Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

GTAfarai.lt - RolePlay Serveris


SlinEris

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1430 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

f0951662a8f281a7a6818741e191485c954.png

 

http://gtafarai.lt/discord

http://gtafarai.lt/

https://gtafarai.lt/whitelist

 

PRADŽIA

Vos tik atvykus į miestą jums gali pradėti suktis galva, kilti stresas. Kaip jį numalšinti ? Mūsų patarimas nuvykti į artimiausia parduotuvę ir nusipirkti pora cigarečių. O ką daryti jeigu esi nerūkantis ? Pabandykite rasti xanax'o tablečių, jo jums tikrai turėtų padėti. Xanax'o galite nusipirkti pas įvairius žmones kurie taip pat atvyko į miestą ir jau atrado būdą kaip gauti xanax'o.

ID KORTELĖS ĮSIGIJIMAS

Nuvykus į „CITY HALL“ (Tikrinkite 1 nuotrauką), paduodate 375$ ir gaunate ID kortelę. Kortele, galite parodyti kitiems žmonėms paspaudus F7 , dažniausiai ID kortelės jūsų prašys policijos pareigūnai, o jeigu jos neturėsite jūsų lauks bauda. Jeigu jūs vairuosite transporto priemonę be ID kortelės jūsų lauks taip pat nemalonumai BAUDA ir LAISVĖS ATĖMIMO BAUSMĖ. 

b8501715d7edb66d5e3879f4a4123ad5534.png

TR.PRIEMONĖS TEISĖS: ID kortelė dar nepabaiga, kad vairuoti transporto priemonę jums reikia vairuotojo teisių. Jų neturint jums gresia baudžiamoji atsakomybė. T.Y Piniginė bauda ir kalėjimas. Teises išsilaikyti galite „Vairavimo mokykla“ (Tikrinkite 2 nuotrauką)

86ec01cf244769be4b5067cd48251452264.png

 

FLATBED LICENCIJOS IŠLAIKYMAS: Norite tapti miesto mechaniku ? Gaminti taisymo įrankius, supirkinėti mašinų detales iš žmonių kurie išrinkinėja transporto priemones, o tie žmonės žino kur stovi tam tikri žmonės kurie duoda sąrašus mašinų už kurias galite gauti neblogus atlygius, daiktus su kuriais galite pasigaminti daug įvairių daiktų. padėti žmonėms kelyje ir gauti puikų atlygi iš policijos pareigūnų kuriems prireiks jūsų pagalbos ! Žingsniai kuriuos turite atlikti, kad galėtumete visa tai atlikti 1: Flatbed licencijos išlaikymas- tai atlikti galite toje pačioje vairavimo mokykloje. 2 flatbed'ą  galite įsigyti „VAPID MOTOSPORT“.

 

Transporto priemonių tiuningavimas ir taisymas Mūsų mieste yra veikiantys custom garažai kuriuose galite pasitiuninguoti transporto priemones, o greitai susitvarkyti transporto priemones galite „Taisymo stotele“

Tiuningavo garažai

565a6b02dbc52a02bf086f6bd01f4bd4783.png

TAISYMO STOTELĖS

6e79709098e90bb0fd9fc5f42e004ed5590.png

NELEGALI VEIKLA

Namų plėšimas Kaip ir kalbėjome apie xanaxą jį galėtumėte rasti miesto civilių namuose į juos įsilaužę su tam tikrais įrankiais. Transporto priemonių išrinkinėjimas Tam tikrų mašinų išrinkinėjimas gali atnešti jums pinigų ir įvairių detalių su kuriomis galėsite gamintis ginklus, taisymo įrankius ir daug įvairių dalykų kuriuos galėsite parduoti miesto lombarde. Parduotuvių plėšimas Padės jums užsidirbti nedidelį kiekį pinigų ir pajusti rizikos skonį, tiesiog ieškokite parduotuvėje darbuotojo ir pabandykite jį apiplėšti, saugokitės policijos ! Bankų plėšimas Nemirštanti klasika, paliksime paslaptėlės kaip atlikinėti šį plėšimą.

