Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

parduodu Parduodu modifikaciją los-santos mieste. 100eur galutine.


Andrius.027

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1388 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• PARDUODAMA SA-MP SERVERIO MODIFIKACIJA
 
Kaip ir matote daugelis Supergames nariai lankytojai kad yra parduodama SA-MP serverio modifikacija. Plačiau papasakosiu apie modifikacija apačioje:
 
Šita serverio modifikacija yra daryta nuo tuščio lapo tai yra jog ji pradėtą daryti nuo Blank popieriaus.
Tad atėjau čia aprašyti pirkėjui apie serverio modifikacija o ne apie iliustracijas tai žemiau bus viskas aprašyta.

 

391c703f6b4418b2fa8bd0e643ea338416.png

 

 
• Trumpai ir aiškiai apie mūsų SA-MP modifikacija:
 
Kaip ir minėjau viršuje kad serveris buvo daromas nuo 0%. Be to serverio veiksmas vyksta mėgstamiausių gaujinių mieste kurie žaide Gta San Andreas
tie supras kas reiškia Los-Santos miestas. Visas sistemas aprašysiu apačioje suskirstydamas kiekvieną sistemą atskirai.
 
 
• Serverio darbai:
 
Serveryje yra 2 tipo darbai kurie reikalauja darbo pakvietimo ir kur nereikalauja darbo pakvietimo.
 
• Serverio darbai (be pakvietimo):
• UAB Ademax:
 
Serveryje šio darbo tikslas yra kad nenusibostu serverio žaidėjams yra apgalvotą įdomi veikla tai yra: vežti krovinius kuriuos reikia pasikrauti darbo bazėje (krauti dėžėmis į tr.priemonę darbuotojui), kai furgonas bus pilnas praneš apie tai informaciją ir nurodys kur prekes reikės vežti, nuvykus į vietą jas reikės iškrauti iš mašinos taip pat po 1 dėžę, už kiekvieną iškrautą dėžę gausite truputi pinigų į rankas.

https://imgur.com/a/DU9QkdG
 
• Charlie Picerija:
 
Serveryje gyvuoja Los-Santos mieste įsikūrusi picą kur serverio žaidėjai privalo pirmą iškepti picą orkaitėje kur rasite darbo viduje. Iškepė pilnai picą turėsite paimti iškepusia picą iš orkaites ir nešti ją į lauką kur lauke jūsų laukia pasirūpinta darbinė transporto priemonė tai yra picos motoroleris ir jūs idėja picą į motorolerio bagažinė, picas galima gabenti žaidėjams kurie jus išsikvies su komanda /kviesti arba rašyti komandą /pristatymai ir pasirinkti jums prieinamą vietą nuvykus duoti picą botui, pas vieną botą galima pristatyti tik 1 picą per 1 minutę, už pristatymus gausite pinigų į rankas.

https://imgur.com/a/UNAXcKu
 
• Serverio darbai (su pakvietimu):
• Etransportas:
 
Šitas serveryje darbas priklauso Taksistų grupei. Kaip ir žinote Etransportas yra priklausantis keleivių nuvežimas į jiems paskirtas vietas t.y jie vežioja žmonės nuo taško A iki taško B. Serveryje yra specialiai sukurtos taksistų budėjimo vietos kur taksistai galės stovėdami budėjimo vietoje uždirbti dar papildomai pinigų. Jeigu nebus taksistams daug iškvietimų jie galės vežioti paketus kurios paskelbs į racija ir ten turėsite nuvykti paimti paketus ir nuvežti į reikiamą tašką ir gauti neblogus papildomus pinigus. Taip pat etransporto darbuotojai turi galimybę dirbti su nuosavomis tr.priemonėmis, tai ant mašinų užsidėti taxi ženklus ir gauti už tai algą.

https://imgur.com/a/DB5GOsP 


• Teisėsauga:
 
Kaip ir žinome serveryje egzistuoja tokie kaip Armija, FTB, SWAT nariai. Bet šiame serveryje yra paskirtas pavadinimas teisėsauga kurį atlieka visą saugumą vieną teisėsaugos sritis tai yra Policija. Serveryje veiksmo teisėsaugai tikrai netrūksta nuo žmonių patikrų iki gaujų užgrobiamu bankų/pastatų. Teisėsauga turi kovoti daug su gaujų nariais, nes gaujų nariai turi neblogas sistemas, teisėsaugos pareigūnai gali vežti ginklus į savo darbo bazė ir ten gauti kulkų kur jas išnaudoja ant gaujų narių. Teisėsaugai netrūksta darbo ir dėl įkaitų išlaisvinimo t.y gaujos padėda serverio žaidėjams kas tam tikrą laiką atsiranda laiko tarpas kai gaujos nariai gali susprogdinti teisėsaugos kalinių vartus ir juos išlaisvinti ir kovoti toliau su gaujos nariais. Teisėsauga turi ir savo narkotikų sandėlį kur gaujos nariai bando išsilaužti į narkotikų sandėlį ir ten pasiimti savo brangenybės.

