Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Satg.lt gryšta su NAUJU GM


Kent'as

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1185 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

 

 

Sveikas, užsukai paskaityti, nes turbūt ieškai vietos kur galėtum tapti svarbus asmuo? Taigi ši vieta kaiptik tau, tu turbūt iš

miesto į miestą klaidžioji ir nerandi sau vietos, emigruoji į vieną valstybe, paskui į kitą, tai gi siulau tau atvykti pas mus į SATG valstybe. 

Placiau.:

Navigacija- Navigacija darysime paprastą, turėsite nusipirkti ja "Lietuvos kioske", po starto planuojame kalbančia navigacija.

Degalu sistema-Bus įvairus degalų tipai: dyzelis, A95 A98 bendzinai ir dujos. Kiekvienas kuras kainuos skirtingai, nuvažiavę į degalinę galėsite įsipilti kuro, tuomet nueisite į pastat? ir sumokėsite pinigus. Kuras mažės degalinėje, todėl degalinės savininkai turės paskambinti furistams, kad atvežtų kuro. Visų pirma jūs turėsite nuvykti prie jūros, įsipilti naftos ir su tanklaiviu nugabenti į vietą kurioje yra perdirbama nafta į mazutą, vėliau į degalus.

Dar galėsite po visa SF važinėti ir ieškoti pigesnio kuro, visgi įdomiau:)

Verslas-Taigi kaip vyks verslų pirkimas, pardavimas? Taigi cia verslininkais tapti galesite visi, tik turesite užsidirbti tam tikra kieki pinigu ir tam tikra suma gausi į minute, reguliosi ir valdysi biznį :)

Atrankos- Kadangi aš gryžau į projekta , tad renkų naujus MODERATORIUS/ADMINISTRATORIUS/DIREKTORIUS.

Forumas- Forumas naudoja naujausia  versija, jį netgi labiau leidžia naudotis forumo galimybėmis, bei galimybę yra netgi mobilioje versijoje moderuoti:) Forumas atnaujinamas ivairiai, netgi, kad nebūtu freepost, galite paspausti mygtuka prikelti tema, tai padeda išvengti frepost su "prikeliu tema"

Darbai su pakvietimu.

 

Prekeiviai(9.000xp) - tai turbūt svarbiausias ir geriausias būdas užsidirbti pinigus, prekeiviu yra 2 darbai, tai Ginklu ir Narkotiku prekeiviai, jie labia tyliai nuo teisėsaugos stumdo makles, riša pinigus, pardavineją ginklus vaikams, o ypač žolyte senukams, bei patiem Generaliniem Komisaram, šis darbas rimtas, jaigu nori dirbti gali prisijungti, nes šį darbą gali dirbti tiek vyria tiek moterys, tik manyčiau turi tureti gera drauga, kad ten patekti.

 

Medikų darbas(2.500xp) - tai turbūt svarbiausias darbas serveryje, nes nuo medikų priklausys žaidėjų gyvybės, būnant 10 proc. Kai liks mazai gyvybių žaidėjas nugrius ant žemės ir tuomet automatiškai bus iškviesta medicinos pagalbos. Jie turės atskubėti per 5 minutes laiko, jei per tą laiką nespės žaidėjas mirs ir bus nugabentas į lavoninę, kur jis praleis 2 min laiko ir jam bus suteiktas naujas šansas gyventi, o jeigu medikai spės atvykti per 5 minutes laiko, tai turės parašyti komandą /pagydyti ir žaidėjo vardas, taip bus diagnozuota problema ir žaidėjas išgys. Šį darbą galės dirbti ir vyrai ir moterys, darbe tai pat galėsite pardavinėti šarvus, galėsite pardavinėti "sveikatos pažymėjimus" , be ju į darbą negalės patekti, nes reikalingą gera sveikata, beja pažymėjimas ne amžinas, jis bus tam tikra laiko tarpą, tai turėsite apsilankyti pas medikus dažnai, beja, bus ligos, kurias gydys medikai, taigi veiklos tikrai bus.

 

Taksistų darbas(4.500xp) - Jei žaidėjas neturi pinigų išsilaikyti automobilio ar motociklo teisių, ar neturi pinigų nusipirkti automobilį ar motociklą, tai tuomet žaidėjas gali išsikviesti taksi, kuris nuveš į jūsų nurodytą vietą, kaina bus nustatoma direktoriaus ir yra komanda /imti V_P kaina uz kilometra, taigi taksometre matysite kiek uz kilometra mokėsite, manau tai paskatins akcijas, per kurias kvies taxi Taksistų darbą gali dirbti ir vyrai ir moterys.