Nelegalios lenktynės

Ieškokite mieste greičio entuziastų kurie jau tikrai yra žinomi seniems miesto gyventojams, o tuo labiau policijai apie jų rengiamas nelegalias lenktynes. Ką galite gauti dalyvaudamas čia ? Adrenalino dozę garantuota ir monetų už kurias galėsite įsigyti mašinas kurių niekur nepamatysite, nei vapid moto sport, nei PDM, šie asmenys gauna tik greičiausiais ir galingiausias transporto priemones iš Token Motosport.

 

DARBO CENTRAS Šis centras pasiūlys jums atlikti tam tikrus darbus kaip - paštininkas, fūristas, mechanikas.

e6f89865f63d29b4925f248eb25be31d39.png

 

Paštininkas Pasirinkus dirbti šį darbą jūs privalėsite išvežioti siuntinius per tam tikras lokacijas, transporto priemonę ir siuntinių sąrašą galite gauti Paštininkų darbo įstaigoje. (Paštininkų ofisas žemėlapyje pavaizduotas geltona P raide)

Fūristas Jūsų užduotis bus iš taško A į tašką B nuvežti krovinį kurį pats pasirinksite ir už tai gauti neblogą atlygį. Fūristų ofisą rasite žemėlapyje pažymėta mėlynu furgonu

Policijos akademija - Į ją įstoti reiks generalinio direktoriaus pritarimo, daugiau informacijos galite rasti discorde.

Medicina - Tapti ligoninės darbuotojų yra didelė atsakomybė ir šių žmonių vertinimas mūsų mieste, nepabijosime pasakyti, kad galbūt labiausiai gerbiamas ir nuoširdžiausias darbas mūsų mieste. daugiau informacijos galite rasti discorde.

 
 

 Jeigu turite supratimą apie transporto priemones ir turite talentą žmonėms įsiūlyti prekę esate komunikabilus ir esate atsakingas tikriausiai šis darbas yra kaip tik jums, mašinų pardavinėjimas galbūt bus kaip tik jums !

b38c12761d68e3e69dfa3040b4b52469397.jpg

RAMYBĖS ZONOS

RAMYBĖS ZONOS Mes labai vertiname ramybę ir leidimą žmonėms dirbti pilnu pajėgumu, miesto administracija labai prašome nesibūriuoti prie ligoninės, policijos nuovados jeigu jums nereikalinga šių įstaigų pagalba.

1265a58c3cc5ef3ca2bcdf2ee939ddeb870.jpg

Telefonas

Yellow Pages naudojimas - Ši aplikacija telefone naudojama yra įvairiems skelbimams, negalite jos naudoti ne pagal paskirtį. PVZ: Parduodu Opel Ascona - kaina 1500$ PVZ: Laidojimo namai nutrukusi styga. Tavo bobai truko styga ? Nebeda, palaidosim ja bet kada Patikslinimas:

Twitter naudojimas - Šį aplikacija telefone leidžia jums bendrauti su miesto gyventojais laisvai, joje patartume nekalbėti apie nelegalias veiklas arba bent menkiausiai apie tai užsiminti, jeigu naudosite tai būsite nubausite. PVZ: Šiandien atsikėliau su gera nuotaika, kaip jūsų ? PVZ: Eik velniop su savo tą nuotaika, sugedo mašina, o mechanikų nėra

DarkChat naudojimas - Šį aplikacija telefone leidžia jums slaptai perdavinėti informacija žinutėmis, kurti tam tikrus grupinius pokalbius ir komunikuoti, šioje aplikacijoje galite jaustis 100 procentų laisvai.