https://imgur.com/a/szKt8xn
 
• UAB Dangara:
 
Šis serverio darbas priklauso mechanikams, jie turi daug paskirto darbo tokių kaip mašinų atitempimas į darbo garažą ir baigimas ties mašinos variklių sutvarkymo be to mechanikai turi sandėlį kur gamina padangas ir variklius juos pagaminus sukrauna sandėlyje ir po sandėlio jie vyksta į prekybą, nes mechanikai privalo kuo greičiau ir daugiau vienetų prigaminti dalių nes serveryje žaidėjams turintiems transporto priemonė yra būtinas dalykas, kitaip transporto priemonė nevažiuos. Mechanikai turi savo nuosavą konfiskuotų mašinų aikštelę ir už blogai pastatytas transporto priemonės jie baudžia veždami jas į konfiskuotų mašinų aikštelę. Serveryje nepasitaisysite kiek norėsite transporto priemonės ne mechanikai turi pagaminti transporto priemonių dalys į taisyklas.
 

https://imgur.com/a/s9Dcz3N


• Medicinos Centras:
 
Serveryje medikų būrys žaibiškai reaguoja į žmonių gautus iš kvietimus ir jie ne tik pagydo ar parduoda gyvybės šarvus , bet jie ir turi tam specialias medicininės pažymos kur reikalaujama norint įsidarbinti į darbus su pakvietimais. Medikai darbo bazėje turi savo specialias darbinės transporto priemonės su kuriomis veža po visą serverį vaistinėlės ir pildo jų dideliais kiekiais serverio žaidėjams.

https://imgur.com/a/j7XImuF
 
• Logistika:
 
Logistika serveryje gabena įvairias prekes visiems serverio darbams, tik ne uab ademax, nes ten prekės visai atskiros. Gabena tr.priemones į auto turgų ir saloną, mašinose yra kiekiai. Pakrovus krovinį nurodytoje vietoje šone pamatysite gabenimo informacija t.y ką vežą, kiek gaus už nuvežtą krovinį, kiek kilometru liko iki maršruto vietos, per komanda /patirtis pamatysite visus krovinius kuriuos esate nuvežę.

https://imgur.com/a/DAuxdjX
 
• Grupuotės:
 
Los-Santos mieste kaip ir minėjau atvirauja gaujos kurios užima visą Los-Santos miestą ir daro ką nori ir kaip nori. Todėl jie turi pilną pasidarė užduočių nuo paprasto pastatų pagrobimo iki banko ir saugyklos apiplėšimo. Jie turi nesileisti teisėsaugininkams į jų padaromus blogus nusižengimus kaip ir minėjau viršuje ties teisėsaugos darbo jiems užtenka ir įkaito išlaisvinimo ir greito pabėgimo iš Policijos Departamento ofiso. Tad gauja šitame serveryje turi didelį iššūkį su teisėsauga. Taipogi grupuotėms norint turėti ginklų juos reikia parsivežti iš ginklų sandelio kurį galite rasti /gmapp, turime 4 grobiamas zonas, dėl kurių galite kovoti, už kiekvieną užimtą zoną kas 30 minučių grupuotė kuri turi užkariautą zoną gaus po tam tikrą pinigų kiekį už vieną zoną į grupuotės fondą, kuo daugiau zonų turite tuo daugiau pinigų gausite. Papildomai turime furgonus kuriems reikia laužtuvo norint apiplėšti iš furgonų galite gauti pinigų, narkotikų. Taip pat, pasodinus žmogų į kaleimą, jai jis sėdi trumpiau nei 1 valanda jis atsiras teisėsaugos office pagrindinėje bazėje, o grupuotės nariai galės bandyti išsprogdinti vartus ir taip išlaisvinti visus kalinčius būtent tame kaleime. /gmapp esančioje drabužių parduotuvėje grupuotės lyderis gali pirkti uniformas, nupirkus uniformą iškarto visi grupuotės nariai gali persirengti į aprangą per komanda /persirengti > grupuotės uniforma.

https://imgur.com/a/AU9Zie0
 
• Kitos sistemos:
 
• Pasagos:
 
Serveryje mėtosi 100 pasagų po visą los-santos miestą, už kiekvieną rastą pasagą gausite 10XP, radus 25,50 ir 75 gausite papildomus prizus, radus visus 100 gausite pagrindinį prizą, sistemoje yra pataisymų nuo čyterių bandymo apeiti sistemą, bet tai plačiau papasakosiu tik kas pasiims modifikacija.
 