 

Policijos darbas(11.000xp) - Dar vienas iš svarbesnių darbų serveryje, nes nuo policijos pareigūnų priklauso serverio žaidėjų likimas. Policija gavusi iškvietimą vyksta į nurodytą vietą išsiaiškinti kas ten atsitiko, gaudo nusikaltėlius, patruliuoja mieste. Turint 1 nusikalstamumo lygį bauda siekia 200 LT. O jei neturi tiek pinigų, tuomet gali sėstis į kalėjimą, kuriame sėdėsi 60 sekundžių/1 minutę laiko. Policiją galima iškviesti parašius komandą /kviesti policija. Policijos pareigūnai turi būti atsargūs gaudant nusikaltėlius. Policijos darbą gali dirbti ir vyrai ir moterys, beja policija turi Slaptosios Policijos Skyriu, kokia uniforma, ir kokia paskirtis sužinos tik direktoriai. Policija turės daug galimybiu, gaudyti ieškomus , komanda /ieškomi rodys gaudomus iki 20star, o /gaudomi daugiau nei 20, taigi gaudomi spec tarnybų reikalas, tačiau galėsite ne vien tikrinti teises, bet ir ispėti už tam tikra pažeidimą, jaigu tarkim vairuotoją ispėsite 3kartus, jis netenką teisių, o patikėkite manimi, teises išsilaikyti bus labai sunkų, ir nemanau, kad bus tokių kurie norės jas prarasti., galėsite patrulioti su radaru kurioje nors vietoje ir matuoti greitį.

 

FTB (federalinių tyrimų biuras) darbas(16.000xp) - Tai darbas, kuris atstovauja teisėsaugą, bei vykdo teisingumą prieš stambaus mąsto nusikaltimo grupuotes. FTB agentai gali bet kada viešose vietose tikrinti narkotikus, daryti patikrinimus. FTB agentai valo /gaudomi sąrašą ir daro kratas pas žaidėjus ieškant nelegalių narkotinių bei psichotropinių medžiagų. Taip pat jie privalo malšinti streikus, gelbėti pagrobtus žmones, padėti kitų teisėsaugos institucijų pareigūnams jei jie prašo pagalbos. Taip pat gaudo žaidėjus važiuojančius nepagal kelių eismo taisykles. Tai pat galėsite ispėti pažeidėja tarkim jis neturi gun licendzijos ir gun nešiojasi ,galėsite jį už tai nubausti smarkiai, o jai turėdamas licendzija grubiai naudos ginkla po 3isp neteks ginklo licendzijos.

Armijos darbas(18.000xp) - savarankiška specializuota armijos įstaiga. Didelę patirtį armijos darbuotojai įgija dalyvaudami treniruotėse. Armija gelbėja įkaitus iš mafijų ar gaujų zonų. Armijos darbuotojai pasižymi taiklumu. Šį darbą gali dirbti ir vyrai ir moterys.

 

S.W.A.T darbas(14.000xp) - Tai teisėsaugos sritis, kurios pagrindinis darbas įkaitų išlaisvinimas, streikų malšinimas bei /ieskomi sąrašo valymas. S.W.A.T yra pagrindinė jėga skirta įkaitų išlaisvinimo operacijoms. S.W.A.T yra labiausiai susikoncentravę į gaujas, gaujų veiklas, gaujų stebėjimą bei gaujų užgrobtų pastatų atgrobinėjimą. Taip pat yra susitelkusi į stambių ir itin pavojingų nusikaltėlių gaudymą, galė. Šį darbą gali dirbti ir vyrai ir moterys.Tai pat, galės SWAT vyrai nuo sraigtasparnių nusileisti virve panaudoje komanda /virve , bei tai pat naudotis komandomis, kaip F.T.B ir už ginklu represijas malšinti DM mieste.

 

Radijos/Reporteriu  darbas(20.000xp) - Įdomus darbas, kai reikia praskraidinti žaidėjų nuotaiką vedant įvairias rubrikas, skambinant žmonėms ir imant interviu, apgaunant draugus. Radijos klausytojų nuo jūsų vestų įdomių rubrikų prasiskraidina nuotaika ir būna linksmesni. Už įdomius anekdotus ar kokius laimėjimus gali būti sumokamas ir prizas. Šį darbą gali dirbti ir vyrai ir moterys. Galėsite vesti įvairias laidas, kviestis žmones į eterį vesti prubrikas, daugmose serveriu reikia priminti rubrika, bet jum nereikes, užteks suvesti /rubrika klausimanina ir jum kalbant per eteri bus taip, .: pvz {Klausimanija}Vardenis_Pavardenis: Pirmasis klausimas skamba taip: ...

 

 

Mechanikų darbas(4.500xp) - Tai irgi svarbus darbas, nes nuo mechanikų priklauso žaidėjų automobilių likimas. Mechanikai gali pataisyti automobilį, nutempti automobilį. Mechanikai tempia automobilius paliktus ne vietoje. Taiso automobilius, pardavinėja technikine. Todėl kiekvienas žaidėjas gali išsikviesti mechaniką pagal jo tūrimą problemą, beją jaigu reikės technikinės, privalėsite atvykti, pas mechaniką, ir jis apžiurės automobilį jūsų ir švertines būkle nuspres ar gausite technikinę, paskui po kažkiek laiko turėsite vėl ją isigyti, beją negalėsite daužytį automobilių, nes netyčia atsitrenkus į sieną gali automobilis neužsivesti dėl variklio gedimų, ir be mechanikų neišsiversite. Šį darbą gali dirbti ir vyrai ir moterys.

