Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Paradise Roleplay | Tikras rojus čia!


Deksa

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1327 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

yYxOjfX.png

 

Paradise roleplay bendruomene pradėjo plėtotis 2020 metais, birželio mėnesio, pabaigoje. į vaidybą žaidime „Grand Theft Auto San Andreas“. Mūsų bendruomene siekia integruoti realistinę ir profesionalią aplinką visiems nariams, išlaikant draugišką aplinką ir meilę žaidimams. Grynas vaidinimas labiausiai išplėstine ir kūrybine forma. Nuo to laiko, kai prisijungsite prie mūsų serverio, galėsite sukurti ir suprojektuoti savo personažo apranga bei vaidmenų žaidimo istorija. Mes tikime, kad vaidmenų žaidimas yra improvizacinis, dinamiškas ir šiuo metu. Vaidmenų žaidimas, kaip ir kova, ir net pats gyvenimas - nuolat keičiasi. Jums niekada nereikės važinėti po miestą pūstomis valandomis „taškas A – taškas B“, vien tam, kad nusipirktumėte ką nors, kad galėtumėte pradėti RP. Tiesiog atminkite, kad pagal mūsų įstatymus kai kurie dalykai gali būti nelegalūs, tačiau tai yra policininko galvos skausmas, tiesa? Mes gerbiame tuos zaideijus kurie labai domisi noru patirti naują aplinką sau, savo draugams ir kitiems žaidėjams! Mes, kaip serverio kūrimo komanda, išgyvename daugybę dienų ir mėnesių, kad galėtume išplėsti savo projektą ir misiją - suteikti mūsų žaidėjams geriausią žaidimą. Tačiau mes norime, kad mūsų žaidėjai pradėtų nuo naujo ir išmoktų mūsų serverio įstatymus. Taigi žaidėjams sudaromos galimybės leisti tam tikru mastu daryti tai, ko jie nori. (Be chaoso ir nerealių elementų. Mes turime taisykles, kurių žaidėjai privalo laikytis.)

 

Žaidėjų raida ir santykiai


Koks veikėjas be istorijos ar prasmės joje? Jei norite „Roleplay“ situacijų, dėl kurių turite būti patvirtintas, mes vis tiek džiaugiamės galėdami padėti mūsų žaidėjams, kol tai bus būtina „Roleplay“. Kai vaidiname vaidmenį mūsų serveryje, jūsų istorija ir jūsų veiksmai nukelia jus ten, kur esate mūsų serveryje. Tai greičiau romantiška istorija ar aplinka. Jūsų vaidmenų vaidmuo mums svarbus. Norime, kad susitiktumėte su naujais žmonėmis, tačiau nepamirškite laikytis taisyklių vaidindami savo istoriją.  Mūsų serveris suteikia jums tenkinimo parinktis, pvz. Žaidimo naudojimą ar bet kokią reikšmę jūsų vaidmeniui.

 

Prezidento/Mokeščių sistemos

Turime ir prezidento rinkimo sistemą. Kas tam tikrą laiko tarpą (jis bus nustatytas serverio administracijos). Per kurį bus renkamas naujasis serverio meras tai bus rinkimai kiekvienas žaidėjas turės savo balsą atiduoti už tam tikrą kandidatą į prezidento kėdę. Tai galėsite padaryti serverio valstybės iždo pastatė.
Prezidento pareigos bus valdyti serverio ekonomika, nustatyti priverstinį valstybės mokesti, bei keisti visų mokesčių kainas. Į tai įeis komunaliniai  mokesčiai, mokesčiai už verslą, ūkį, nama.Tikrai pinigai bus vertingas dalykas kadangi serveryje mokesčių bus begalę, turbūt kaip ir realybėje bus nuskaitomas pvm, bus nuskaitomi mokesčiai nuo jūsų uždirbto atlyginimo, o jei mokesčių nemokesite jūsų turtas bus konfiskuotas valstybės. Bus antstolių sistema, o serverio senukai (senbuviai) gaus pensijas.

Namų sistema

Namų sistema, viena iš paprasčiausių serverio sistemų. Ji turės komunalinius mokeščius, kuriuos minėjau ankščiau. Namų serveryje tikrai bus gerokai daug ir kiekvienas turės savo klasės tipa pvz: A, B, C, D. Kiekvienam namo tipui taikomi skirtingi komunaliniai mokeščiai. Taip pat galėsite tobulinti nama, galėsite nusipirkti tam tikrus patobulinimus savo namui. Galėsite nusipirkti garaža, greitesni išėjima iš namo paspaudus (ALT) o ne rašyti komanda (/iseiti), dar galėsite nusipirkti subsidija inai sumažins du kartus mažiau jūsų namo komunalinius mokeščius. O vienas iš idomiausių patobulinimų tai kad galėsite savo namuose nusipirkti spinteles patobulinima, ją galėsite pasidėti bet kuriame namo kampelyje. O į spintele galėsite isidėti visus būtiniausius dalykus, savo darbine arba laisvalaikio apranga (skina), ginklus, narkotikus, maistą, kulkas. Taip pat galėsite bet kuriuo metų sugražinti bei susitaisyti transporto priemonę savo garažę, į garaža telpa tik 2 transp. priemonės, aišku tai priklauso nuo namo tipo. O jei nemokesite komunalinių mokesčių, valstybė bus priversta ji iš jūsų atimti!

