Vardas_Pavardė/ID]. Žaidėjui reputacija galima dėti bus tik kas 1 valanda. Žaidėjo reputacija galėsite paspaudę mygtuką TAB ir surade norima savo norima žaidėją ir paspaudė ant jo vartotojo.


ŽOLĖS KARPIMO sistema:


Prekeiviai gauna nauja sistema, bei darbo užduotį... Prekeiviai gauna šiltnamius kuriuose bus sužymėti šiltnamiai pagal numerius ir augs žolė, bei turės juos apkarpinėti, o už apkarpimą bus praneštą į raciją kiek mg apkarpė prekeivis ir kiek turite apkarpęs žolės į komanda - /narkotikai.

730198070_Bepavadinimo16.thumb.png.c64e330ede90125e764ba57d725fe301.png

1254912214_Bepavadinimo17.png.c217f242734cae8f6b2adba40a64e2d4.png


NARKOTIKŲ sistema:


Serveryje pas mus bus narkotikai pradėdant ties žolės baigiant kokainu ir heroinu. Jų principas bus jog parašęs žaidėjas - /narkotikai gaus lentele kurioje matys savo turimus narkotikus t.y kanapės / kokainas / heroinas. Jų veikimo principus pamatysite čia: 1. Kanapės/Žolė - pavartojus jos jūs gausite 100% gyvybių, bei tekstą „KANAPĖS“. 2. Kokainas - pavartojus kokainą jūs gausite 50% šarvų, bei 50% gyvybių ir po 10 sekundžių jums atsistatys tiek gyvybės tiek šarvai į 20 procentu ir gausite tekstą „Ouch“. 3. Heroinas - pavartojus narkotiką heroiną jūs gausite 100% gyvybių, bei 100% šarvų su orų pakeitimu po (5-10 sec) atsistatys oras, bei tekstą „OH YEE“.

1794881802_Bepavadinimo18.png.f46902db97ad11a9c510ae2c102cd885.png

655647632_Bepavadinimo19.png.9e7809893d04f7b41804e2d672c8217e.png

2141094895_Bepavadinimo20.png.c1cf300fbbbbbc72da07ea161844648a.png


PASIEKIMŲ sistema:


Serveryje vyrauja pas mus ir pasiekimai - jog žaidėjams neturint veiklos galima būti paeškoti pasiekimų ir juos įvykdyti. Pasiekimai - principas jų bus paprastas parašius komanda - /pasiekimai gausite lentele visu mūsų turimu serveryje pasiekimų. Jums reikės paspausti ant norimo pasiekimo nes ten gausite pasiekimo užduotį kaip jį įvykdyti ir jį įvykdžius gausite taškų kieki. Pasiekimų tikrai užteks jų yra virš +55 pasiekimų. Įvykdžius visus pasiekimus jūs galėsite ne tik gauti pinigų ar patirties taškų, bet ir užsidėti pora objektu tokiu kaip - /papuga, /televizorius, bet atsiminkite jog jūs turite turėti 50 surinkusiu taškų iš pasiekimo, nes kitaip negalėsite užsidėti šių objektu ant savęs.

1916769937_Bepavadinimo21.png.60ae55724ef3691d4d46e4b749ebc3f6.png

1820739686_Bepavadinimo22.png.1cb8ff4486b4515d5baa428ebb6b8485.png

1795183694_Bepavadinimo23.png.f3f071b4b9b40d215a88bfed2d852e7a.png

856810062_Bepavadinimo24.png.1721fcbd3f2cf21e381f0c29a18f3867.png

1630553594_Bepavadinimo25.png.b8280951db402e858d6aab8a1579906d.png

 

AFK sistema:

 

Serveryje atsiranda iš gedimino pilies padaryta AFK sistema, parašius - (/gps > Gedimino pilis) ir ten nuvykus ir įejus į Gedimino pilį galėsite palikti žaidimą ESC režimų ir negauti jokio kicko. Didelis pliūsas yra jog jūs galėsite gauti papildomai 2 XP, bei 5 €. O budamas VIP nariu 4 XP, bei  10€.

