Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

CommunityRP.LT | Community RolePlay


imu_pertrauka

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1451 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

4db2e958e4f6c89e572f60a2293fddfb.png

 

 

 

Aprašymo struktūra buvo paimta iš CRP.LT buvusio roleplay projekto aprašymo! Kreditus palieku Denveriui (Deividui). Aprašymas bus naujinamas papildomais punktais, apie tai bus pranešama šioje temoje!

 

 

  • Visuomet norėjai išbandyti tikro roleplay pobūdžio serverius, bet sutrukdė vartotojo valdymo panelės registracija, veikėjo kūrimas, Jūsų anketą nuolatos atmesdavo? Tai jau praeityje! Nuo šiol jokių registracijų, Jums tereikės prisijungti serverio IP adresu į žaidimą ir susikurti veikėją. Susikurk savo unikalų charakterį ir patirk tai, ko iki šiol samp serveriuose nepatyrei! Kodėl Community Roleplay?

Community Roleplay yra kolkas vienintelis roleplay projektas Lietuvoje, kuris nenuleidžia rankų ir suteikia Jums galimybę pažaisti, tarp tų, kurie kartą pabandę, nebenori grįžti į realaus gyvenimo ar kitokio pobūdžio serverius.

Čia gali būti kuom tik nori! Jokie lygiai TAB lentelėje nelemia tavo sukurto veikėjo galimybių. Nori būti policijos departamente ar priklausyti nusikalstamai organizacijai? Būk! Tik niekuomet nepamiršk, kad tavo veikėjas yra kitoks, jis atitinka realybę, elgiasi gal būt taip, kaip norėtum iš tikrųjų elgtis realybėje, todėl nepamiršk laikytis realybės faktorių, prieš ką nors darant pagalvok ar taip elgtumeisi ar tai yra būtina ir galų gale ar darai tai, ko nori tu. Būk unikalus, išsiskirk iš minios ir tada suprasi, kad roleplay serveriai yra geriausiai serveriai samp istorijoje.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

SĄRAŠAS DALYKŲ SU KUO SUSIPAŽINSIM ŠIANDIEN:
I - KAS TAI YRA ROLEPLAY? SUSIPAŽINIMAS IR PAGR. TAISYKLĖS

II - KAIP PRADĖTI TRINTIS PRIE FRAKCIJOS?

III - ROLE-PLAY VAIZDO ĮRAŠAI

___________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

KAS TAI YRA ROLEPLAY? SUSIPAŽINIMAS IR PAGRINDINĖS TAISYKLĖS

KAS TAI YRA ROLEPLAY?

Kiekvienam kyla klausimas kuo tai ypatingas modifikacijos tipas ir kodėl tai yra įdomiau nei paprasti, visiems žinomi GRP ar kitokie serveriai. Paprasčiausias atsakymas į šį klausimą būtų tai toks, kad viskas priklauso nuo jūsų pačių. Šis tipas, kurį mes atstovaujame yra vienas iš nedaugelio. Galbūt tiems, kuriems nepavyko užsiregistruoti iš pirmo karto pagalvojo jog tai ne jiems ir metė šį reikalą dėl didelio kiekio griežtų taisyklių, kurių privaloma laikytis žaidžiant. Neturim realiai ką ir pridurti, tos griežtos žaidimo taisyklės yra būtinos, tvarka visame serveryje yra būtina norint pamatyti ant kiek daug galima išspausti iš šio legendinio Grand Theft Auto. Kitaip sakant roleplay yra rolių žaidimas, kuriame tu pasirenki koks tavo veikėjas bus ir ką jis veiks savo gyvenime.

PAČIOS SVARBIAUSIOS ROLEPLAY KOMANDOS, KURIAS NAUDOJAME ŽAIDŽIANT YRA /ME IR /DO
/me 
yra naudojama apibūdinti jūsų veikėjo veiksmus, kurių negalima atlikti su žaidimo animacijomis, pradedant nuo veikėjo juoko iki užvedimo raktelio įkišimo į spynelę transporto priemonėje kaip, kad pavyzdžiui:
/me kreivai žiūrėdamas į Petrą prunkšteli taip išreikšdamas šiam nepagarbą.
Ši komanda žaidime kitam žaidėjui atrodytų maždaug taip:
Jonas Jonaitis kreivai žiūrėdamas į Petrą prunkšteli taip išreikšdamas šiam nepagarbą.


