Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2265 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Forumo skiltys kopijuotos nuo https://wgame.lt (globalas.eu). Apgailėtinas.

359E513E-26ED-4453-A180-50E86B2B314B.png.adc25106ae3e04ebf6e89df9d65ff702.png

Užsisakydami VPS, VDS serverių nuomos paslaugas per mano rekomendavimo nuorodą https://www.dedikuoti.lt/rekomenduoti.php?enN2THk4ek8JMQk0MDA5 , nuo užsakymo sumos gausite 50% IV premijos į savo balansą.

51 minutes prieš, Tomas.cs parašė:

Forumo skiltys kopijuotos nuo https://wgame.lt (globalas.eu). Apgailėtinas.

Ten viskas kopijuota, tai nėra priežasties gilintis kodėl projektas parduodamas. Nuo pat dizaino keliaujant f. rangais iki pačių skilčių temų.

HvUkUhu.gif

// Naujas Counter-Strike 1.6 projektas NUKE.LT

(redaguota)

Pagrinde buvo Godsgames.eu ir Mixai.lt (ne reklama) MIX Projektai,nusprendziau atidaryti 1-2 arenas savo malonumui mix sukimams ir panasiai.Paleidau,rinkosi zmones viskas prasidejo dar pries cslife.lt (ne reklama) jau net nebepamenu kokie pavadinimai buvo,nebesuprantu kodel bet vaikai ir kitokio amziaus zmones pradejo darytis mix serverius bei projektus,lyg tai tapo populiaru :D  istiesu labai juokinga aisku,pradejo kurti kurti ir kurti.Forumus serverius ir panasiai,bile butu ijungtos arenos,kokybes 0.Nieko nesakau jog zmonems kuriems pardaviau projektus,arenas ar dar kazka buvo viskas kokybiska,bet tai ir buvo toks dalykas jog dariau sau ir savo zaidimams mix.O kodel visi is paskos pradejo begti as nebezinau,nu bet suprantama vaikai.Netgi paprasto dalyko kaip advertisements.ini failiuko kuriame yra reklama mano 1 serverio cituoju "Jusu zaidimo kokybe,musu prioritetas" 4 gal projektai nesugebejo pakeisti savos reklamos,visur tapati ideta,galite tai pamatyti uzeje i sudservius vaiku situos.Taspats .top kuri man padejo zmogus padaryti,kuris buvo padarytas mano serveriui,dabar visur tas pats :D  netgi maciau dar su tapacia duomenu baze sujungta buvo kai kur.Na aisku juokinga,pats mix pluginas aisku irgi visur tas pats :D tiesiog pati pirma projekteli kuri sau dariau kam pardaviau tas pasidalino ale mix packu ir vaikai pradejo darbus galvodami jog cia va sukursiu mix projekta :D o pagrinde aztec.lt playcs.lt cslife.lt cslay.lt (cslay dar kazka bando pagal save pasidaryti,nieko pries istiesu) toliau net necituosiu nes nebepamenu viska daro po manes o kam? nesuprantu,ir visi sitie yra sudserviai,kurie stovi ant VPS-1 ir bando uzkariauti mixu pasauli :D  nieko pries neturiu,ir nieko nenoriu ant kazko prirasyti tik sakau kaip yra,tiesiog vaikai nustokit vaidinti ne vaikus,kurti beprasmiskus mixus,gadindami pacia mix schema bei susigalvokit savo ko nors :) bent jau advertisements.ini failiuke reklama savo irasykit,aciu.

Redaguota , nario Counter Strike Paslaugos
reikejo
45 minutes prieš, Counter Strike Paslaugos parašė:

Pagrinde buvo Godsgames.eu ir Mixai.lt (ne reklama) MIX Projektai,nusprendziau atidaryti 1-2 arenas savo malonumui mix sukimams ir panasiai.Paleidau,rinkosi zmones viskas prasidejo dar pries cslife.lt (ne reklama) jau net nebepamenu kokie pavadinimai buvo,nebesuprantu kodel bet vaikai ir kitokio amziaus zmones pradejo darytis mix serverius bei projektus,lyg tai tapo populiaru :D  istiesu labai juokinga aisku,pradejo kurti kurti ir kurti.Forumus serverius ir panasiai,bile butu ijungtos arenos,kokybes 0.Nieko nesakau jog zmonems kuriems pardaviau projektus,arenas ar dar kazka buvo viskas kokybiska,bet tai ir buvo toks dalykas jog dariau sau ir savo zaidimams mix.O kodel visi is paskos pradejo begti as nebezinau,nu bet suprantama vaikai.Netgi paprasto dalyko kaip advertisements.ini failiuko kuriame yra reklama mano 1 serverio cituoju "Jusu zaidimo kokybe,musu prioritetas" 4 gal projektai nesugebejo pakeisti savos reklamos,visur tapati ideta,galite tai pamatyti uzeje i sudservius vaiku situos.Taspats .top kuri man padejo zmogus padaryti,kuris buvo padarytas mano serveriui,dabar visur tas pats :D  netgi maciau dar su tapacia duomenu baze sujungta buvo kai kur.Na aisku juokinga,pats mix pluginas aisku irgi visur tas pats :D tiesiog pati pirma projekteli kuri sau dariau kam pardaviau tas pasidalino ale mix packu ir vaikai pradejo darbus galvodami jog cia va sukursiu mix projekta :D o pagrinde aztec.lt playcs.lt cslife.lt cslay.lt (cslay dar kazka bando pagal save pasidaryti,nieko pries istiesu) toliau net necituosiu nes nebepamenu viska daro po manes o kam? nesuprantu,ir visi sitie yra sudserviai,kurie stovi ant VPS-1 ir bando uzkariauti mixu pasauli :D  nieko pries neturiu,ir nieko nenoriu ant kazko prirasyti tik sakau kaip yra,tiesiog vaikai nustokit vaidinti ne vaikus,kurti beprasmiskus mixus,gadindami pacia mix schema bei susigalvokit savo ko nors :) bent jau advertisements.ini failiuke reklama savo irasykit,aciu.

