Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

FiveM projektas ieško rankų!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1139 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Laba dieną, forumečiai!

Besikuriantis senasis FaraiRP community ieško pagalbos rankų!
Nepaslaptis, jog serveris dar vis įsivažiuoja ir kuriamas nuo visiško tuščio lapo. Tam turime dedikuotą žmogų, kuris supranta kodavimo paslaptis. Projektas nebus vienas iš eilinių "šūdservių" ar freeroom, tam dedamos visos galimos pastangos. Projektas ieško pagalbos ties jo administravimu, kitaip tariant ieškome community kordinatoriaus -  Managerio. 
Šiuo metu serveryje yra nemažai unikalių scriptu, kurie rašyti mūsų pačių rankomis. Multichar sistema, leidžianti kurti daugiau personažu ir susikoncentruoti tik į vieną sukurtą veikėją ir jo istorija. Ir dar daugiau dalykų, kurie pasimatys serverio starto metu.


Ko tikimės iš šio žmogaus? 
Tikimės jog žmogus bus subrendęs ir bus pilnametis, turėjimas noro pakelti RP kartelę lietuvoje.
Galintis užsiimti su serverio žaidėjais. Discord meetingu rengimu, išklausyti projekto gerus ir blogus žodžius, ir į tai sureguoti serverio viduje. Kitaip tariant komunikacija su žaidėjais ir serveriu.
Suprantantis kas yra HardRP lygis, geriausiai jog turėtu patirties užsenio serveriuose.
Tikimės Patirties ties serverių valdymu ir jo moderavimu.
Noras pakelti RP kartelę lietuvoje, kam rinktis užsenio serverius jeigu mes tai galime ir patys sukurti? 
Už šį sunkų darbą ateityje planuojama mokėti realius pinigus, mums reikalingas žmogus išmanantis savo darbą. Todėl geriausiai būtų už pastangas ir įdėta darbą mokėti pinigus. 


Prašau su manim susieksus iškart pasiruošti savo motyvacijos laiška, kuriame būtų viskas detaliai aprašyta apie jūsų praeiti ir norą prisidėti. 
Mūsų tiklas - mūsų tikslas yra suburti atsidavuse  žaidimų bendruomenė, kuri klesti pozytyvumu, priėmimu ir pagarba visiems mūsų bendruomenės nariams, siekdami sukurti kuo geresnę ir kokybiškesnę RP vietą. Stenksimės iš galėdami rimtai žiūrėti į role-play žaidimą, tai reikštu kad serveris bus whitelistintas ir į anketas bus rimtai žiūrimą. Sieksime ko geresnės role-play kokybės,  geriau žaidžia mažiau žaidėjų serveryje,  kuriems tai teikia malonumą, nei leisime daryti freeroom serverį.

Taip pat ieškome žmonių prisidėti prie serverio sukūrimo vizijos, galbūt esate komunikabilus ir žinantis ko lietuviškuose serveriuose trūksta? Visa tai galime išklausyti ir galbūt įgyvendinti. P.s serveris kuriamas amerikietiško tipo, tokių kaip lietuviškų uniformu ar automobilių nebus...


Su manim susiekti galite discord platformoje - Shelby#4232

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1139 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...