Peršokti į turinį

fivem Infected Island Whitelisted [LT]


END ME

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1272 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

???????? ??????[whitelisted] - Pats pirmasis epokalipsės išgyvenimo serveris Lietuvoje. Serveris yra SemiRP formos ir tinka kiekvienam, kuris nori patirti kitokį, visiems gerai žinomą - GTA RP.

Trumpai apie serverį:
Serverio pagrindinis tikslas - išgyventi saloje, kurioje vyrauja zombiai, apleistos gatvės, raudonosios zonos (apie jas plačiau galėsite rasti žemiau), paties gaminami ginklai bei konstruojamos mašinos ir dar daugiau - laukia tavęs čia. 
Prisijungęs į serverį atsirasi karinėje bazėje, kurioje virs vos ne visas tavo gyvenimas (pačioje pradžioje). Tau negalima bus išeiti iš jos, nes tave prižiūrės karininkai – vienintelis būdas yra pabėgti.

Pačioje karinėje bazėje veiks trys oficialūs darbai – karininkai, medikai bei pilotai. Kiekvienas darbas yra svarbus ir reikalingas. Su jais susipažinsite atėję į serverį ir perskaitę apie juos aprašymus.

Žmogus pabėgęs iš karinė bazės bus ieškomas karininkų bei turės sugalvoti būdų kaip save apginti, rasti maisto ir išlikti gyvam. Galėsite rasti daug lokacijų kaip metalo lydimas, pardavėjas - Jozefas ir t.t (nenoriu spoilinti). Turėsit galimybes susicraftinti daiktus kaip palapinė, pistoleto, mašinų dalys… 

Pvz: palapinėse galėsite dėti daiktus, kadangi Jūsų inventoriuje tilps tik minimalus svoris. Tos palapinės Jums atsijungus iš serverio nedings, kiti žmonės turės galimybę jų ieškoti ir aplootinti Jus, kol Jūs būsite off arba ne prie palapinės. Kalbant apie mašinas – nebus garažo. Jas turėsi irgi slėpti, kad kiti jų nepavogtų.

Raudonos zonos serveryje padės taip pat didelį pagrindą – ten kris supply drop’ai, galėsit rasti daugiau looto, metalo, taip pat žmonės turės galimybę kovoti dėl to ir šaudytis. Tik viena grupuotė ar žmogus galės išlykti gyvas.

Pakvietimashttps://discord.io/InfectedIslandRP

Redaguota , nario Adeonas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1272 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...