8fe572bb583f24077f8f364f05ceba0b36.png

 

Kaip išsikviesti policiją, mechanikus, medikus ? Mieste yra komanda - /112 Ją naudojate taip: /112 ambulance/police/mechanic (priklauso ką norite kviesti), tarpas ir apibūdinate situacija kas atsitiko, kokios būtent reikia pagalbos. PVZ: /112 police Avarija netoliese Legion Sqaure dvi transporto priemones susidūrė sankryžoje, reikalingi pareigūnai išspręsti situaciją, laukiame, juoda ir raudona transporto priemonė. Stenkitės visada apibūdinti situaciją kuo aiškiau, kad kiekvieno darbo darbuotojai žinotų kaip reikėtų reaguoti į iškvietimą ir ko tikėtis

Nuosavų mašinų pardavimas

Mieste yra komanda - /parduoticar Su šia komanda mašinų turgaus aikštelėje galite pardavinėti savo nuosavas transporto priemones kitiems žmonėms. Atvažiuojate į aikštelę, pastatote gražiai savo transporto priemonę rašote komanda /parduoticar ir nustatote savo transporto priemonės kainą. Aikštelė yra netoliese Legion Square ir ginklinės.

11e8e90f7d454b0797119426cb6a7992646.png

Jūsų transporto priemonė atrodys šitaip 

fdd8bb3e03737b16e8880d945f6556e8480.png

(Jeigu nebenorite pardavinėti savo transporto priemonės tiesiog prieikite prie jos ir paspauskite E)

RULETĖ

Mieste yra veikianti ruletė kurioje galite laimėti pinigų, rizika tikrai yra ganėtinai didelė, tad jeigu esate labai azartiškas žmogus būkite atsargus ! Ruletę galite rasti striptizo klube!

b6256b3e349b333b3851396aebc90c73339.png

KAULIUKU METIMAS

Mieste galite žaisti tarpusavyje mėtydami kauliukus su komanda /roll [kauliuku skaicius] [maksimalus skaicius ant kauliuko]

39e3fa9dd87bad328e7596ccc6a407d6305.png

DEGALINĖ

Galite papildyti savo transporto priemonės degalus degalinėse atvažiavęs į degalinę, išlipęs iš transporto priemonės ir priėję prie kolonėlės paspausti E raumenį.

904905c64beffee263fb5fc986249eb8812.png

KANISTRAS

Degalinėse taip pat galite įsigyti kanistrą ir jį naudoti papildyti kurą transporto priemonei. (Kanistrą isigyjate prie benzino kolonėlės, tik prie jos negali stovėti jūsų transporto priemonė) Išlipate iš transporto priemonės, prieinate prie mašinos galo, išsitraukiate kanistrą ir spaudžiate E raumenį

2fa442791dbdc42fb1859c822fde028398.png

KOMANDA /ME Serveryje naudojame /me komanda tam, kad apsakyti tam tikrus veiksmus arba užduoti klausimus. PVZ: /me Prakerpa neperšaunama liemenę Ir jeigu asmuo yra be sąmonės jisai jums nusako ką jūs matote prakirpę neperšaunama liemenę. /me Trys šaunamosios žaizdos, viena krūtinėje ir dvi dešinėjame petyje

 

KOMANDA /DO Serveryje komanda neegzistuoja. Vietoje jos yra naudojamas Voice (tokovoip)

GAUJOS

Mūsų serveryje nėra tokio dalyko kaip oficialios gaujos apie kurias būna dažnai daug klausimų. Žmonės buriasi į gaujas ir dirba kartu, norime primint tuo pačiu ir taisyklę, kad crime atlikinėti gali MAX 4ŽMONĖS Serveryje gaujos valdo tam tikras lokacijas, jeigu jūs tarkime atvažiuojate į Grove Street ir prie jūsų prisistato gaujos nariai ir pastebi, kad jūs jų rajone pardavinėjate narkotines medžiagas jie gali jums pradėti grasinti, prašyti užmokesčio už jūsų saugumą arba galite gauti pasiūlymą dirbti kartu su jais visa tai galėsite pastebėti miestui įsibėgėjus, tad vertinkite savo gyvybę ir atsiminkite, kad gaujos ir įtakingi nusikaltėliai kurie gali jūs terorizuoti ir įbauginti jūsų draugus, artimus žmones.

