Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

fivem San Andreas State Life


Karolis J.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1279 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, tikriausiai vėl numanot, kas per “šūdservas” vėl, čia pagyvuos 2 savaitės ir numirs serveris, tas pats per tapti, “pizdinti” scriptai. Dėja, siūlau visai ką kita. Pradėkim nuo to, kad serveris DOJ tipo, tikriausiai šovė jums į galvą "ekonomikos serveriai žymiai geresni, čia gi DOJ niekas nežais". Ką galiu pasakyti, čia nebus “eilinis” DOJ serveris lietuvių bendruomenei. Šis serveris bus ir yra heavy rp stiliaus, vadinasi role play čia gali užtrukti, net kelias valandas vien būdamas konflikte, apklausiamas pareigūnų ar gaivindamas žmogų. Būdamas pareigūnu, turi didelę atsakomybę, nes kiekvienas tavo veiksmas ar žodis, turi įtakos. Toks dalykas, kaip ginklo išsitraukimas prieš pareigūną, bus labai retas dalykas, tokie dalykai, nevyks kas dieną, ne kas savaitė ir galbūt ne kiekvieną mėnesį. Kiekvienas įvykis turės savo priešistorė ir turės labai daug neaiškumų kuriuos jūs turėsite išsiaiškinti. Turėsim detektyvų, kurie tyrinės įvykio vietas, turės išsiaiškinti situacijos aplinkybės, sekti pėdsakus ir surasti nusikaltėlį. Pas mus taip pat yra ugniagesių departamentas, tikriausiai numanot, kad kam reikia tų ugniagesių kurių net dažnai nereikia? Kas padės žmonėms kurie susidūrė eismo įvykyje ir yra įkalintas savo automobilyje? Ugniagesiai gan svarbi tarnyba pas mus, ne tik gaisrus gesins, bet ir jums padės eismo įvykiuose bei gelbės jus iš nepavydėtinų situacijų. Bet kurią dieną gali žmogus nuslysti nuo skardžio, dingti vandenyje, bei bet kada gali užsidegti pavojingos cheminės medžiagos. Turbūt viena svarbiausią tarnyba pas mumis, be kurio tarp departamentų komunikacijos neįvyktų. Tai yra komunikacijos departamentas, dispečeriu dirbti nuobodu nebus, bus tikras įšukis ir įtampa. Dispečeriai turės komunikuoti su 911 skambintoju, išsiaiškinti įvykio vietą, bei aplinkybės, ką toliau daryti bei sužinoti naudingą informaciją pareigūnams ir jiems perduoti. Komunikacijos departamentas turės prieigą prie CAD sistemos, su kuria bus lengviau dirbti savo darbą.
Tikriausia kilo jum klausimas, kaip mes užtikrins tokį roleplay kokybę ? Civiliai nevisi galės būti, o tik tokie asmenys kurie supranta kas yra heavy rp. Roleplay tai pat nevyks 24/7, o tik tam tikrom dienom ir nustatytu laiku. Taip męs palaikysime kokybę bei profesionalumą. Ačiū, kad skyrėte laiko šiai žinutei ir tikiuosi jus pamatyti projekte. ?

cc1a834160de9ae9a871a2aa9ead7bb8179.png


5faef0e6396a6dddfddc9492e2183169717.png
 

 

https://discord.gg/42MZVSC

Redaguota , nario Karolis J.
  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 5 savaičių...
2020-08-14 14:26, nebestumk gerai parašė:

Tokio dalyko kaip kada issitraukiamas ginklas, kiek laiko vyksta apklausos pareigunu civiliams ir tt, tu nenustatysi, taip kad gali svajones pasilikt sau

Serveris nėra public, tai yra whitelist tipo serveris. Suvaldysi jei tu paaiškinsi žmonėm, o jei jau žmonės to nebesugeba, tegul dirba savo turimą darbą.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 savaičių...
2020-10-04 16:35, Karolis.exe parašė:

Idėja ir motyvacijos gal yra, bet bukime realistikai ir žinom, kad Lietuviai tokiame serveryje nelabai žais, nu bet sėkmės.

Yra tikrai žmonių kurie ieško šio tipo roleplay, bet jie nebežaidžia, nes jau apkrautą pilną kopintų tokių pačių ekonomiškų serverių. Mano tikslas šiuo metu, pasiekti žinia apie šį serverį, ir galbūt sukursim, jaukią komfortišką vietą, kuriame bus galima tik mėgautis roleplay, o ne nervuotis. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1279 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...