639081037_Bepavadinimo38.png.a60db5e08c9c1405cde46faaaaa261cd.png

1092596012_Bepavadinimo39.png.2ecdd1ffbd774277eb1f2eb053c096dc.png


MISIJŲ sistema:


Serveryje atsiranda ir misijos - jog taipogi žaidėjams neturint ką veikti ir galėtu užsidirbti papildomai patirties taškų ar serverio valiutos. Misijų - principas bus taipogi aiškus ir paprastas.
1. Banglenčių ieškojimas: serveryje visur po San-Fierro miestą bus išmetytos banglentės jas reikės surasti gaunant mažą sąvoką parašęs komanda - /misijos ir paspaudęs ant banglečių misijos gausite reikiama informacija, bei mažą sąvoką kaip rasti tą pasislėpusią banglentė. Jas suradus jūs gausite serverio valiutos, bei patirties kiekį.
2. Mašinų vaiduoklių ieškojimas: serveryje visur bus užsimetusios po visą San-Fierro žemėlapį vaiduoklių mašinos, jas suradus ir atsisėdus galėsite gauti serverio valiutos.
3. Stirnos: serveryje bus išsilaksčiusios visos stirnos po mišką, tad norint ją surasti bus tikras didelis išūkis jas ieškant, bet už suradimą busite neblogai apdovanotas.

268287355_Bepavadinimo26.png.3974fd84b989f1e56bdce0cb20d08c7f.png

920238307_Bepavadinimo27.png.53a6ea83ed490ba92b89d7dec4f81630.png

1693332349_Bepavadinimo28.png.feceef246b07c2160866daf791879458.png

1865466884_Bepavadinimo29.png.039ebe4d08d92cd63ed331e5da2bb781.png


VARŽYBOS sistema:


Serveryje pagaliau atsiranda įdomi sistema kaip varžybos/varžytis su kitais konkurentais, dėl 1-osios, 2-osios, 3-iosos vietos. Parašius - /varzybos gausite lentele už ką galite varžytis su kitais serverio žaidėjais. Pas mus pradžiai bus varžybos 1. Pražaistas laikas (šiandienos). 2. Nuvažiuotas atstumas (šiandienos) pražaidus 3 žaidėjams daugiausiai ar nuvažiavus 3 žaidėjams daugiausiai iki 00:00 valandos gausite prizą net gi 5.000XP. Prizą galėsite atsiimti tik po 00:00 valandos su komanda - /prizas.

176439740_Bepavadinimo30.png.5922d57ff02d576909560e167a56422a.png


MAFIJŲ sistema:


Tiek mūsų Princų mafija, tiek Šešėlių mafija, gauna tas pačias sistemas. Jų tikslas bus serveryje nesueiti vienas su kitą. Pabaigiant diskusiją, baigiant bazės užpuolimų. O gi kaip veiks tą jų sistema tai papasakosiu čia plačiau... Princai ar Šešėliai užpuolus kita bazė gaus 10 minučių išlaikyti užpuolusia bazė. Jeigu visi iš vienos mafijos nariu atsidurs ligoninėję automatiškai sistema atgins zoną tie kurie bande atginti bazė ir gaus 25.000€, o kita mafija gaus minusini pelna tai yra 25.000€ (nes pralaimėjo... Todėl kad nepavyko atlaikyti 10 minučių).
Kita sistema mafijų, jog jie galės surišinėti teisėsaugos narius arba paprastus civilius ir vežti į bazė ir juos laikyti tol, kol teisėsaugai pavyks atrišti žmogų, nepavykus atrišti žmogų teisėsauga turės susimokėti išpirką, jog žaidėjas galėtu vėl būti laisvas.

BAZIŲ LAIKIMAS

423824825_Bepavadinimo31.png.175965a8a821a90c6a9e8583f8a7427f.png

642327893_Bepavadinimo32.png.e9db6db7e2124dc65de19870f9111362.png

1550111157_Bepavadinimo33.png.71960b7db31497ca61943a87743a5593.png

 

CIVILIU/VALDŽIOS UŽGROBIMAS (TEISĖSAUGOS SISTEMĄ)

180384640_Bepavadinimo34.png.8794fda3021ec799de220554ca216191.png

80016727_Bepavadinimo35.thumb.png.b71b541676e0bb33b35bd33697aa356a.png

1092599441_Bepavadinimo37.png.d4d6525075ed81f766842ae249c9e22e.png

1685247669_Bepavadinimo36.png.a9468962e7cd16d86a6ad7bbba7f65c1.png

 

NUOTRAUKOS papildomai:

Čia peržiūrėti mūsų Discord: https://discord.com/channels/905516284576432151/906615287657427004/916406498396078166
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Svag.LT - mūsų projekto svetainė bei serverio adresas
Svetainės adresas:

svag.lt (forumas įjungtas)


Mūsų projekto adresas:

samp.svag.lt:7777 (serveris neįjungtas)

 

Mūsų projekto Discordo adresas:

 https://discord.gg/CQ6spHKR (discord įjungtas)


_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Radus klaidų prašome pranešti, bei nepamiršti pakomentuoti bei uždėti +REP mygtuko!