• Uogavimo sistema:
 
Serveryje yra sukurta uogavimo sistema, ji veiks paprastai serverio žaidėjas turi nusipirkti šalia yra esantis namukas ten priėjęs prie pirkimo turės nusipirkti uogavimo krepšį ir priėjęs prie uogavimo krūmų turės pasiimti tą krepšį parašęs (/daiktai) ir paspaudęs ant krepšys, uogaujant serverio žaidėjui gaunami mg tai yra už randama uogą duos RANDOM miligramų uogos jas pririnkęs žaidėjas gaus uogų rinkimo patirties. Taip pat po to rinkimo laiko galės serverio žaidėjas tas uogas priduoti ten kur ir pirko krepšį ir gauti papildomų serverio pinigų. Uogavimo sistema yra lygiais, nuo kiekvieno lygio gausite daugiau uogavimo xp kiekio ir daugiau miligramų uogų.
 
• Žvejybos sistema:
 
Žvejybos sistema principo panašaus turi kaip ir uogų, jums reikės nusipirkti meškerę nuėjus į žvejų parduotuvę ir pasirinkę meškerę masalą ir valą, juos nusipirkę tada jau galite rašyti (/daiktai) išsitraukti meškerę ir galite eiti prie jūsų pasirinktos norimos vietos ir žvejoti, gauti žvejybos patirties ir baigiant žvejoti jūs galite žuvys priduoti ir uždirbti nemažus pinigus. Žvejyba taipogi yra su lygiais, turint didesnį lygį padidinta tikimybė sugauti žuvies, nuo 3 lygio pradedamos gaudyti piniginės ir auksinės kriauklės, taip pat turime žvejybos misijas.
 
• AFK zona:

Serveryje yra AFK zona. Tai AFK zonos principas yra paprastas ja rasti galėsite parašę (/gps) ir ten nuvykus gausite tekstą už AFK stovėjimą. Be to atsiminkite jog būnant ant AFK zonos su bet kokia transporto priemonė jūs po 5 sekundžių išmes atgal ant kelio. Tad patariame būti be transporto priemonės ir nemaišyti serverio žaidėjams būti AFK režime.

https://imgur.com/a/A7gdQra

• furgonai:

Serveryje galėsite plėšti ir furgonus ir užsidirbti pinigų, ar narkotikų, bet nepamirškite , kad norint išsibrauti į furgoną jums reikės nusipirkti laužtuvą , o laužtuvo pirkimo vieta yra paslėpta, tad turėsite veiklos ir ją susirasti. Bet nepamirškime ir to, kad plėšimo metu prie jūsų gali prisistatyti policijos pareigūnų ir gali būti nemalonumų . Plėšiant furgoną jūsų laužtuvas gali ir sulūžti.

• Algos sistema:

Alga yra mokama kas 30 minučių jums pasiunčia žinutę iš swedbank, kad alga buvo pervesta, taip pat algos pervedimo metu jums nuskaičiuojami mokesčiai, kurių dalį galite atsiimti mokesčių inspekcijoje kurią galite rasti per /gps. Jai nenorite kaupti mokesčių ar tyngis laukti 30 minučių visuomet
galite parašyti komandą /nustatymai > išjunkti algą kas 30min, išjungus šį nustatymą, algą gausite kas 1 minutę kuri iškarto bus pervesta į jūsų banko sąskaita.