 

Ūkio sistema

Žaidėjas serveryje galės nusipirkti ūki iš savivaldybės pvz: už puse milijono, o tai tikrai bus vertinga. Busimo ūkio savininkas galės valdyti savo ūki, jis turės darbo valdymo pulta. Galės įdarbinti darbuotojus, nustatyti jiems atlyginimus bei nustatyti kaina už viena nunešta maiša, nuimta derlių bei pagaminta maistą. Transporto priemonių ūkis neturės, išviso serveryje ūkių bus 5. LV, LS, SF, RC, FC, miestuose (miesteliuose).

 

Įmonių sistema

Įmonių serveryje bus daug, jos visos bus išmėtytos RC kaimeliuose bei LS mieste. Visų įmonių savininkai turės savo įmonės valdymo pulta. Bus daug skirtingo tipo įmonių pvz: benzino kolonėlė kurioje galėsite nustatyti benzino kaina už litrą. Ginklų parduotuvė kurioje galėsite nustatyti ginklų bei kulkų kainas už vienetą. Klubas/kazino/loterija kuriuose galėsite nustatyti žetonų & bilietų bei iejimo kainas. Maisto parduotuvė bei restoranas kuriuose galėsite nustatyti maisto kainas. Drabužių parduotuvė kurioje galėsite nustatyti skinu kainas. Ligoninė kurioje galėsite nustatyti vaistineliu kainas bei gydymo kainas. Policija kurioje galėsite nustatyti baudų kainas. Kiekviena įmonė turės ribota produktų kieki. Beabejo produktus galėsite užsisakyti iš valstybės & gaujų & mafijų bei teisėsaugos sričių.

 

Lenktynių sistema

Serveris rengs automatiškai kas 1h. lenktyniu renginius visuose san andreas miestuose, iskaitant ir everesta. Norint dalyvauti serverio rengiamuose lenktynese turesite surasti, renginio vieta tai galesite padaryti su komanda /gps > pramogos. Jums serveris nurodys būtent kurioje vietoje tos lenktynes vyksta.

 

Frakcijos

Mūsų frakcijos yra labai pagrįstos visame san andreas žemėlapyje: San fierro, Los Santos, Las Venturas miestuose bei Red County kaimeliuose. Mes leidžiame savo žaidėjams pasinaudoti visu frakcijų sistemomis, atsižvelgiant į jų pasirinkimą. Darbu skaičius ribotas. Su savo kasdieniais žaidėjais elgiamės taip pat, kaip su savo draugais bei kolegomis.

 

Gaujos ir mafijos


Kai nori susikurti gauja ar mafija, kiekviena iš šiu pradeda neoficialiai. Tokia pati rutina tęsiasi ir čia, tačiau mes tikimės, kad netrukus būsimos mafijos bus profesionalesnės nei jūsų vidutinė vaidmenų žaidimo gauja. Kaip minėta anksčiau, su mafijomis ir gaujomis elgiamės taip pat, kaip su draugais.

 

Mini darbai ir ekonomika


Mūsų mini darbai čia yra unikalus roleplay žaidimo naujokams, šie darbai yra gal ir girdėti, tačiau vis dėlto jie siūlo  kokybiška žaidima jūms.  Mes turime šias pelningas darbo vietas:

- Padavėjas(-ą).
- Maisto fabrikas.
- Naftos perdirbimo įmone.
- Mėsos perdirbimo įmone.
- Ūkininkas(-ė).
- Automobiliu remontininkas(-ė).
- Virėjas(-ą).

Ekonomika nėra reali, tačiau stabili. Į tai įeina kainos, mokesčiai, net ir tai, kaip jūs gaunate užmokestį iš darbų. Mes ketiname išlaikyti savo ekonomiką ir nesugadinti jos.

 

Vertybes ir pagalba


Žaidėjo turėjimas mums yra tikrai vertingas ir reikšmingas. Manome, kad jei žaidėjas turi ką nors verto ar net ko nors ko jie nekenčia prarasti. Administratoriai ir bet kuris mūsų komandos narys nori padėti visiems, kurie turi kokių nors problemų. Daiktai, tokie kaip namai, automobiliai, verslai, ginklai ir t.t. Daugiausiai žaidėjas yra atsakingas už šiuos daiktus. Pinigai gali būti paimti, įskaitant ir narkotikus arba jūs galite būti lengvai apvogtas kito žaidėjo. Tačiau mes leidžiame tik apriboti ribą, kad apvogtas žaidėjas būtų laimingas.