* [SVARBU]: Aprašymas bus vis atnaujinamas, bei pridėdamos naujos serverio sistemos.

Redaguota , nario Admin_Chilleris
10.12.2021
  • Teigiamai 5
  • Neigiamai 8
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 19 valandas(-ų), Zero Two parašė:

abiem savininkam daugiau nei dvidesimt metu, bet aprasyma galetu ir 14metis geriau parasyti

 

prieš 19 valandas(-ų), epilectic parašė:

gryni 2013 fotkes visa kita xujnia kokia nauda dar kazka kurti? jau geriau pamatyciau grp five m negu sanp eilini projekta

L

 

prieš 2 valandas(-ų), Eimantas // parašė:

wow kokios unikalios sistemos, welcome back to 2014 ?

Šiaip niekas ir nerašė, kad sistemos unikalios, serveris yra pristatomas, kaip senų laikų serveris, norint prisiminti senus gerus laikus, tai nėra gryna kopija, o dalinė, kita dalis yra savos idėjos, jai nepatinka prašom nekomentuoti, patys tikrai neskaitėt nieko tik pažėjot, kad daug parašyta tuom ir pasibaigė, jums komentarai tik pašmeišt projektą ir pranešimų pasirinkimas, jai nežaidžiat to sampo kam iš viso komentuoti, kritika suprantu, o ne paprastą trashinimą, jai neturit ką pasakyt prašom išeit, niekas neliepė atsivilkt ir rašyt pievas.

  • Teigiamai 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

58 minutes prieš, Andrius.025 parašė:

 

 

Šiaip niekas ir nerašė, kad sistemos unikalios, serveris yra pristatomas, kaip senų laikų serveris, norint prisiminti senus gerus laikus, tai nėra gryna kopija, o dalinė, kita dalis yra savos idėjos, jai nepatinka prašom nekomentuoti, patys tikrai neskaitėt nieko tik pažėjot, kad daug parašyta tuom ir pasibaigė, jums komentarai tik pašmeišt projektą ir pranešimų pasirinkimas, jai nežaidžiat to sampo kam iš viso komentuoti, kritika suprantu, o ne paprastą trashinimą, jai neturit ką pasakyt prašom išeit, niekas neliepė atsivilkt ir rašyt pievas.

Va - čia viskas pasakyta 100 %, todėl nieko neatsakysiu viršuje tokiems kaip Zero Two eilinis heiteris, kuris neturintis gyvenimo ir renkasi pranešimo, bei reputacijos taškus. O eimixs eilinis Sunside nariukas kuris sugėba tik ties žemėlapio darbais. :)

AČIŪ kitiems kurie parašę ir gražiu žodžiu - ir tiems kurie supranta kodėl toks aprašymas mano yra specialiai parašytas, tad pakartosiu Andriaus citata, nes ten 100 % supratimo turintis žmogus: serveris yra pristatomas, kaip senų laikų serveris. Tad manu kitiems turėtu būti aišku, dėl ko toks specialus aprašymas ir yra mano padarytas, o ne prikurta texto lyg judam į 2021 projektus. :) Ir neužmirštant dar pasakau vienam asmeniui kuris irgi atėjo pakomentuoti projektą - kuris net išvys sako SA-MP žlugęs žaidimas ir jei sukurtu GTA V serverį tada dar aišku būtu. Tai man kyla klausimas... Kodėl tada komentuoti, jog: gryni 2013 fotkes visa kita xujnia kokia nauda dar kazka kurti? jau geriau pamatyciau grp five m negu sanp eilini projekta... tai atsakymas tau duodamas: niekas tavęs čia nekvietė jog turėtum žaisti, ar savo GTA V su SA-MP projektus derintum. Čia yra kas kita, tad atsibūsk gi jau 2021 metai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prieš 1 valandą, Andrius.025 parašė:

 

 

Šiaip niekas ir nerašė, kad sistemos unikalios, serveris yra pristatomas, kaip senų laikų serveris, norint prisiminti senus gerus laikus, tai nėra gryna kopija, o dalinė, kita dalis yra savos idėjos, jai nepatinka prašom nekomentuoti, patys tikrai neskaitėt nieko tik pažėjot, kad daug parašyta tuom ir pasibaigė, jums komentarai tik pašmeišt projektą ir pranešimų pasirinkimas, jai nežaidžiat to sampo kam iš viso komentuoti, kritika suprantu, o ne paprastą trashinimą, jai neturit ką pasakyt prašom išeit, niekas neliepė atsivilkt ir rašyt pievas.

