Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

SSD diskas kompiuteryje


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1173 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,norėčiau pasiteirauti jūsų. Baiginėjasi vieta kompiuteryje, dar kai būdavo šiek tiek vietos pvz Grand Theft Auto V (būtent fivem) nelagindavo, nemirguliuodavo ir pan. Dabar kai diske nebeliko vietos, užsidegė raudona juostelė, indikuojanti kiek vietos liko pagal spalvas, pradėjo mirguliuoti ir laginti žaidimas. Bandžiau visus būdus norėdamas atlaisvinti vietos diske, bet tai nepavyko. Tad nusprendžiau nusipirkti SSD diską, nes naudoju šiuo metu HDD sena diska. Žiūrėjau įvairius video internete, jog atsinaujinus į SSD ir esant daugiau vietos nebetūrėtu likti mirguliavimo ar minimaliai sumažinti lag (shuttering). Nieko neišmanau apie kompiuterius tad būtų svarbu sužinoti daugiau, ar viska perkelti į ssd diską kai įsidėsiu į kompiuterį ar kaip daryti? 

Redaguota , nario Chudas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Jeigu ten apie 20-40GB liko, tai tokių problemų sukelti neturėtų. Taip, HDD sulėtėja, kai jis vis daugiau užpildytas bet ne ant tiek, kad prasidėtų mirguliavimai ir laginimas. Greičiausiai, kad problema bus kažkur kitur. Patarčiau pastikrinti HDD būklę su CrystalDiskInfo, jis nevisada tikslus, bet greitam patikrinimui sueis, dar geriau žinoma būtų praskanuoti su HDDScan, bet priklausomai nuo HDD, tai gali užtrukti nuo kelių valandų iki kelių dienų. Taip pat parsisiųsk MSI Afterburner, pasidaryk overlay ir stebėk GPU/CPU usage & clock, HDD usage ir t.t.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

geriausias variantas (kurį pats naudoju) pirkti du ssd: vienas skirtas kompiuteryje, t.y. win os, žaidimams, o kitas kaip saugykla per sata -> usb. Yra labai daug tų ssd ir labai įvairūs atsiliepimai apie juos. Kiekvienas galim pasiūlyti iš patirties, aš asmeniškai naudoju kingston A400 seriją, jo greitis nėra įspūdingas, bet jokių problemų neturiu jau ~ 2-3 metai. Kompiuteryje stovi 120 gb a400 ~ 2 metai. Jokių problemų.

kalbant apie sata -> usb greitį, ~ 300 GB persikelia per 20 - 30 min. 240 gb galima rasti ~ 25 eurus, 480 gb ~ 45 eurus, 960 gb ~ 80 eurų, jiems dabar akcijos, 

Redaguota , nario taki
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1173 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...