Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

RPG-LIFE.LT Naujas pristatymas.


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1436 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi forumo nariai su jumis sveikinasi projektas RPG-life.lt !

bWu0IsV.jpg

Projekto administraciją, sudaro :                                                             

 

Savininkas - Tomas_Kudirka (26m)

Savininkas - Giedrius_Lisauskas (27)

Skripteris - Edgaras (34m)

 

Taigi noriu jums pristatyti dar kartą savo projektą tai RPG-LIFE.LT :

 

Trumpai apie pačią idėją, kuri kilo labai seniai, planuota, perdaryta, koreguota,  mintyse dėliota ir taip ir taip. Pereita juoda ir šalta su viskuo, daug negatyvo susilaukėme, vien tam, kad žmonės galvojo, apie kitą gm, kuris visiškai,  ne prie ko, žinoma, čia ir dalis mano kaltės buvo, kur buvo paskelbta tema, bei pati visa klaidinga informacija, bei aprašymas.. Todėl norėčiau pabandyti iš naujo, bei visų atsiprašyti, už klaidingus, duomenis.  O dabar  tai yra, pats tikriausias RPG 'GM' . Startavus serveriui, kelių savaičių bėgyje, manau patys pamatysite tai.   Tikiuosi šis aprašymas parodys mūsų planus gerus, bei viltį, kad atsiras žmonių kuriems patiks, bei norės prie mūsų prisijungti. Palaikykime vieni kitus, o ne peikime, už bandymą, nes nedaro tik tie, kurie bijo susimauti.

 

Trumpai apie Modifikacija.

 

Modifikacijai  bus naudojamas editas (RPG-LIFE 1.4v)  kuris perdarytas (Edgaro),  bei prie kurio įdėta labai daug laiko, bei darbo, kuris turėtų išsiskirti  iš kitų projektų savo sistemos. Prie pačios modifikacijos dirbame, gan ilgą laiką,  nemanau, kad domina tai jus, tad ir viskas bandoma paruošti naudojimui, tvarkingui, kad startavus serveriui, neiškiltų begalės problemų. Startavus mūsų forumui yra renkami direktoriai, adminai ir visi kiti prižiūretojai kurių dar mums reikės. Direktorius, kaip jau po truputi išrinksim, laukiam registruojantis žmonių, bei pildančius anketas.  Tai bus jiems proga papulti į serverį nes jie patys turės pertestuoti savo darbą ir surašyti  darbo bugus kuriuos reikės butinai sutaisyti prieš startuojant, kad starto metu žaidėjams nekiltų problemų dėl darbų bugų. Tad su jūsų pagalba projektas  bus skalndus, bei funkcionuos.  Įsijungiame, į darbus, registruojamės forume, pildom anketas į direktorius, prižiūrėtojus, ir visą administraciją,  bei didinam gretas.  Laukiam.  Bus žinoma, naujų, bei ir senų sistemų, kurias būsite matę, daugybę kartų.Bei tai nesutrukdys tobuleti.  Mūsų likimas tai jūs..  

 

 


•••  Projektas kuris vertas dėmesio, pasistengsiu aš jums paaiškinti kodėl.  •••

 

PmnszEr.png

 


 

Ginklų licenzijos laikymas :


Ginklų licenziją serveryje išsilaikyti nėra taip paprasta, kaip galėtų atrodyti iš pirmo žvilgsnio. Pirmiausia turėsite išlaikyti teoriją, o tikvėliau lauks praktinis darbas. Per tam tikrą laiką reikia pataikyti į kuo daugiau taikinių, kuo mažiau prašaunant kulkų į šoną. Skaičiuojamas yra ir laikas, ir pašautų taikinių skaičius, ir nepataikytų kulkų skaičius. Turėsite kuo greičiau pataikyti ir kuo daugiau, jog sugebėtumėte gauti licenziją.   