/do yra naudojama apibūdinti daiktų būseną ar dalykus, kurių negalima apibūdinti su /me komanda. Pavyzdžiui tai kokius drabužius nešioja jūsų veikėjas ar tai, kad kažkoks daiktas yra padėtas šalia, tačiau jo neišeina pamatyti:
/do Ant degalinės kampo pakabintos dvi vaizdo stebėjimo kameros, kurios yra nutaikytos į kolonėles.
Ši komanda žaidime kitam žaidėjui atrodytų maždaug taip:
Ant degalinės kampo pakabintos dvi vaizdo stebėjimo kameros, kurios yra nutaikytos į kolonėles. (( Petras Petraitis ))

 

 

IN CHARACTER IR OUT CHARACTER KANALAI (PASAULIAI)

In Character (toliau IC) kanalo arba kitaip pasaulio reikšmė yra tokia, kad tai pasaulis ar kanalas (nesvarbu kaip pavadinsit) priklauso tik tavo veikėjui, tai yra pasaulis, kuriame tavo veikėjas gyvena. Viskas kas rašoma, daroma ar matoma tam kanale yra susiję tik su žaidėjų veikėjais (šiuo atveju tarkim Petraičiu Petru arba Jonaičiu Jonu). Jokie realybės įsikišimai čia negalioja ir už tai yra atitinkamos bausmės. Todėl mes In Character (IC) kanale ar tai pasaulyje nerašome šypsenų kaip :- D ar ;- ), o rašome tai ką tuo metu įsivaizduojame jog kalba mūsų veikėjas. ICkanalą pasiekti galima tiesiog paspaudus T raidę arba ~ (console) mygtuką, rašyti reikia duotame lauke. IC arba kitaip ICly kanale yra ir tam tikros komandos, kurios priklauso būtent jūsų veikėjui kaip, kad komanda /w (pašnabdžėti šalia esančiam veikėjui), kommanda /s (šaukti, jūsų žinutė bus matoma per didesnį atstumą) bei /low (kalbėti tyliau, žinutė bus matoma per mažesnį atstumą).

Out of Character (toliau OOC) kanalas yra viskas kas susiję su realybe ir neliečia jūsų veikėjo. Pavyzdžiui žaisdami serveryje galit rašyti ir už save tarkim tuo metu kai nėra vykdomas joks roleplay. Šis kanalas yra pasiekiamas komanda /b, šiame kanale galima naudoti tiek šypsenėles, tiek kalbėti apie bet ką. Out of Character (OOC) kanalo naudojimas roleplay metu yra netoleruotinas ir dažnai už tai yra baudžiama. Taip pat naudoti informaciją, kurią žinot Out of Character (OOC arba OOCly) In Character kanale yra draudžiama ir taikomos atitinkamos, griežtos, bausmės. OOC informacijos naudojimas IC kanale traktuojamas kaip metagame taisyklės pažeidimas (apie metagame sąvoka žemiau).

 

 

METAGAME, POWERGAME, DEATHMATCH, REVENGE KILL, PLAYER IR CHARACTER KILL

Metagame (toliau MG) sąvoka reiškia IC informacijos naudojimas OOC kanale arba atvirkščiai. Tai viena iš griežčiausių šio tipo taisyklių kai jūs negalit maišyti informacijos, kurią žinote sedėdami prie kompiuterio ekrano su ta, kurią žino jūsų veikėjas. Tai kas patiriama roleplay metu ir lieka tuo potyriu, tai reiškia, kad jeigu jūs pats žinot, kad tam tikras veikėjas yra ginklų prekeivis tai nereiškia, kad jūsų veikėjas tą žino. Turit rasti būdą kaip prieiti prie tos informacijos ir kaip supažindinti su tuo savo veikėją. Elementariausias ir labiausiai suprantamas pavyzdys yra jog priejus serveryje prie kito žmogaus virš jo matot jo Vardą ir Pavardę pvz., kaip, kad nuotraukoje aukščiau Anthony Delaney. Pats būdamas Petras Petraitis prieini prie Anthony Delaney ir negali sakyti: Sveikas, Anthony! (Hello, Anthony!), pirmiausia kaip ir realybėje tenka susipažinti, susižinoti vardą ar ką nors apie tą sutiktą veikėją. Taip pat /pm komanda skirta OOC kanalui ir joje negali būti IC įvykių, metagame traktuojamas ir tuomet kai per /pm su draugu susitari susitikti tam tikroje vietoje, tinkamas tam pavyzdys: /pm Petras_Petraitis (arba žaidėjo ID (rodo per TAB)) atvaryk prie mechanikų. Tai yra draudžiama!