PAPILDOMOS KOMANDOS

 /mygtukai - Su šią komanda pamatysite ką daro visi keybindai mūsų serveryje.

/komandos - Su šią komanda pamatysite visas serverio komandas.

/carry - Su šią komanda galite nešti žmogų.

KAIP ATKABINTI PRIEKABĄ? Serveryje priekaba atsikabina paspaudus H raidę

Kaip įlipti į bagažinę? /trunkgetin - įlipate į bagažinę /trunkgetout - išlipate iš bagažinės

(Įlipti ir išlipti iš bagažinės galite tik tada kai mašinoje niekas nesėdi.)

  • TRUMPAS GIDAS APIE NARKOTIKUS.

Yra du shopai, jų lokacijas reikės susirast patiems. Vienoje yra cheminės medžiagos, sėklos ir kiti dalykai, kitoje laboratorinės medžiagos. Vienas shopas dirba tik dieną, kitas visą parą.

»Metamfetaminas - prasčiausiai apmokanti, bet ir paprasčiausia veikla. Jums reikės autobusiuko specialaus, specialios įrangos, kurią įsigyt reikės rasti shopą, reikės įrankių iš to shopo bei acetono ir opiumo rinkimo lokacijų. Važiuojate nuo miesto, paspaudžiate G ir kepat ir žaidžiat mini-game.

»Opiumas ir acetonas - dvi lokacijos su blipais, ant kurių teks begiot, kad rinkt tas medžiagas. Tai yra kertinės medžiagos amfetaminui ir solventui.

»Solventas - tai ingriedientas, kurį reiks "purkšti" ant kitų narkotikų, kad jie įgautų galutinį variantą. Kurie ras specialius shopus su visais įrankiais gaminti narkotines medžiagas, tas supras. Tada reiks rasti solvento gamybos lokaciją-gamyklą. Ten žaidžiant mini-game, reikės virt solventą, žaidimas gali būti pavojingas ir galite net mirti.

»Crafting stalai - jų yra penki mape, du mapo vidury, vienas Paleto ir du mieste. Mieste jie užslėpti kaip visada gan giliai, už miesto juos rasti lengviau. Pasiruoškite kariaut dėl jų ir būt nureketuotiems.

»Kokainas - yra lokacija lapams skinti. Po nuskinimo jums reikės juos perdaryti į neapdorotą kokainą (padaryti jį į seną gerą 1g kokaino receptą prie crafting table, reikės lapų bei dujų balionėlio). Tada jums reikės dviejų solvento buteliukų, neapdoroto kokaino ir buteliuko chemikalams purkšti, kad išgauti receptą.

»Marihuana - reiks pirkt sėklas, trašas ir vandenį, kad auginti žolę. Auginti galima visur, kur tinkama žemė. Galutiniam receptui reikės vieno solvento, marihuanos lapų, svarstyklių ir popieriukų. Sėkmės ieškant receptų ir lokacijų, mažieji gangsteriukai, nes kas buvo parašyta - tai tik užvedimas ant kelio, o ne galutinė informacija how-to.

Namų Sistema

Nauja namų sistema - tai itin nauja sistema su daug namų visame žemėlapyje, įvairiausiuose vietose, priėjus prie namo durų jūs matysite tam tikra "Icona" kurioje matysite pinigų suma kuria reikia mokėti už namą, nusipirkus namą taipogi galite nusipirkti seifą kurį galėsite pastatyti namuose, bei laikyti sau svarbius daiktus   

Namų komandos

/setwardrobe - pastatyti drabužių spintą.

/furni - įjungia baldų statymo programą (atsargiai su statymu, nes baldus pastatę, jų išimti negalėsite, o adminai irgi nelekios, kad juos jums išimti).