 

Kita

Taip pat dar daug begalę sistemų su nuotraukomis galite pamatyti mūsų discord serveryje. Gal tos nuotraukos labiau pritrauks prisidėti prie mūsų projekto kaip kasdieninis žaidėjas o gal net ir komandos narys. Nes betkuriuo metų nors ir dabar gali pretenduoti į šio projekto komandą. Greit bus paskelbta atranka į beta serverio testuotojus, kurie padės mūms projekto įkūrėjams dar labiau serverį padaryti unikalesni.

 

 

Discord serveris: https://discord.io/PARADISE_RP

 

 

Redaguota , nario Deksa
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 3 valandas(-ų), Admin_Chilleris parašė:

Sėkmės su projektu, bet jau 2 - projektai RP buvo ir tie nepasiseke t.y ant SA:MP kurti RP 0 tolko, nes niekas nežaidžia...

Na pradėkim nuo to jog čia GRP, in worst case scenario RPG, bet ne RP.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
Prieš 1 valandą, chill. parašė:

Na pradėkim nuo to jog čia GRP, in worst case scenario RPG, bet ne RP.

Whut? Apie ką tu šneki? GRP yra išgalvotas lietuvių stilius, kaip mačiau kažkas rašė kad GRP buvo modifikacija sena kurią buvo remiamasi sukurti naują samp stilių ir nuo tos modifikacijos buvo pradėti visi dabartiniai samp projektai išskyrus lsgyvenimas vienintelis ne deb*lišk*s projektas kuris gyvuoja dabar. Pažiūrėjus į užsienio samp projektų rinka išskyrus vokiečius bei Balkanų šalys kurie irgi išsigalvojo naująjį savo stilių kaip ir lietuviai, tai niekur nerasi tokio pobūdžio žaidimo. Nes kitur tik freeroam/deathmatch/rp/cob ir pnš. Tai nežinau ar tai turėtu atsipindėti realų žaidimą. Labiau virtualu žaidima kuris yra išgalvotas žmonių. Čia ne GRP projekto tema, ir tau turiu klausimą kuom skiriasi Roleplay game (RPG) nuo Roleplay (RP) supranti bent nors?

Redaguota , nario Deksa
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

21 minutes prieš, Deksa parašė:

Whut? Apie ką tu šneki? GRP yra išgalvotas lietuvių stilius, kaip mačiau kažkas rašė kad GRP buvo modifikacija sena kurią buvo remiamasi sukurti naują samp stilių ir nuo tos modifikacijos buvo pradėti visi dabartiniai samp projektai išskyrus lsgyvenimas vienintelis ne deb*lišk*s projektas kuris gyvuoja dabar. Pažiūrėjus į užsienio samp projektų rinka išskyrus vokiečius bei Balkanų šalys kurie irgi išsigalvojo naująjį savo stilių kaip ir lietuviai, tai niekur nerasi tokio pobūdžio žaidimo. Nes ten tik freeroam/deathmatch/rp/cob ir pnš. Tai nežinau ar tai turėtu atsipindėti realų žaidimą. Labiau virtualu žaidima kuris yra išgalvotas žmonių. Čia ne GRP projekto tema, ir tau turiu klausimą kuom skiriasi Roleplay game (RPG) nuo Roleplay (RP) supranti bent nors?

Dabar yra pats blogiausias laikas kurti sa:mp RP lietuvišką serverį , dauguma jau pamatė jog ant GTA V MP platformų galima sukurti serverį greičiau ir įdomesni bei greitai surinkti žaidėjus, dabar ant sa:mp tik grp verta kadangi jau žaidėjams nusibodo tas sudėtingas samp rp ir rašinėti kiekvieną komanda ir bandyti viską kuo realiau atkartoti.Ant GTA V MP platformų RP daug lengvesnis , ten dauguma veiksmų yra suprogramuoti ir nereikės bet kokia smulkmena padarius rašyti į chat,po kelių metų jau galima bus pamiršti apie lietuviška RP samp platformoje nebent tokiose serveriuose kaip ls-rp.com išliks RP. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
4 minutes prieš, Adomas J. parašė:

Dabar yra pats blogiausias laikas kurti sa:mp RP lietuvišką serverį , dauguma jau pamatė jog ant GTA V MP platformų galima sukurti serverį greičiau ir įdomesni bei greitai surinkti žaidėjus, dabar ant sa:mp tik grp verta kadangi jau žaidėjams nusibodo tas sudėtingas samp rp ir rašinėti kiekvieną komanda ir bandyti viską kuo realiau atkartoti.Ant GTA V MP platformų RP daug lengvesnis , ten dauguma veiksmų yra suprogramuoti ir nereikės bet kokia smulkmena padarius rašyti į chat,po kelių metų jau galima bus pamiršti apie lietuviška RP samp platformoje nebent tokiose serveriuose kaip ls-rp.com išliks RP. 