Powergame (toliau PG) yra arba nelogiško ir neįmanomo veiksmo atlikimas arba dar žinoma kaip veiksmas, kurį atlikus kitas žaidėjas negauna šanso atsakyti. Pavyzdžiui jeigu parašysi /me komandą jog skrendi į mėnulį tai bus nelogiška ir nerealu, taip pat kaip ir veiksmo atlikimas kitam žaidėjui neleidžiant jam atsakyti: /me priėjęs prie Anthony greitai pačiumpa jo piniginę ir nueina, kitas žaidėjas net negavo progos atsakyti į jūsų veiksmą (/me komandą). Kas liečia muštynes tai /me komandų joms nereikia ir abejoju ar rasit tokį žaidėją, kuris norės tą roleplayinti todėl norint pradėti muštynes galima parašyti vieną /me komandą jog jas pradedate (/me atsidūsęs užsimoja Anthony kumščiu per veidą taip pradėdamas muštynes) ir jas pradėti be jokių komandų (tokios muštynės vadinamos brawl).

Deathmatch (toliau DM) yra kitų žaidėjų/veikėjų šaudymas, mušimas ar žudymas be jokios svarios ar išvis be jokios priežasties. Tai reiškia, kad realybėje retai kada einat gatve ir užsipuolat kitą asmenį ir jį sumušat, nušaunat ar nužudot, taip pat ir šiame serveryje jūs to daryti negalit. Tai nereiškia, kad jeigu jūsų veikėjas tuo metu yra išgėręs ir einant gatve negali pasakyti blogo žodžio kitam ar susimušti, tačiau tokiais atvejais vis tiek niekas kitų nežudo ir nesistengia to padaryti. Kito žaidėjo žudymui ar mušimui jokių leidimų nereikia, bet tai turi būti logiška ir realu.

Revenge Kill (toliau RK) pavadinimas leidžia suprasti jog tai susiję su kerštu. Jeigu jūsų veikėją nužudo Anthony Delaney (paprastas nužudymas reiškia Player Kill (PK) ir jis užskaitomas tuomet kai jūsų veikėjas atsiranda prie ligoninės) jūs negalit nuo ligoninės grįžti, pasiimti ginklą ir eiti medžioti Anthony Delaney, jūs privalot pamiršti viską kas su tuo susiję ir pradėti iš naujo t.y. tęsti savo veikėjo gyvenimą neprisiminus jog buvo kažkoks konfliktas ar bet kokia situacija susijusi su Anthony Delaney. Dažniausios mirtys žaidime ir yra PK, transporto priemonių, namų ar verslų su pinigais veikėjas nepraranda, tik daiktus turimus inventoriuje.

Player Kill (toliau PK) sąvoka reiškianti jog jūsų veikėjas mirė. Tai užskaitoma tik tada kai pradedate žaidimą nuo ligoninės (po mirties), jeigu jūs esate pašautas ir buvot išgelbėtas medikų ar tiesiog neatsiradot prie ligoninės jūs galit tęsti jog išgijote (būtina roleplayinti sužalojimus) ir viską prisimenate arba ne. Atsiradus prie ligoninės jūs privalot pamiršti visas buvusias situacijas ir konfliktus su jūsų žudiku ar žudikais.

Character Kill (toliau CK) mirtis, kuri reiškia jūsų veikėjo visišką nužudymą. Po šios mirties jūsų veikėjas būna užrakinamas ir jūs nebegalit tęsti savo roleplay su juo (reikia kurtis naują veikėją per veikėjų valdymo panelę(toliau VVP)). Įvykdyti CK reikia gauti leidimą iš frakcijų valdybos bei turėti labai rimtą priežastį bei turėti nemažą pasiruošimą, pats nusikaltimas turi būti nepriekaištingai suplanuotas ir turi turėti procesą. Dažniausiai CK vykdomi maždaug apie savaitę planuojant ir sekant auką.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

KAIP PRADĖTI ROLEPLAY SU FRAKCIJA?