/invite [id] - pakviesti žaidėją į namus (žaidėjas turi būti šalią namų).

/givekeys - veikia tik viduje, su rodyklėlėmis pasirinkite žaidėją ir spauskite enter. (išsisaugo ir po restarto, veikia visam laikui, kol raktas neatimtas).

/takekeys - lygiai tas pats principas, kaip givekeys. 

ce4cb9f4b2a5b25b8ce431af5d8734bd425.png

 

http://gtafarai.lt/discord

http://gtafarai.lt/

https://gtafarai.lt/whitelist

Redaguota , nario Slineris
  • Teigiamai 4
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

3 minutes prieš, Kukme1steris. parašė:

Tai faktas, aš tik pasakiau kad jis nėra laisvas šiuo metu, o ar bus tai priklauso ar jį prates savininkas

Šiandien arba vidurnaktį domenas išlenda iš karantino (ir jį gali priegbti bet kas), karantinas vyko visą mėnesį. Jeigu būtų jų domenas būtų senai pratesę :)

Redaguota , nario PreFix
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

1 minute prieš, PreFix parašė:

Šiandien arba vidurnaktį domenas išlenda iš karantino, karantinas vyko visą mėnesį. Jeigu būtų jų domenas būtų senai pratesę :)

Šiadien karantinas pagal viską tik prasidėjo, nes įkurtas prieš metus, kai praeina metai prasideda karantinas, reiškia dabar dar mėnėsį jis ten bus

Įkurtas 2019-05-14 08:35:42

Termino pabaiga 2020-05-15 23:59:59

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Dabar, Kukme1steris. parašė:

Šiadien karantinas pagal viską tik prasidėjo, nes įkurtas prieš metus, kai praeina metai prasideda karantinas, reiškia dabar dar mėnėsį jis ten bus

Įkurtas 2019-05-14 08:35:42

Termino pabaiga 2020-05-15 23:59:59

Na tavo tiesa, ne taip pasižiūrėjau :)

  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Jau gal metus žinomas projektas, bet, kaip buvo tas pats per tą patį taip ir nepasikeitę niekas realiai atrodo iš aprašymo, neveltui numiręs jau tiek laiko. Vienintelis pliusas tai, kad buvo vienas pirmųjų lietuviškų fivem projektų ir dauguma senbuvių fivem pradėjo būtent nuo šio serverio, aišku tai buvo totalus garbage tuo metu ir vien tik pvp serveris, kur kas norėjo tas tą darė, na bet anyway, vienas pirmūjų nepaneigsi, gaila tik, kad po GTAVRP projekto atsiradimo, šis iškarto nusimarino ir galutinai užvertė kojas. Sėkmės bandant prikelti.

Redaguota , nario Enderdroid
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

2020-05-16 18:40, Enderdroid parašė:

Jau gal metus žinomas projektas, bet, kaip buvo tas pats per tą patį taip ir nepasikeitę niekas realiai atrodo iš aprašymo, neveltui numiręs jau tiek laiko. Vienintelis pliusas tai, kad buvo vienas pirmųjų lietuviškų fivem projektų ir dauguma senbuvių fivem pradėjo būtent nuo šio serverio, aišku tai buvo totalus garbage tuo metu ir vien tik pvp serveris, kur kas norėjo tas tą darė, na bet anyway, vienas pirmūjų nepaneigsi, gaila tik, kad po GTAVRP projekto atsiradimo, šis iškarto nusimarino ir galutinai užvertė kojas. Sėkmės bandant prikelti.

Nu jeigų būtumėte mūsų discorde bei skaitytumėt pranešimus matytumėte, kad serveryje daug kas keičiasi ? nepabuvus nepabandžius pažaist nereikia sakyt jog "nepasikeitę niekas" šitam aprašyme yra pateikiamas kaip ir pristatymas kaip ir gidas naujokui ;) O visus naujinimus ir kas keičiasi galite pažiūrėti gtafarai.lt/discord

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1430 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...