Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2231 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kai man reikėjo greitai stikliuko, tai lygtais iš mobizona.lt pirkausi. Iš pradžiu atėjo skilęs, bet support'as greitai atrašė ir jau po kelių dienų gavau naują.

Redaguota , nario darrel.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

19 minutes prieš, ⠀-⠀ parašė:

Apsaugini nuo ibrezimu ar pagr. ekrano? ;D

nuo ibrezimu , pirsto antspaudu bei kazkiek kad maziau dužtu

40 minutes prieš, darrel. parašė:

Kai man reikėjo greitai stikliuko, tai lygtais iš mobizona.lt pirkausi. Iš pradžiu atėjo skilęs, bet support'as greitai atrašė ir jau po kelių dienų gavau naują.

dekui uzmesiu akį

(redaguota)
prieš 1 valandą, ZoLq parašė:

nuo ibrezimu , pirsto antspaudu bei kazkiek kad maziau dužtu

dekui uzmesiu akį

Nuo duziu? tu ta telefona metysi? nusipirk dekla ir akiniams valyti servetele, ja uzdek ant ekrano ir ikisk jos gala i pati dekla, štai tau ir apsauga

man asmeniskai, naudoti ant ekrano kazkokias apsaugos priemones yra nesamone, kencia ir reakcijos laikas, ir vaizdas nera 100% per tas priemones. kiek esu turejes ismaniuju, niekada nesu naudojes tu ekrano apsaugu, siaip, plastikas/guma yra geriau nei stiklas, + daug pigesnis, tik kentes ekrano kokybe

Redaguota , nario ⠀-⠀
9 minutes prieš, ⠀-⠀ parašė:

Nuo duziu? tu ta telefona metysi? nusipirk dekla ir akiniams valyti servetele, ja uzdek ant ekrano ir ikisk jos gala i pati dekla, štai tau ir apsauga

man asmeniskai, naudoti ant ekrano kazkokias apsaugos priemones yra nesamone, kencia ir reakcijos laikas, ir vaizdas nera 100% per tas priemones. kiek esu turejes ismaniuju, niekada nesu naudojes tu ekrano apsaugu, siaip, plastikas/guma yra geriau nei stiklas, + daug pigesnis, tik kentes ekrano kokybe

Niekada nežinai, kada telefonas gali netyčiom išslisti ar kas nors į tave atsitrenks ir taip telefonas iškris. Kiek naudoju stikliukų, joks reakcijos laikas nesuprastėja bei ekrano kokybės skirtumas minimalus.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

prieš 9 valandas(-ų), ⠀-⠀ parašė:

kiekvienas turi savo nuomone , gali taip issaugot telefono perpardavimo kaina + paciam maloniau turet tvarkinta telefona.

(redaguota)
prieš 22 valandas(-ų), ZoLq parašė:

kiekvienas turi savo nuomone , gali taip issaugot telefono perpardavimo kaina + paciam maloniau turet tvarkinta telefona.

Man baisiau būtų su planšete be ekrano apsaugų, nei su telefonu ;D Man neteko sudaužyti ar įbrėžti ekrano, tad nelabai turiu nuomonės šiuo kl. 

Šiaip nueik į tlf. taisyklą ir tau uždės tą apsauginį stikliuką, bus 10k pigiau nei pirkti iš interneto. + nereiks jokių kurjerių ar paštomatų

Redaguota , nario ⠀-⠀
5 minutes prieš, ⠀-⠀ parašė:

Man baisiau būtų su planšete be ekrano apsaugų, nei su telefonu ;D Man neteko sudaužyti ar įbrėžti ekrano, tad nelabai turiu nuomonės šiuo kl. 

Šiaip nueik į tlf. taisyklą ir tau uždės tą apsauginį stikliuką, bus 10k pigiau nei pirkti iš interneto. + nereiks jokių kurjerių ar paštomatų

Pigiau tikrai nebus :D

HP Omen 15

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2231 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...