• Transporto priemonių sistema:
 
Serveryje egzistuoja 2 transportu priemonių turgus kur galėsite įsigyti norimą transporto priemonė tai yra jog 1 turgavietėje yra pačios pigiausios transporto priemonės 2 turgavietėje yra jau brangiausios transporto priemonės tad reikės gerai paplušėti ties pinigais dėl mašinos nusipirkimo. Serveryje nusipirkus transporto priemonė būtinai privalėsite prižiūrėti tokius dalykus kaip alyvas, akumuliatorius nes jų neprižiūrėjimas gali atnešti daug problemų t.y trūkstant alyvos jūsų transporto priemonei gali jūsų variklis patirti gan didelė žala kaip variklio užsidegimas ir mašinos remonto kainų problema. Jeigu jūsų mašina užsidegs jūs turėsite mechaninių dalių parduotuvėje nusipirkti gesintuvą ir tik tuo momentu jums pavyks numalšinti liepsną. Be to užgesinus transporto priemonės varikli transporto priemonė vis tiek nevažiuos nes jūs turėsite kviesti UAB Dangara t.y tai yra speciali firma kurį atlieka mechanines paslaugas tiek garaže tiek kelyje. Serveryje ne tik yra tik variklio gedimai, bet yra kaip ir kuro rūšis t.y Benzinas, Dyzelinas, Elektra. Paimkim vieną iš įdomiausių dalykų tai yra Elektromobilis jūs nusipirkę Elektromobili turėsite jį pasikrauti prie arčiausios esančios degalinės, tai yra tas kad jeigu jūs nusipirksite benzinini ar dyzelinių važiuojančia transporto priemonė tai jūs nuvažiuosite daugiau kilometrų negu su Elektromobiliu. Elektromobilio akumuliatorius išsikraus greičiau negu benzininis ar dyzelinu varoma transporto priemonė. Yra ir dalių parduotuvė kur galėsite nusipirkti GT spoileri ant transporto priemonės ir ji uždėti ant nuosavos transporto priemonės su komanda (/daiktai > GT spoileris).

https://imgur.com/a/obpexeI

• Namų sistema:

Namų sistema truputi išsiskiria iš visų esančių, nusipirkus namą jūs gausite savo privatų garažą kuriame galėsite laikyti savo turimas tr.priemones, šiuo metu garažas nėra labai dideslis, todėl jis skirtas tik vienai tr.priemonei ir keliems motociklams, arba daug motociklų, pati namų sistema buvo tobulinama ne kartą, visos namų funkcijos ir komandos /namai, reikia būti namie, kitaip komanda neveiks. Galimybė pridėti papildomų funkcijų ir komandų į namus pirkėjui panorėjus.

https://imgur.com/a/R3mJNMe

• Degalinių sistema:

Degalinės serveryje yra skirstomis į 2 tipus, taip degalų pilimas ir elektros krovimas. Norint įpilti degalų į mašiną, jums reikia užvažiuoti ant degalinės pickups ir iškarto jums pradės pilti degalus, baigus pilimą jums išmes pasirinkimą kaip norite atsiskaityti už degalus, galima sumokėti grynais pinigais, o jai nepakanka banko pavedimu. Pildant elektra taip pat reikės užvažiuoti ant pickup ir pasirinkti kokią mašiną norite krauti (kokia vairuojate), jai mašina ne jūsų, už elektros pakrovimą jums nereikės mokėti, žinoma tai galioja tik darbinėms tr.priemonės.

https://imgur.com/a/S1IV2FZ

• Dovanėlių sistema:

Kas 4-6 valandas, serveryje atsiranda 20 dovanėlių kurios mėtosi po visą los-santos miestą, už dovanėlių paėmimą asmuo ją radęs gaus xp,eur, arba kreditų, taip pat yra 1 iš 15 šansas, kad gaus bonus prizą, dovaną radus vienam asmeniui, jos neberodys kitiems, rinkimo laikas yra 20 minučių vėliau jos vėl dinks ir vėl reikės laukti 4-6 valandas.

https://imgur.com/a/wjSH0vW

• Medžių kirtimas:

Papildoma veikla serveryje kuri buvo įdėta po starto, tai medkirčiai, jiems nereikia nei pakvietimo nei papildomų priemonių. Nuvykus į miškas per /gps, rasite keletą mašinų kuriuomis reikia vešti malkas, šalia yra namukas, kur galite pasiimti pjūklą į rankas, pačiame miškelyje yra keletas medžių kuriuos galite kirsti, prie kiekvieno medžio įdėti kiekiai tai malkų likučiai, iškirtus medį nebegalėsite kirsti, reikės eiti prie kito. Nukirtus malką ją reikia padėti į sandėliuką, jai norite galite vešti malkas į gamyklą kuri randasi kaimeliuose, už iškrautas malkas gausite pinigų į rankas.

https://imgur.com/a/PMX5GaT

Kitos nuotraukos iš serverio:

https://imgur.com/a/8h9lGwo

 

• Modifikacijos kaina 100€ galutinė kaina. Pirmas neinu, todėl jai norit galit imti tarpininką.
• Susisiekti galite discord: Andrius#5348
• Arba skype: andrius_161
• Apžiūrėti modifikaciją galite ip adresu: 51.68.220.139:7777 iki 2020-06-02

Redaguota , nario #Andrius#
Paskutinės nuotraukos.
  • Teigiamai 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

16 minutes prieš, •Paulius• parašė:

150e tau rimtai reikia nuvaryt galva persisvesti kas tokius pinigus moka ant sampo graudu...