 

 

 


 


••• Darbai su pakvietimais •••

 

 

 Medikai :

 

Žmonės, kurie turės užtikrinti žaidėjų sveikatą, suteikti jiems sveikatos pažymą. Medikai kaip ir daugelyje serverių neišsiskiria savo darbu, gydo žmones, bet pas mus medikas ne tik turės suteikti pirmąją pagalbą,  jis turės būti pasirūpinęs,kad visada prie savęs turės vakciną ar vaistinėlę, o gal net medicininę kanapę. Kodėl viso to reikia? Nežine kada miške uogaujant ar medžiojant stirną, kad užsidirbti vieną kitą  papildomą pinigą, pasigausite erkę, ar kokią ligą. Serveryje, net ir važinėdami rasite žmogų, kuriam reikės suteikti pagalbą.  8mxYMH3.png 

 

 

 Policijos  Departamentas :

 

Vienas iš sunkiausių, atsakingiausių darbų serveryje, tik jie taip garantuotai gali rūpintis mūsų saugumu serveryje, ginti nuo apsvaigusių narkomanų, nuo agresyvių gaujinių. Žaidėjai pasiryžę dirbti šiame darbe labai daug laiko, kantrybės, skiria jums ir privalo būti šaltų nervų mes visi tikrai žinome kokių švelnučių žaidėjų būna. Su  veikla šis darbas, kaip ir paprastai nesikeičia, gaudysite gaujos narius, tikrinsite furistus atvažiuojančius iš miesto. Kelsitės rangus, jog galetumėte, pasirinkti kitą darbo transportą, bei kas be ko ir daugiau uždirbsite.  Reaguoti į iškvietimus, bei stengtis, dėl visų saugumo. mYZ48j6.png   FgxTh2m.png  

 

 

Taxi :

 

Nenori rizikuoti gyvybe, patinka ilgą laiką važinėti serveryje ir kalti gražaus pinigėlio, čia tavo vieta, Taksi firma rūpinasi mūsų kelionėmis  jei nerandame kažkokių tai vietų , o gal transportas sugedo ar gal jo  net neturite, tad šie žmogeliukai visada greitai laiku ir vietoje bus. VH3FH7p.png

 

 

 Fūristai :

 

Daugumoje serverių šie žmogeliai net nebūna veiksmo vietose važinėja daug laiko užmiestyje,bet ne pas mus. Pas mus šie vairuotojai turi pačiame mieste tikrai ganėtinai daug veiklos, vešti kurą į kolonėles priimti bendrus užsakymus iš klientų, bet jei tau tai atrodo mažas uždarbis? Taip pat, turesite galimybę,  krautis narkotikus iš narkotikų sandelių. Neužmiršk saugotis gaujinių gal už kampo tavęs jau laukia,bet gali būti ne tik gauja, gali būti ir PD kuri gali akimirksniu viską konfiskuoti.  Bei prie jų gretų prisideda armija, tai didelis iššūkis saugiai ir į vietą pargabenti krovinį. 

 

 

 Baikeriai :

 

Baikeriai.  Vienas iš tų darbų, kurie sukelia nostalgija, bei todėl, pagalvojau, kad jie reikalingi. Nes koks miestas, jei nėra piktų dėdžių. Su savo "Žirgais"   Veikla, ganėtinai bus sena,  turės darbo su narkotikais, grobimais,  bei galės grobti  žmones, už kuriuos reikalaus išpirkos.  Beabejo prasidės karai su gaujiniais, dėl sandėlių. 


 Armija :

Esi  stiprus,  atsibodo sėdėti namie, šis darbas kaip tik tau, sugaukite nusižengusius asmenis, renkite reidus, bei  apieškokite furistus, gabenančius krovinius iš miesto, ar į miestą, gal tai nelegalu. !!  Turėsite bendradarbiauti su  Policijos pareigunais, nes užsiimti visais miesto nusikalteliais, ar grubuotėmis, tiesiog jums bus per sunku. 

 

 Mechanikai :

 

Tai darbas, kuris kaip ir visada, yra sukoncentruotas, ties  tais asmenimis, kurie negali pasirūpinti savo automobiliais, tad kaip ir visada, jie pagal iškvietimus, stengsis padėti, iškilus transporto priemonei sunkumų, bei bus tie, kurie ne vietoje palikus asmeninį automobilį, nutrauks į saugojimo vietą, už kurią turėsite susimoketi, norint pasiimti savo transporto priemonę. !! 

zXncLAV.png     jx0fj9w.png 

 

Dyleriai :

aLoPsLP.png

 

S.W.A.T :

 

WnSssYb.png qFUQuw4.png

 

Gaisrininkai :

 

5k5dY4J.png

 

Skelbėjai :  

S40F7yJ.png

 

Mini Darbai :

 

Nerandate patinkančio darbo, ne bėda, daug pasirinkimo bus išbandyti lengvesnius darbus, bei suprasti ko norite, iš daugelio mini darbų, vienas iš jų pakrantės apsauga.  3lLVW4X.png

 

Prisijungimas :

 

Greitas ir paprastas prisijungimas. doYkxzU.png

 

 

Admin On Duty :

 

njWwbBA.png

 

Kazino sistema :

Esate azartiškas, mėgstate žaisiti iš pinigų, ši vieta kaip tik jums.  