Jeigu padarei viską kas parašyta aukščiau, jeigu įsigilinai į tai ką perskaitei ir įsisavinai bent pusę to - tu esi pasiruošęs pradėti savo veikėjo roleplay. Savo veikėjo vystymą, savo veikėjo gyvenimą. Viskas nuo ko tu dabar turi pradėti tai išsirinkti frakciją, kurioje norėtum žaisti už savo veikėją (gink dieve visos A-RP administracijos vardu nerekomenduotina kurti savo frakcijos būnant naujokui). Išsirinkęs frakciją pradėk domėtis apie tos frakcijos veikimą, apie tai ką jie roleplayina ir kaip tai daro, domėkis kultūra, tradicijomis ir t.t. jei tai tarkim yra rusų mafija, italų mafija ar kokia kita nusikalstama organizacija. Taip pat tai gali būti ir legali frakcija apie kurią suprasti reikės mažiau ir roleplayinti joje bus lengviau.

 

 

Tavo veikėjo Vardas ir Pavardė privalo atitikti realybę, lengviausias būdas susigalvoti vardą savo veikėjui yra jo susiradimas internete pamiksuojant tam tikras pavardes arba tiesiog išrinkus iš didžiausių sąrašų, kurie patalpinti debesyse (kaip, kad tinklalapis behindthename.com, pvz.). Norint roleplayinti frakcijoje veikėjas turi atitikti tos frakcijos iškeliamus reikalavimus, pavyzdžiui jei tai būtų rusų mafija tai su afro-amerikiečiu iš skurdaus rajono į ją niekaip nepateksit. Visa tai privaloma sieti su realybę. Svarbiausia, kad pradėjus roleplay su veikėju jo išvaizda (skin) turi atitikti pirminę t.y. negalima keisti veikėjo odos spalvos jo gyvenimo eigoje (išvaizdas tarp tos pačios kūno spalvos keisti galima).

 

 

___________________________________________________________________________________________________________________________________

ROLE-PLAY VAIZDO ĮRAŠAI (REKOMENDUOJAMA PERŽIŪRĖTI)

 

SERBŲ MAFIJOS (KLANO) VAIZDO ĮRAŠAI

 

POLICIJOS DEPARTAMENTO GAUDYNĖS

 

 

GATVIŲ GAUJŲ KARAI

 

 

BAIKERIŲ GAUJŲ KARAI

 

 

 

Redaguota , nario xxxpakkk
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sėkmės vyrukai.. RP kelias lietuvoje yra vargo vakarienė ir velniškai sunkus darbas, džiaugiuosi , kad kuriasi RP bendruomenės iš naujo lietuvoje , tačiau nereikėtų kelti savęs virš visų kitų.. atrodo kvailokai.. esate tikrai ne vieninteliai RP lietuvoje FenixRP taip pat yra RP serveris :). Tikiuosi sutarsim ir nepradėsit visokių vaikiškų karų kaip kai kurie projektai :).Norėtųsi jau lietuvoje subrendusios RP bendruomenės kur serveriai vieni su kitais bendradarbiauja , o ne pliekiasi.

Redaguota , nario lapius
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

10 minutes prieš, lapius parašė:

Sėkmės vyrukai.. RP kelias lietuvoje yra vargo vakarienė ir velniškai sunkus darbas, džiaugiuosi , kad kuriasi RP bendruomenės iš naujo lietuvoje , tačiau nereikėtų kelti savęs virš visų kitų.. atrodo kvailokai.. esate tikrai ne vieninteliai RP lietuvoje FenixRP taip pat yra RP serveris :). Tikiuosi sutarsim ir nepradėsit visokių vaikiškų karų kaip kai kurie projektai :).Norėtųsi jau lietuvoje subrendusios RP bendruomenės kur serveriai vieni su kitais bendradarbiauja , o ne pliekiasi.

Grečiau fenixgrp seni.

CommunityRP varys žiauriai

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

5 minutes prieš, ARnas1 parašė:

Grečiau fenixgrp seni.

CommunityRP varys žiauriai

Nėra ten gRP ir niekada nebuvo LT žaidėjams sunkiai sekasi RP , tačiau mes stengiamės :) Negatyvą gali pasilikti sau.

Redaguota , nario lapius
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

3 minutes prieš, lapius parašė:

Nėra ten gRP ir niekada nebuvo LT žaidėjams sunkiai sekasi RP , tačiau mes stengiamės :) Negativą gali pasilikti sau.