Immortal mafija(15.000xp)Tai nusikalstomama grupuotė, kuri užsiema šešėline rinką, bei daro visą nusikalstomamą veiklą LSNG šalyje. Šie nusikaltėliai, ne vien grobs, ar suvedinės sąskaitas su priešais, tačiau galės menkinti kitus mafijozus,gaujinius . Darba gali dirbti vyrai ir moterys, jaigu įgave Krikštatėvio pasitikėjima:)

Gaujų gyvenimas(8.000xp) kaip smulki, bet kraupi nusikaltoma grupuotė, taciau jie gali grobti zmones, uzimineti savo teritorija, nes jiems hoodas yra ju hoodas, jie nepakes vienas kito, kuris lys i jo teritorija. Gaujos yra dvi Grove Street ir Ballas.

bei daug kitų darbų, GM yra visiškai perdarytas nei įprastai, STARTAS jau nebetoli tiesiog reikės padaryti TEST ir pataisyti likusius bug'us ir bus galima paleisti serveri pilnu pajėgumu, visi darbai nesurašyti kolkas tai pamatysite mūsų puslapyja, 

Atrankos vyksta y Moderatorius bei y Direktorių prižiūrėtojus 

WWW.SATG.LT 
DC/TS - kuriama 

jūsų komentarai visiškai neįdomus galit net nekomentuoti nes tai jūsų laiko gaišimas,   

PAGARBIAI: SATG.LT administracija  

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Naujas ar kitas GM? kaip spėju tiesiog platintas GM su pakeistais tekstais, bet okey. Aprašymę nei vienos sistemos neaprašytos tik darbai ir jų funkciją jai taip galima pavadinti. Manau bent jai bandote statyti projektą ant platinto GM, daug daugiau naudos rašant aprašymą tiesiog paimti padaryti keletą SS, aprašyti sistemas ir kitus dalykus, nei tiesiog bet ką sukišti į aprašymą. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pradėkim nuo to jog mano manymu prie pačio aprašymo nebuvo labai pasistengta. Aprašyti tik darbai ir šiek tiek gaujos. Okey, kur daugiau kažko apie sistemas? Kažką bent apie ekonomika galėjot dadėt, galu gale bent kažkokiu nuotraukų ar dar kažko. Nes manes asmeniškai aprašymas tikrai nepritraukė. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Beskaitydamas jau turiu blogų nuojautų kad čia nieko gero nebus. Baigiant rašant, geriau nusikopijuoti tekstą ir pasižiūrėti ar nėra klaidų (rasyba.lt). Darbai.. darbai tie patys kaip kopijoje, o dar sakot kad su nauju gm gryžtat. Net pavadinimo temos neparašėt taisyklingai (gryžta o ne gryšta). Kalbėjot apie darbus, bet kur sistemos pranyko? Jos mano nuomone yra svarbesnės nei darbai. Sekmės su serveriu, dar neprojektas čia :D 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

6 minutes prieš, MrAras parašė:

Beskaitydamas jau turiu blogų nuojautų kad čia nieko gero nebus. Baigiant rašant, geriau nusikopijuoti tekstą ir pasižiūrėti ar nėra klaidų (rasyba.lt). Darbai.. darbai tie patys kaip kopijoje, o dar sakot kad su nauju gm gryžtat. Net pavadinimo temos neparašėt taisyklingai (gryžta o ne gryšta). Kalbėjot apie darbus, bet kur sistemos pranyko? Jos mano nuomone yra svarbesnės nei darbai. Sekmės su serveriu, dar neprojektas čia :D 

Sėkmės ne sekmės. Rasyba.lt korektoriau

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Mane tai kas nervina, jog forumo dizaino net nesugeba pakeisti, o ką gali, tai tik pavadinimo raidę forumo viršuje pakeisti ir viskas:D Iš aprašymo nieko naujo nesužinojau, asmeniškai niekas nesudomino. Klaidų aprašyme daug, nuotraukų iš serverio nėra. Likimas numatomas. Bet still sėkmės

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 5 savaičių...
2020-12-12 20:17, Kent'as parašė:

jūsų komentarai visiškai neįdomus galit net nekomentuoti nes tai jūsų laiko gaišimas

Ties šituo ir atbaidė beeit į šitą projektą. Nieko gero nežadantis projektas, jeigu jau taip išsireiškia ir jokios pagarbos neteikiantis projektas ar jo administracija. Atvirai sakant nieko gero nepamačiau su tais darbais ar kitomis sistemomis. lol ?

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1185 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...