Peršokti į turinį

Parduodamas Minecraft projektas.


malhska

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 914 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki , negalvojau , kad rašysiu šitą temą ar išvis galvosiu ją rašyti , bet yra kaip yra. Šiuo metu dėl savo laiko stokos , nes pradėjau studijuoti ir atsirado daug papildomos veiklos mano gyvenime , nebepavyksta man tęsti mano projekto ir norėčiau parduoti projektą į geras rankas. Trumpai papasakojus apie patį projektą , tai prie jo dirbame jau gerą pusę metų , pats mūsų projektas yra RPG tipo "Karalystės, turretai, champions, tower upgrades , rasės , skillai , magijos". Viską pradėjome nuo nulio ir savo rankomis dirbome prie projekto , pirkome monstrus , darėme toolsus viską savo rankomis. Pats mūsų texture pac'kas yra pačių mūsų darytas ir viskas jame yra mūsų. Pats projektas jau turi savo Discord serverį , svetaine kuri praktiškai yra paruošta teliko susieti mokėjimus. Kalbant apie serverio failus , jie yra 80 procentų baigti ir telieka paskutiniai patepimai , bet na dėl laiko stokos nieko nebeįšeina padaryti ir pratęsti šią veiklą.

Norėčiau patį projektą parduoti ir perleisti tikrai į geras rankas , kur jis bus panaudojamas ir generuotų pajamas , tikrai mūsų įdėją yra plati viską , ir gali pats projektas tikrai daug pasiekti , taigi jeigu būtų norinčių perimti iš manęs šitą projektą , mielai laukiu jūsų žinutes ir papildomą informaciją , pati serverį galėsiu aprodyti ir paaiškinti visas funkcijas.

Kalbant apie kainą , tai dar nesu nusistatęs tai reiktų įvertinti , na ir jeigu tikrai projektas žinosiu , kad bus perleistas į geras rankas , kaina gali būti ne tokia ir didelė!

Su manim galite susisiekti Discord platformoje : malhska#9314

Geros likusios dienos , ir gero vakaro publika!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 914 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...