 

Q7vUcTm.png mLlOvjT.png 

 

 Atradimų sistema :   

 

Viena iš gan idomesnių veiklų, neturintiem darbo žaidėjams, ieškoti atradimų, juos kolekcionuoti, bei parduoti uz pinigus, ir taip įsitvirtinti savo mieste. 

 

INFO Lentele :

o1Rh0Zk.png

 

Valdymo pultas :

odQQtjk.png

 

Atrakcionų sistema :

 

JwVbOiR.png Rz266zX.png MJDXNee.png DR8PmQX.png 

 

Gaujų Sistema :

 

Serveryje egzistuoja tikrai įdomi gaujų sistema. Apie ją norime jums dabar papasakoti.  Gaujos kūrimo etape jums reikės susirasti savo gaujos bazę,  kitaip vadinama "hood" vietą. Sukūrus zoną galėsite grobti įvairius serverio pastatus, tokius kaip bankas, vyriausybė ar viešbutis. Gaujos norėdamas gauti narkotinių medžiagų ar ginklų turės kovoti dėl sandėlių, kuriuos papildo fūristai. Konkurencija tarp sandėlių bus išties didelė todėl taip paprastai narkotinių medžiagų ar ginklų negausite. Nepamirškite, kad tam stengsis sutrukdyti Policijos Departamentas, Armija, ar net S.W.A.T. Esant gaujoje tai pat galėsite ir tuo pačiu metu dirbti darbe, todėl tai tik pagyvins šią sistemą. Gaujų sistema skirta suburti žaidėjus. Gaujos nariai savo gaują galės tobulinti už tam tikrus aspektus, patobulinus gaują atsiras vis naujų komandų kurias galėsite išnaudoti. Gaujos turės tikrai gan įdomią sistemą,  galės keltis lygius, rinktis reputacijos taškus, bei už juos gauti naujus skin, bei geresnius ginklus.  6IKnY29.png

 

Naujokų misijos (/nmisijos) : 

UCrUqoD.png

 

 

Namų sistema :

 

Tai jūsų namas, kurį galėsite tvarkytis, kaip jūs tik norėsite, pirksite baldus, garso aparatūrą, bei taip kelsitės už pinigus namo interjerą. Baldus turėsite galimybę, taip, kaip jus tik panorėsite. Turėsime galimybę, susikurti namą.      

 

AFK Zona : 

07L3Fne.png

 

 

Garažai :

Turite namą, bet neturite garažo, ne bėda,  bus galimybė įsigyti. 

mStpINc.png

 

Regitra - Vairavimo mokykla : 

Kaip ir įprastai, pirmiausia, reikės išsilaikyti  teoriją, irodžius įgudžius, turėsite galimybę, laikyti praktiką. 

UzvhnHM.png

 

Klausimanija :

 

 

8C7aewb.png

 

MINI-Event :

eAwRe5w.png

 

Nauji namai : 

 

Naujos vietos, nauji namai, kuriuos turėsite galimybę nusipirkti, bei įsirengti, taip, kaip jums yra patogiausia.  Susidėlioti baldus, visą vidų pasidaryti, taip, kaip jūs tik noresite.  Serveryje, rasite taip pat naujų namų, bei dizainų.  y0gH9AL.png  osLlFCI.png

 

 

 

Pasiekimų sistema :

Turėsite didelį misijų sarašą, kurį įvykdžius, gausite prizus. !!  uRCkuId.png 

 

 

Bankas :

N6WACKy.png

 

 

Automobilų Salonas :

 

Šiuolaikiškas salonas. Kuriame turėsite galimybę įsigyti sau patinkantį automobilį. 

   

 

 AFK Zona : 

 

Vieta kurioje, galėsite gauti  pinigu, bei  xp, už buvimą afk.  

 

 

AUTOSERVISAS  :

 

Nėra mechanikų, ne problema, tai vieta, kurioje galėsite patys tvarkytis,  savo asmeninius automobilius, dėti ratus, bei tiuninguoti, kaip jums  patinka !! 

  

 

 

Lenktynių Sistema : 

 

Galimybė išbandyti jėgas, su savo draugais, ar kolegomis, lažintis, kuris turi geresnius įgūdžius, lenktynėse !!!  qoIlleD.png

 

 

 

Veiksmas vyksta Los Santos Mieste !!

