Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

[Kuriamas] SunMC.lt - Saulėtasis Minecraft


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 859 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

ERHNFHQ.png
SunMC.lt - Saulėtasis Minecraft | 1.17.1 | Survival/PvP

Discord: discord.io/sunmc arba https://discord.gg/8dMEXpDa8V

 

ĮŽANGA:

Sveiki. Pristatau Jums šiuo metu dar besikuriantį Survival/PvP tipo Minecraft serverį, kuriame netrūks tiek veiklos, tiek gerų akimirkų. Šį serverį pradėjome kurti dviese su draugu vardan hobio ir jį nusprendėme daryti pagal šių dienų tendencijas, kur matome, kad lietuvių žaidėjai mieliau renkasi klasikinį išgyvenimą su įvairiais "pribumbasais" bei kovas tarpusavyje. Šiuo metu tokio tipo serverių rinkoje yra labai daug, bet mes žaidėjus bandysime sudominti puikia ir visą laiką pasiruošusia padėti administracija, užtikrinta tvarka serveryje, sunkia bei laiko reikalaujančia užsidirbimui ekonomika, įvairias sistemas, kurios "paturbintu" žaidimą. Netempiant gumos noriu truputį papsakoti apie šį serverį:

APIE SERVERĮ:

Serveryje egzistuoja sunki ekonomika, kurios tikslas - priversti žaidėjus labiau paplušėti norint užsidirbti pinigų. Šioje vietoje į pagalbą ateina misijos, kuriose turėsite ieškoti ir rinkti daiktus, žudyti įvairiausius zombius, žvejoti, kasti rūdis ir už tai gauti daiktus ir/ar pinigus. Su uždirbtais pinigais galėsite rizikuoti ir žaisti azartinius žaidimus pirkdami tauriuosius gėrimus. Kad nepabostu ta pati rutina, kas kelias dešimtis minučių bus skelbiamas reakcijos žaidimas, kuriame žmogus parašęs pirmasis žodį laimės piniginį prizą. Pinigus galėsite taip pat uždirbinėti pardavinėdami nereikalingus daiktus aukcione kitiems žaidėjams arba tiesiai į serverio parduotuvę.

Prie visų šių dalykų prisideda ir įgūdžių sistema per kurią taipogi vykdant įvairias užduotis, Jums bus suteikiamos papildomos galios (pvž: jėga), kurios suteiks Jums pranašumą kovoje prieš kitą žaidėją PvP arenoje ar sau įprastoje saviveikloje.

Kovojant su kitais žaidėjais ir juos nužudant, Jums kils Jūsų PvP statistiką ir lygis. Pasiekę tam tikrą lygi (pvž: 5) gausite įvairiausius daiktus ir piniginius prizus.

Visas nuotraukas sukelsiu rytoj.

SERVERIO STARTAS:

Su pačiu serverio startu labai neskubame, nes liko dar nenušlifuoti bei neišversti keli pagrindiniai serverio dalykai, o norisi padaryti viską kokybiškiau. Bet mes stengiamės dirbti kuo greičiau ir visą mūsų progresą sekti Discord serveyje. Taip pat ieškome žmonių į savo komandą, kurie norėtų prisidėti dėl serverio gerovės:

- Builder'io
- Developer'io

Norintys susisiekite su manimi Discorde. Yra galimybė mokėti pinigus.

PABAIGAI:

Priminsiu, kad serveris yra kūrimo stadijoje (pabaigoje), todėl aprašymas nėra galutinis, nes jis bus vėliau papildytas. Šiuo metu serveris neturi nieko unikalaus pasiūlyti būtent šio tipo kategorijai, todėl Jūsų idėjų ir Jūsų pačių labai laukiame Discord serveryje, nes tik nuo pasiūlytų idėjų priklausys serverio unikalumas ir pačio žaidimo įdomumas. Iki.

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 859 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...