Sutinku su tavimi, bet pamiršai paminėti top 1 rusų RP projektą Arizona kurie turi gal 6 RP serverius ir visi po 700 / 1000 žaidėjų turi. Beabejo Rusijoje daugiau žmonių gyvena.

Redaguota , nario Deksa
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

9 minutes prieš, Deksa parašė:

Sutinku su tavimi, bet pamiršai paminėti top 1 rusų RP projektą Arizona kurie turi gal 6 RP serverius ir visi po 700 / 1000 žaidėjų sėdi. Beabejo Rusijoje daugiau žmonių gyvena.

Mes ne rusai, ten pas juos visai kas kita būna ir nereikia lygintis su jais.Nekalbu jog ten skurdas nemažas ir nevisi gali žaisti GTA V ir pamatyti koks ten žaidimas yra.Bei turi galvoti out of the box.Naujo tipo roleplay samp pavyzdys yra

Žmogus sugalvojo kažką naujo ir įdomesnio, turėtum kažką iš jo projekto semtis, tikrai jau tas papratas RP režimas nėra  įdomus ir daug nesulauksi kuriems patiks jis. Neužtenka jau 2020 metais padaryti tokį patį RP gamemode kuris buvo padarytas 2010 , dabar jau  mes kitame dešimtmetyje ir reikalavimai yra daug didesni.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
53 minutes prieš, Adomas J. parašė:

Mes ne rusai, ten pas juos visai kas kita būna ir nereikia lygintis su jais.Nekalbu jog ten skurdas nemažas ir nevisi gali žaisti GTA V ir pamatyti koks ten žaidimas yra.Bei turi galvoti out of the box.Naujo tipo roleplay samp pavyzdys yra

Žmogus sugalvojo kažką naujo ir įdomesnio, turėtum kažką iš jo projekto semtis, tikrai jau tas papratas RP režimas nėra  įdomus ir daug nesulauksi kuriems patiks jis. Neužtenka jau 2020 metais padaryti tokį patį RP gamemode kuris buvo padarytas 2010 , dabar jau  mes kitame dešimtmetyje ir reikalavimai yra daug didesni.

Ką tu matai čia tokio naujoviško balso funkcija sampoje? Ir sakai nešnekek apie rusų serverius nors seni pats šneki apie anglų serverius.

Redaguota , nario Deksa
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

2 minutes prieš, Deksa parašė:

Ką tu matai čia tokio naujoviško balso funkcija sampoje? Ir sakai nešnekek apie rusų serverius nors seni pats šneki apie anglų serverius.

Naujoviška tame jog niekas kitas ir to nepadaro.Aš tik viena anglų serverį paminėjau, retas kas rusų serveryje žais jeigu dauguma nemoka rusų kalbos? O kas gero tame jeigu vėl daryti tokįi pati rp serverį kaip ir kiti daro? Kodėl tada turi žaisti pas tave? Aš tavo aprašyme nerandu eilutės "kuo mūsų rp serveris bus geresnis negu kiti jau buvę rp serveriai" , nematau jokių unikalių sistemų ar ko nors naujo , tiesiog man viskas primena šūdserverį, čia iš tos serijos "darau jog daryčiau" .

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Dabar, Adomas J. parašė:

Naujoviška tame jog niekas kitas ir to nepadaro.Aš tik viena anglų serverį paminėjau, retas kas rusų serveryje žais jeigu dauguma nemoka rusų kalbos? O kas gero tame jeigu vėl daryti tokįi pati rp serverį kaip ir kiti daro? Kodėl tada turi žaisti pas tave? Aš tavo aprašyme nerandu eilutės "kuo mūsų rp serveris bus geresnis negu kiti jau buvę rp serveriai" , nematau jokių unikalių sistemų ar ko nors naujo , tiesiog man viskas primena šūdserverį, čia iš tos serijos "darau jog daryčiau" .

Modifikacija dar kuriama, nenorėjau aš čia visu sistemų išdėstyti bet su laikų jos tikrai bus čia aprašytos jei bus tokia galimybė.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nemanau, kad šitas projektas vertas diskusijos, kadangi projekto savininkas neturi idėjų aprašyti abstrakčiai apie savo siūloma projekta SA:MP bendruomenės nariams!

Projekto pristatymas plagijuotas iš ČIA! o serverio logotipas :D iš ČIA!
 

 

Redaguota , nario Artūrasz
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1327 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...