Tai, kad praėjus pro fenix rp weba nelabai matosi, kad ten rp servas, nickai visokie Lukas_Marozas, "cosa nostra" darbas. Jeigu nežinot kas yra tikrasis roleplay žanras sampe, tai kam vadintis rp serveriu?

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

8 minutes prieš, Xhaero parašė:

Tai, kad praėjus pro fenix rp weba nelabai matosi, kad ten rp servas, nickai visokie Lukas_Marozas, "cosa nostra" darbas. Jeigu nežinot kas yra tikrasis roleplay žanras sampe, tai kam vadintis rp serveriu?

o tu nesi girdėjęs pavardės marozas? aš tai esu.. o šiaip tie GRP nikai yra baudžiami ir trinami :) ateik pats vakare serveryje pamatysi kiek non rp nikų :) Cosa nostra yra mafija jei tu to nežinojai ir visiškai normalu , kad ji susikūrė :). Greičiau čia tu nesupranti kas yra RP kaip matau :). O RP aš lošiau dar tada kada tu greičiausiai pieštuko rankoi nenulaikydavai :). Taip kad gali man ir nepasakoti apie tikrajį RP sampe :). P.S specialiai nuėjau į duomenų bazę ir ieškojau pavardės marozas, deja neradau.. fantazijos...

Redaguota , nario lapius
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

7 minutes prieš, lapius parašė:

o tu nesi girdėjęs pavardės marozas? aš tai esu.. o šiaip tie GRP nikai yra baudžiami ir trinami :) ateik pats vakare serveryje pamatysi kiek non rp nikų :) Cosa nostra yra mafija jei tu to nežinojai ir visiškai normalu , kad ji susikūrė :). Greičiau čia tu nesupranti kas yra RP kaip matau :). O RP aš lošiau dar tada kada tu greičiausiai pieštuko rankoi nenulaikydavai :). Taip kad gali man ir nepasakoti apie tikrajį RP sampe :). P.S specialiai nuėjau į duomenų bazę ir ieškojau pavardės marozas, deja neradau.. fantazijos...

tu mažiau tų smailų savo rašyk ir pranešimų, niekam neįdomu tas tavo fenixas, jau matosi kad nuvalkiotas rp yra dėl gta v kad nebeskiriat kas yra tikras rp ir kas grp, įdėję voice chat į žaidimą tikrai galit vadintis roleplay serveriu, o kovot su jumis nėr prasmės ne iš tos serijos esat, nematau su kuo čia kovot reikėtų :D o jei taip kalbant tai jūsų tas fenixas galima lygint kaip samp-rp ir lsrp, viskas kas likę iš rp tai dvi raidės pavadinime ir tiek :D Ir patikėk daugumai tavo čia visi tie gydymai yra viiisiškaaaai neįdomūs.  Kas norės tas žais RP, o ne GRP RP :D 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

6 minutes prieš, tebunietaika parašė:

tu mažiau tų smailų savo rašyk ir pranešimų, niekam neįdomu tas tavo fenixas, jau matosi kad nuvalkiotas rp yra dėl gta v kad nebeskiriat kas yra tikras rp ir kas grp, įdėję voice chat į žaidimą tikrai galit vadintis roleplay serveriu, o kovot su jumis nėr prasmės ne iš tos serijos esat, nematau su kuo čia kovot reikėtų :D o jei taip kalbant tai jūsų tas fenixas galima lygint kaip samp-rp ir lsrp, viskas kas likę iš rp tai dvi raidės pavadinime ir tiek :D Ir patikėk daugumai tavo čia visi tie gydymai yra viiisiškaaaai neįdomūs.  Kas norės tas žais RP, o ne GRP RP :D 

O tu ko čia reiškiesi ? kažkam įdomus manai esi? tik au au au loti gali? pirmyn gi.. šunys loja karavanas toliau eina,.. faktai arba  STFU deal? man visiškai vienodai ką tu čia nusišneki , apie voice nei žodžio nesakiau , bet ateik vakarais pamatysi kiek mes RP darom kiek ne , vot kaip tik reikės pradėti filmuoti , plius RP gi būna light, medium ir hard.. taip kad vėl tu prasilenki su realybe savo fantazijomis. O jeigu nesupratai kas buvo rašyta net ne tau apie  projektų kovas tai geriau būtų patylėti.. protingesnis atrodytum.. ir šiaip aš rpie šį projektą nieko visiškai neturiu , net džiaugiuosi , kad jis kuriasi, tačiau nesutinku su juo teiginiu , kad jis vienintelis lietuvoje tik tiek.