Puse dalyku iš tavo galiu pasakyti  iš interneto :) 
O jei nė spėju Terror buvo parduoti :) dėl top kas ten tokio pakeista? Nelabai pastebėjau. 
Ir patikėk manimi ne tu vienas buvai jau susikures ( mix ar arena serverius ) o jau ju buvo pilna :)

Žinoma neginu to projekto viršuje ensačio kad kopijuoja kiekviena šuda bet nereikia čia saves taip jau iškelti

(redaguota)
prieš 22 valandas(-ų), iVron parašė:

Puse dalyku iš tavo galiu pasakyti  iš interneto :)
O jei nė spėju Terror buvo parduoti :) dėl top kas ten tokio pakeista? Nelabai pastebėjau. 
Ir patikėk manimi ne tu vienas buvai jau susikures ( mix ar arena serverius ) o jau ju buvo pilna :)

Žinoma neginu to projekto viršuje ensačio kad kopijuoja kiekviena šuda bet nereikia čia saves taip jau iškelti

Bet kuriuo atveju as is Terroro niekada nieko nepirkau,viska gaunu nemokamai ir gaudavau.Taip dauguma jo kurti pluginai,bet tai neesme kad butent jo ar butu Arkx'es zmones ilgiau tuo uzsiiminejo (butent kodavime) tai nelabai matau kas dar uzsiiminetu isskirus juos abu tvarkingai,na yra dar keli zmones.Tai kad mix pluginai visi ju tai cia faktas.Tai butent kad paprasti pluginai kaip reklamos pluginas kuris trauktas is interneto,ir padarytas pagal mano serveri buvo,ka ir sakau kad pati reklama kuri parasyta mano serveriui,dabar parasyta 3 serveriose taipat.Tai tik parodo jog vaikai net nezino kur keisti tokio dalyko,ar nesugeba savo kazko parasyti tai ant kiek cia reiki buti tokiu.O apie terrorus xujorus tai man nesvarbu,jie uz iprasta darba galvoja jog labai protingi ima is zmoniu x3 pinigu,kur darbo uzima 5minutes,taip kad kitam kartui zmones pagalvokit ir apsispreskit gerai :) Taipat prasyciau parasyti bent kelias arenas kurios buvo pries mane,isskirus godsgames ir mixai,kuriose zaisdavo zmones? parasyk,jaigu ju buvo pilna.Niekas nieko neiskelineja,sakau kaip yra.O yra kaip yra :)

Redaguota , nario Counter Strike Paslaugos
reikejo
prieš 22 valandas(-ų), Andzy 12 <:> parašė:

Aš nemanau, kad skaitosi kopijavimas jai paprasta dizaina iš interneto pasiėme apsitvarkė ir įsidėjo :D

O be investiciju ar darbo kazka imanoma pasiekti? Nu ir tarkime isbraukime ta dizaina, nes ji nusipiesti ir susikoduoti jau reikia kazkokiu tai ziniu, bet tas pacias skilciu temas tau ir koks penktokas sukurtu :D. Cia tiesiog yra apsileidimas ir manymas, kad is nieko isbursi kazka.

HvUkUhu.gif

// Naujas Counter-Strike 1.6 projektas NUKE.LT

Prieš 1 valandą, Orion parašė:

O be investiciju ar darbo kazka imanoma pasiekti? Nu ir tarkime isbraukime ta dizaina, nes ji nusipiesti ir susikoduoti jau reikia kazkokiu tai ziniu, bet tas pacias skilciu temas tau ir koks penktokas sukurtu :D. Cia tiesiog yra apsileidimas ir manymas, kad is nieko isbursi kazka.

Aš apie temas nieko nekalbu, šiuo momentu kalbu apie dizainą tas dizainas kur yra Globalas.eu ir Aztec.lt (NEREKLAMA) paimtas iš interneto pats ieškojausi ir buvau užmates, kaip ir daugelyje projektų dizainai yra tiesiog iš interneto, nes kaip pats ir minėjai yra ką veikti su dizaino padarymu ir pnš. Man pačiam dar toli toli iki to pačio dizaino kodavimo, bei skripto.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2265 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...