Jei tu nemates tokiu pinigu tai nereiskia, kad lietuviai tiek nemoka. Yra zmones uz csgo peilius moka 800+, o cia tik 150e uz pelna generuojanti projekta kuri galima prikelt ir uzsidirbti 3x daugiau su laiku. Kaina paderinus galima butu pasiimti po klaidu sutvarkymo.

  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prieš 1 valandą, Mantucha parašė:

Jei tu nemates tokiu pinigu tai nereiskia, kad lietuviai tiek nemoka. Yra zmones uz csgo peilius moka 800+, o cia tik 150e uz pelna generuojanti projekta kuri galima prikelt ir uzsidirbti 3x daugiau su laiku. Kaina paderinus galima butu pasiimti po klaidu sutvarkymo.

Nesijaudink pas mane ne simtais kortoi guli, bet ne visi proto turi kad zaidimams tokius pinigus leisti, krc gerai cia susipise gyvenima esat kad perkat tokius nieko vertus dalykus

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 3 valandas(-ų), Pablas parašė:

Nesupyk Andriau , aš turėdamas laisvus 150 eurų tikrai pasirinkčiau pigesnį gamemode , tavasis man nelabai žiūrisi, nelimpa kažkaip, nedabaigta, nesutvarkyta , neveltui ir per porą savaičių ir projektas žlugo.

100% pritariu. [Pažymėta raudona spalva] - o dar visi iš to projekto rėkė, kad pats geriausias ir unikaliausias projektas čia bus tai pat ir Chilleris. Taip ir aš ten buvau, bet toje modifikacijoje/serveri nieko gero visiškai.. Tad teko palikti projekto dalį iš bendruomenės. Tai dabar kur visas jūsų mandrumas, kur čia visi taip reiškitės dėl to "Gerumo". @Rebeka ir kiti nariai. ;D

Redaguota , nario Crossfire
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

2 minutes prieš, Vitalik3030 parašė:

Iš viso koks tolkas pirkti moda kai moda turi daugiau negu vienas žmogus?
Kur garantija jog kai nuperki už 150 eur po keliu dienu ar menesiu nebus paplatintas?

nera jokiu garantiju, pasitikejimo reikalas

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 3 valandas(-ų), Crossfire parašė:

100% pritariu. [Pažymėta raudona spalva] - o dar visi iš to projekto rėkė, kad pats geriausias ir unikaliausias projektas čia bus tai pat ir Chilleris. Taip ir aš ten buvau, bet toje modifikacijoje/serveri nieko gero visiškai.. Tad teko palikti projekto dalį iš bendruomenės. Tai dabar kur visas jūsų mandrumas, kur čia visi taip reiškitės dėl to "Gerumo". @Rebeka ir kiti nariai. ;D

Ammm, o kur aš reiškiausi? Aš ten nei reiškiausi nei kažką dariau. Aš senei žinojau apie projekto ateitį nes ten buvo Chilleris ? ir manęs nepridėk nes aš niekur, niekam, nieko nesakiau ?

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 8 valandas(-ų), Pablas parašė:

Nesupyk Andriau , aš turėdamas laisvus 150 eurų tikrai pasirinkčiau pigesnį gamemode , tavasis man nelabai žiūrisi, nelimpa kažkaip, nedabaigta, nesutvarkyta , neveltui ir per porą savaičių ir projektas žlugo.

Serveris užsidarė, nes nebuvo lankomumo ir man motivacijos nebuvo tobulinti modifikacijos, klaidos visos kurios buvo forume sutvarkytos, vistiek rašinėja į discord kiek daug klaidų, paklausius nei vienos nepasakė, tai nežinau ką jie ten išsigalvoja. Betkokiu atvėju gamemodą peržiūrinėju ir jai ką randu pataisau, galbūt ir naujų darbų įmesiu kol kas norės nusipirkt. PS temą redaguosiu, jai kas naujo atsiras pranešiu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1388 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...