Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ieškomi pagalbininkai (RAGE.MP GRP PROJEKTUI)


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1119 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, trumpai papasakosiu, apie savo kuriamą projektą, ir ko ieškau. Taigi jau apie 3 mėnesius kuriame GRP tipo serverį, RAGE.MP platformoje, kuriu galima sakyti vienas, samdausi developerį iš užsienio, kuris yra sukūręs jau ~85% serverio, ir žada iki balandžio vidurio pilnai baigti. Aišku, serveris gal ir nebus pilnas, bet iškarto po starto, tikrai daug dirbsime, atsižvelgsime į visos bendruomenės norus, poreikius, ir jeigu truks kažkokios veiklos būtinai pridėsime, sukursime. Serveryje yra sukurta iš esmės viskas, ko reikia GRP serveriui, faktiškai patys suprantat, kas žaisdavote sampą, principas toks pats, tik GTA V žaidime. 

Kadangi dirbu vienas, (neskaitant developerio), man reikia žmonių, kaip ir minėjau, developeris yra užsienietis, todėl serverį kuria anglų kalba, kurį aš pats verčiuosi, serverio vertimo progresas yra ~70%.

Taipogi šiuo metu, turiu susikūręs ir DC, bei svetainę, kurioje daug visko reikia. Taigi ieškau žmonių, kurie galėtų prisidėti prie projekto nuo menkiausių darbų, kaip forumo temų kūrimas/pildymas, DC kanalų tvarkymas, serverio testavimo darbai ir panašiai. Trūksta rankų :D Dėl užmokesčio galim tartis, jeigu reikia pinigų, už tokius darbelius, nebėda, galiu atsiskaityti, kainas sutarsime individualiai, o gal tiesiog norite prisidėti prie projekto, ir būti pagalbininkas, ar gauti kokias nors pareigas projekte.

Laukiu bet kokių pasiūlymų, ar norite prisidėti, kuo galite prisidėti. Rašykite į AŽ arba DC: d0nNY7#1610

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1119 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...