Redaguota , nario lapius
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Dabar, lapius parašė:

O tu ko čia reiškiesi ? kažkam įdomus manai esi? tik au au au loti gali? pirmyn gi.. šunys loja karavanas toliau eina,.. man visiškai vienodai ką tu čia nusišneki , apie voice nei žodžio nesakiau , bet ateik vakarais pamatysi kiek mes RP darom kiek ne , vot kaip tik reikės pradėti filmuoti , plius RP gi būna light, medium ir hard.. taip kad vėl tu prasilenki su realybe savo fantazijomis. O jeigu nesupratai kas buvo rašyta net ne tau apie  projektų kovas tai geriau būtų patylėti.. protingesnis atrodytum..

image.thumb.png.fac283499f7d0cef6b930493e2eb85d8.png

image.png.1e925e7a3ea4ff239473e1cb888ed894.png

nu bbžn ką tau dar čia pridurt, neįsivaizduoju ko tu čia atėjęs į temą kažką gydai su savo tuo fEnIxrP :D light, medium hard, tai lietuvoj ir visada budavo kad light cia grp medium dazniausiai rpg kaip būdavo dogberry kur rpg mode naudodavo rp elementus, ir hard full rp t. y. kaip šis projektas. Ir loji seneliuk tu su savo rp parodija ;D 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

3 minutes prieš, tebunietaika parašė:

image.thumb.png.fac283499f7d0cef6b930493e2eb85d8.png

image.png.1e925e7a3ea4ff239473e1cb888ed894.png

nu bbžn ką tau dar čia pridurt, neįsivaizduoju ko tu čia atėjęs į temą kažką gydai su savo tuo fEnIxrP :D light, medium hard, tai lietuvoj ir visada budavo kad light cia grp medium dazniausiai rpg kaip būdavo dogberry kur rpg mode naudodavo rp elementus, ir hard full rp t. y. kaip šis projektas. Ir loji seneliuk tu su savo rp parodija ;D 

Loji tu vienas aš nei ko puolu nei loju kaip tu :) Kitas reikalas ką tu čia numetei? nu prikūrė nesąmoningą pavadinimą temai , bet jų mafijos jau ir nebėra, o tai , kad tu rodai personažų istorijas... tai vaike.. užauk tu pagaliau... kiekvienas personažas turi ir gali turėti savo istoriją.. ir ne tau aiškinti kaip kokiems projektams kurtis ir ką paghal tavo logika jie turėtų daryti. Sakau dar kartą ateikit pažaiskit ir tiek .. o kad čia pagal temas ar dar bet ką kas jums prisisapnavo sprendžiate paie serverį nu tai čia jau baisiau nei baisu.

Redaguota , nario lapius
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

2020-04-15 16:12, lapius parašė:

Loji tu vienas aš nei ko puolu nei loju kaip tu :) Kitas reikalas ką tu čia numetei? nu prikūrė nesąmoningą pavadinimą temai , bet jų mafijos jau ir nebėram o tai , kad tu rodai personažų istorijas... tai vaike.. užauk tu pagaliau... kiekvienas personažas turi ir gali turėti savo istoriją.. ir ne tau aiškinti kaip kokiems projektams kurtis ir ką paghal tavo logika jie turėtų daryti.

filmo personažas tommy shelby ;D nu cirkas krc, [MODERATED] tu, baudzia mokykloj jauciu 

Redaguota , nario Adomas J.
Narys įspėtas 1.1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Dabar, tebunietaika parašė:

filmo personažas tommy shelby ;D nu cirkas krc, prasiciuxink tu, baudzia mokykloj jauciu 

Ateik į Dc pasikalbėsim apie mokyklas leliau tu leliau :)  net nesupranti, kad roleplay kas yra vaidmenų žaidimas tu išsirenki personažą ir į jį įsijauti.. išsirinko žmogus filmo personažą so what? ar geriau Taiklusis _Bmw turi būti? :D nu tu pats nejauti kaip fantazuoji... tikrai..

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1451 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...