Esmė tokia, kad pats eini per visas temas ir komentuoji, o kai gauni pats kritikos, jos nepriimi :)

  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

1 minute prieš, Matas S. parašė:

Esmė tokia, kad pats eini per visas temas ir komentuoji, o kai gauni pats kritikos, jos nepriimi :)

Ne priimu, bet kritika priemu teisinga, o ne dėl pranešimų ar reputacijos taškų surinkti ar kitaip pakenkti projektui nors jis toks nėra nusipelnęs. :) 

  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 13 valandas(-ų), Admin_Chilleris parašė:

Va - čia viskas pasakyta 100 %, todėl nieko neatsakysiu viršuje tokiems kaip Zero Two eilinis heiteris, kuris neturintis gyvenimo ir renkasi pranešimo, bei reputacijos taškus. O eimixs eilinis Sunside nariukas kuris sugėba tik ties žemėlapio darbais. :)

AČIŪ kitiems kurie parašę ir gražiu žodžiu - ir tiems kurie supranta kodėl toks aprašymas mano yra specialiai parašytas, tad pakartosiu Andriaus citata, nes ten 100 % supratimo turintis žmogus: serveris yra pristatomas, kaip senų laikų serveris. Tad manu kitiems turėtu būti aišku, dėl ko toks specialus aprašymas ir yra mano padarytas, o ne prikurta texto lyg judam į 2021 projektus. :) Ir neužmirštant dar pasakau vienam asmeniui kuris irgi atėjo pakomentuoti projektą - kuris net išvys sako SA-MP žlugęs žaidimas ir jei sukurtu GTA V serverį tada dar aišku būtu. Tai man kyla klausimas... Kodėl tada komentuoti, jog: gryni 2013 fotkes visa kita xujnia kokia nauda dar kazka kurti? jau geriau pamatyciau grp five m negu sanp eilini projekta... tai atsakymas tau duodamas: niekas tavęs čia nekvietė jog turėtum žaisti, ar savo GTA V su SA-MP projektus derintum. Čia yra kas kita, tad atsibūsk gi jau 2021 metai.

 

prieš 14 valandas(-ų), Andrius.025 parašė:

 

 

Šiaip niekas ir nerašė, kad sistemos unikalios, serveris yra pristatomas, kaip senų laikų serveris, norint prisiminti senus gerus laikus, tai nėra gryna kopija, o dalinė, kita dalis yra savos idėjos, jai nepatinka prašom nekomentuoti, patys tikrai neskaitėt nieko tik pažėjot, kad daug parašyta tuom ir pasibaigė, jums komentarai tik pašmeišt projektą ir pranešimų pasirinkimas, jai nežaidžiat to sampo kam iš viso komentuoti, kritika suprantu, o ne paprastą trashinimą, jai neturit ką pasakyt prašom išeit, niekas neliepė atsivilkt ir rašyt pievas.

tai, kad serveris aprasomas, kaip "senu laiku serveris", kad ir ka tai reiskia, tai ir raset aprasyma, kaip budami pries 10 metu? Nes jis yra tragedija, galima skaiciuoti ne klaidas per pastraipa, o klaidas per sakini. "Neskaite aprasymo", vat butent, kad skaiteme, ir tame ir problema. Ne visai pasakyciau, kad esu heiteris, nes daugiau be aprasymo nieko nesakiau, nors jis is aprasymo atrodo nekaip.

Redaguota , nario Zero Two
  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

37 minutes prieš, Zero Two parašė:

 

tai, kad serveris aprasomas, kaip "senu laiku serveris", kad ir ka tai reiskia, tai ir raset aprasyma, kaip budami pries 10 metu? Nes jis yra tragedija, galima skaiciuoti ne klaidas per pastraipa, o klaidas per sakini. "Neskaite aprasymo", vat butent, kad skaiteme, ir tame ir problema. Ne visai pasakyciau, kad esu heiteris, nes daugiau be aprasymo nieko nesakiau, nors jis is aprasymo atrodo nekaip.

Tai aprašymas toks stiliuas yra kurtas. O dėl klaidų taip gali kritikuoti - nes klaidų tikrai yra. :D Dėl to tikrai nieko nesakau. 

  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

2021-12-11 23:01, Matas S. parašė:

Esmė tokia, kad pats eini per visas temas ir komentuoji, o kai gauni pats kritikos, jos nepriimi :)

Geriau  žiūrėk su savo sunside , startavot prieš savaite ir jau susirgo projektas vėžiu miršta jau , ir dar komentuoji apie kitus sa-mp projektus , taip ir gauni kritikos -_-

Redaguota , nario @Marius
  • Teigiamai 3
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 818 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...