••• Mūsų puslapis www.rpg-life.lt [Jau veikia] •••
[Serverio data  planuojama 2020:05:023.]
••• Serverio Ip adresas : samp.rpg-life.lt •••
••• Veiksmas pas mus vyksta Los Santos •••

 

Tikiuosi, bent šį kartą, kažkas labiau patiks, ačiū už dėmesį, laukiam visų  norinčių prisijungti, judėkime kartu.  Pildykime anketas i  postus, kurių begalo daug yra.

 

Mūsų likimas, tai jūs !!! Pagarbiai RPG-Life.Lt Administracija. 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Projektas, kaip projektas. Bet ar jis išgulės ilgai SA-MP pasaulyje va čia klausimas geras. Nu bet manau visiem yra šansas įsitvirtinti ir išbandyt savo jėgas. Sėkmės jums, ir nežlukit greit - bet su nuotruakom galėjot ir pasistenkt kad gražiau žiūrėtūsi o dabar matosi ir mini-mapp ir kiti dalykai akutę labai traukia toki mentniekiai. ?

Redaguota , nario Rebeka
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sėkmes su projektu viska imate iš google.lt visi logo ir visa kita kaip jums negėda ir ta pati gm naudojat nieko nepakeite ka jūs bandote pasiekti geriau savo kažka darykite bent mappus galėėjau jau pasikeist o ne su tais pačiais daryt pristatyma, ir nauju sistemu pakurt, suauge žmonės kuriat bet viska platinta ir taip toliau, ir kaip negėda naudoti mano seno projekto real-city.lt projekto dizaina sėkmės jums su projektu palinkėsiu, ir kiek matau ne pilna dizaina turite  nusiripine 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tokio amžiaus savininkai turėtų žinoti kas yra investicijos ir, kad SA:MP kuriant projektą jų prireiks gi pvz jūsų nuotraukoje pavaizduotas banko išore nei vieno žaidėjo tai nesudomintu, nes turi pasistengti įnešti naujovių į SA:MP, kad ir žemėlapio darbai jau vien čia didelis pliusas žaidėjui užeiti į projektą bus, o toliau likusios sistemos. Aplamai norint sukurti gera žaidimo projektą reikia įdėti daugiau pastangų ir neskubėti startuoti paruošti geriau tvarkinga kokybiška modifikacija / svetainė, o toliau viskas su laiku atsipirks, nes jei jūs į tai pastangų neįdėsite tai suprantate nei žaidėjų turėsite ir projektas ilgai neišsilaikys tai pagalvokite geriau apie pastangas ir investicijas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Emm, tiesiai šviesiai pasakysiu - niekuo nenustebinot, kai kurie darbai man juoką ima asmeniškai (Armija, baikeriai, gaisrininkai, "skelbėjai".. kam jų reikės? ypač armijos). Mapp darbai gražūs, GFX darbas ne koks, pavadinimas kažkur girdėtas ir ne kartą. O dėl savininkų.. kodėl būtinai reikėjo rašyti, kiek jiems metų? Ir jeigu jiems virš 24 m., tai jie nieko daugiau neturi veikti, apart kurti SA:MP serverį, kuris galbūt išliks nors kelias savaites?.. Anyways, sėkmės. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ujujuj kiek laiko tame gamemode pražaista kiek mėnesių gal net metų viską atmintinai žinau mappus ,sistemas , net txd tie patys žodžius įkelta sena modifikacija , o per update bus spalvos , tekstai bei vienas kitas mappas pakeistas .Tad sėkmės vyrukai 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 15 valandas(-ų), Larsoniukas parašė:

Sėkmes su projektu viska imate iš google.lt visi logo ir visa kita kaip jums negėda ir ta pati gm naudojat nieko nepakeite ka jūs bandote pasiekti geriau savo kažka darykite bent mappus galėėjau jau pasikeist o ne su tais pačiais daryt pristatyma, ir nauju sistemu pakurt, suauge žmonės kuriat bet viska platinta ir taip toliau, ir kaip negėda naudoti mano seno projekto real-city.lt projekto dizaina sėkmės jums su projektu palinkėsiu, ir kiek matau ne pilna dizaina turite  nusiripine 

ne kad naudoja tavo projekto sena dizaina bet mano redaguota visa gm su visais mapp darbais ir mano atliktais darbais. :DDDDDd niekas nepakeista niekas nesiskyrė :D nieko naujo, kiek žinau ilgai netems jis nes patys pamatys kas per gm yra, kur poto neras galu kur kas kaip veikia ir kur problemos.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1436 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...