Peršokti į turinį

Pi kripto valiutos kasimas telefone!!!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1479 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikas siūlau kasti valiuta tiesiog telefone, ka reikia padaryt per 24 valandas paspausti viena migtuka, vidutiniškai per dieną pavyksta prikasti 2usd(prognozuojama valiutos vertė 0.36usd už 1pi) jai viską pavertus doleriais bet minusas tas kad valiuta yra visiškai naują ir dar nėra pasirodžiusi rinkoje bet manau verta parizikuot ypač kai tai nieko nekainuoja ir per parą reikalauja vos kelių sekundžių darbo o kas geriausiai kad telefono visiškai neapkrauni,  ? ateityje kasimo greitis turėtų žymiai sumažėti paskubėkit pasinaudot proga kol dar ji yra, iškilus klausymam prašau kreiptis PM. 

Kaip pradėti? Rekomenduoju registruotis per kito žmogaus nuorodą, įrašant jo slapyvardį. Tokiu būdu ir jums, ir kitam asmeniui bus greičiau kasama kripto valiuta 

Na, o jei neturit, tuomet aš jus kviečiu prisijungti prie šios idėjos ir sekti naujienas apie šį projektą, nes tai – originalu ir paprasta, kas dabartiniame pasaulyje yra vertinama. Registruodamiesi įrašykite mano slapyvardį: Foldyourlife 

https://minepi.com/Foldyourlife

 

Pakvietimo kodas: Foldyourlife 

 

Geros dienos;) 

Redaguota , nario FoldYourLife
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

6 minutes prieš, FoldYourLife parašė:

Visko pasitaiko:) palauk šiek tiek ir manau pasibaigs banas bei galėsi uždėt - rep nes kaip suprantu šitie dalykai daug reiškia gyvenime ?

Seni, jei bent kartą per savaitę pažiūri į forumą, gali pamatyti, jog šitų pakvietimų forume pilna ir kiekvienas toks postas sulaukia labai daug hate. Tas Pi coin nebus vertas net to 0.36 dolerio supranti? Tai atrodo kaip paprasčiausia ponzio schema kuri privilioja tokius kaip tu kurie nori greitai ir nemokamai pinigų gauti. Jau geriau užsiregistruotum coinbase ir palauktum šiek tiek, kad į keletą klausimų atsakęs gautum 150 dol vertų kriptovaliutų. + tai tikrai nesivadina kriptovaliutos kasimu :)

Redaguota , nario Michael_Scott
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1479 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...